Žužlání dřeva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.8.23 20:31

Žužlání dřeva

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat. Syn (4 roky) žužlal a kousal dřevotřísku, od šuplíku. Proto se chci zeptat jestli mu něco nehrozí? Mám strach aby nespolkl třísku nebo tak… Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tosidelassrandu
13.8.23 20:46

A on je nějaký postižený? Nebo proč to dělá?

@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat. Syn (4 roky) žužlal a kousal dřevotřísku, od šuplíku. Proto se chci zeptat jestli mu něco nehrozí? Mám strach aby nespolkl třísku nebo tak… Děkuji
  • Citovat
  • Upravit
15665
13.8.23 20:47

Ahoj,
myslím, že se nemusíš bát.
Je to jen dítě a ne hlodavec.
Nevím, tedy v jakém stavu je váš nábytek, aby se mu podařilo sníst a dokonce i spolknout třísku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
13.8.23 20:57

Tak když máš pocit, že mu z toho něco hrozí, proč ho to necháš dělat? Jako zrovna dřevotříska je v podstatě smetí slepené lepidlem, takže olizovat lepidlo mi nepřipadá jako dobrý nápad, ale co už teď. Nic strasneho se nestane, jen bych to už neopakovala. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8624
13.8.23 21:00

Taky bych se nebala. Syn měl období, kdy vcelku běžně okusoval stůl, jeden jsme kvůli tomu vyhodili, jak tam ukousal roh. A nikdy se mu nic nestalo. Zas takovou silu ty deti nemaji, trisku neukousnou. Spíš to postupne rozžužlají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15665
13.8.23 21:04
@prejeta_zaba píše:
Tak když máš pocit, že mu z toho něco hrozí, proč ho to necháš dělat? Jako zrovna dřevotříska je v podstatě smetí slepené lepidlem, takže olizovat lepidlo mi nepřipadá jako dobrý nápad, ale co už teď. Nic strasneho se nestane, jen bych to už neopakovala. :zed:

Třeba si hned nevšimla, že to klučík dělá. :nevim:
Až když to zahlédla, začala mít obavy. Samozřejmě, že běžné ani zdravé to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17865
13.8.23 22:01

Nam deti (dvojcata) okousaly sve detske postylky, ale to jim bylo o dost min. Ted jim je nact a zadne nasledky zuzlani na nich nepozoruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.23 22:03

Dobře, děkuji všem za info. Stalo se to teďka jednorázově. Nevím co to synka z ničeho napadlo 😅 ☹️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA