Zvláštní pocity před porodem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27281
1.1.12 16:15

Někde jsem slyšela nebo četla, že po kolika minutách jsou kontrakce tak po tolika hodinách se mimi narodí… jakože kontrakce po 5ti min. mimi se narodí cca za 5hod. Po 2minutách, mimi do cca 2hodin…

Ale netuším co je na tom pravdy… sama jsem ještě nerodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
1.1.12 16:16

Holky já právě měla malinké bolesti u toho třetího 8o .v klidu to šlo prodýchat až se mě ptali,když natáčeli monitor,jestli jsem měla během toho co vypisovali papíry nějakou kontrakci 8o :mrgreen: :mrgreen: a pak když řekli,že můžu tlačit,tak jsem byla v šoku,pořád jsem čekala na tu hrůzu aaž přijde,ale nic nepřišlo :palec: jooo,kdyby byly všechny porody takové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.1.12 16:29

rodila jsem cisarem a.krom tvrdnuti.bricha.jsem nic nepoznala zadna bolest nic diky bohu no jsem zvedava jak to bude ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
1.1.12 16:56
Cmochy píše:
Někde jsem slyšela nebo četla, že po kolika minutách jsou kontrakce tak po tolika hodinách se mimi narodí… jakože kontrakce po 5ti min. mimi se narodí cca za 5hod. Po 2minutách, mimi do cca 2hodin…Ale netuším co je na tom pravdy… sama jsem ještě nerodila :mrgreen:

taky jsem to neslysela, ale je to zvlastni, bolesti mi zacly rano v 6h rovnou po peti minutach a 10:36 byla venku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
1.1.12 17:00
bonnie14 píše:
Cmochy píše:
Někde jsem slyšela nebo četla, že po kolika minutách jsou kontrakce tak po tolika hodinách se mimi narodí… jakože kontrakce po 5ti min. mimi se narodí cca za 5hod. Po 2minutách, mimi do cca 2hodin…Ale netuším co je na tom pravdy… sama jsem ještě nerodila :mrgreen:
taky jsem to neslysela, ale je to zvlastni, bolesti mi zacly rano v 6h rovnou po peti minutach a 10:36 byla venku ;)

Já o tom taky nikdy neslyšela,celkem to u mě sedí,u druhého teda 100% :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.1.12 17:11

Já myslím, že je to dané tím, že se jezdí rodit do porodnic. Člověk na něco takového asi není úplně „nastavený“, že má poznat rozjíždějící se porod a včas se přemístit někam úplně jinam.
Mě u prvního prdla voda, tam to bylo jasný a u druhýho - zase prdla voda :lol: Akorát to byl jediný společný rys obou porodů. Řekla bych, že minimálně při rozběhnutém porodu už budeš tušit, že se něco děje, když se rozběhne porod, ženská je jakoby do sebe uavřenější, má tendence nemluvit, soustředit se na sebe…
Já jsem se bála, že nepoznám porod, pokud by se mi rozjížděl kontrakcemi, měla jsem poslíky od 35.tt, ale ty kontrakce a celkový pocit ze sebe pak byl jiný než při poslech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
1.1.12 17:23

Ahojky,jsem na tom podobně :D Akorát,že jsem naposledy rodila skoro před 13 lety,takže jsem to všechno zapomněla :lol: Jinak jsem taky zvědavá jestli to jako u prvního začne prasknutím vody,ale jestli ne :nevim: Od včera mě to prohání na velkou,ale to může být z přežrání ze svátků a pobolívá mě od včerejšího dopoledne podbřišek-asi z toho magořím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
1.1.12 17:32
Sheyla píše:
Ahojky,jsem na tom podobně :D Akorát,že jsem naposledy rodila skoro před 13 lety,takže jsem to všechno zapomněla :lol: Jinak jsem taky zvědavá jestli to jako u prvního začne prasknutím vody,ale jestli ne :nevim: Od včera mě to prohání na velkou,ale to může být z přežrání ze svátků a pobolívá mě od včerejšího dopoledne podbřišek-asi z toho magořím :think:

Já měla taky před začátkem porodu pěknou hnačku :lol: Takže se to třeba chystá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
1.1.12 17:44
Katka86 píše:
Sheyla píše:
Ahojky,jsem na tom podobně :D Akorát,že jsem naposledy rodila skoro před 13 lety,takže jsem to všechno zapomněla :lol: Jinak jsem taky zvědavá jestli to jako u prvního začne prasknutím vody,ale jestli ne :nevim: Od včera mě to prohání na velkou,ale to může být z přežrání ze svátků a pobolívá mě od včerejšího dopoledne podbřišek-asi z toho magořím :think:
Já měla taky před začátkem porodu pěknou hnačku :lol: Takže se to třeba chystá :D

Kéž by :D Aby se to nechystalo týden :mrgreen: Ale v úterý mám jít do rizikové poradny,tak mě třeba uklidní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
1.1.12 17:59

no vidite.. ja zas hnacku nemela ani u jednoho. Ani voda mi neprdla. Teda pri druhem porodu ano, ale 10 min pred samotnym porodem, to uz jsem mela bolesti co minutu, u prvniho mi ji pichali. Ja porod poznala podle pravidelnych nezamenitelnych kontrakci, ani u jednoho jsem nemela nikdy plany poplach :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
1.1.12 18:39
Katka86 píše:
bonnie14 píše:
Cmochy píše:
taky jsem to neslysela, ale je to zvlastni, bolesti mi zacly rano v 6h rovnou po peti minutach a 10:36 byla venku ;)
Já o tom taky nikdy neslyšela,celkem to u mě sedí,u druhého teda 100% :think: .

Tak to je hůůůstýýý! No já ještě nerodila, ale tahle informace mi odněkud uvízla v paměti a jsem ráda, že jsme vás tady nějak nemystifikovala…evidentně na tom asi něco bude. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
1.1.12 19:18
Sheyla píše:
Katka86 píše:
Sheyla píše:
Já měla taky před začátkem porodu pěknou hnačku :lol: Takže se to třeba chystá :D
Kéž by :D Aby se to nechystalo týden :mrgreen: Ale v úterý mám jít do rizikové poradny,tak mě třeba uklidní :D

Mě všichni kolem vtloukali do hlavy,že druhé dítko se nepřenáší :lol: :lol: :lol: A přenášela jsem ještě o den dýl než prvního a oba se narodila v den,co jsem měla jit na vyvolačku,tak mě to tak tak minulo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.1.12 19:31

Tak u prvního jsem měla pořádné lítání na záchod a druhým porodem jsem se v podstatě pros..la :oops:
Ale poslíky s tlaky na konečník a průjmem jsem měla od 35.tt :roll: To byl děs, ještě že máme u dětského hřiště záchody, jinak bych se fakt z domu nehla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
1.1.12 19:44
Katka86 píše:
Sheyla píše:
Katka86 píše:
Sheyla píše:
Kéž by :D Aby se to nechystalo týden :mrgreen: Ale v úterý mám jít do rizikové poradny,tak mě třeba uklidní :D
Mě všichni kolem vtloukali do hlavy,že druhé dítko se nepřenáší :lol: :lol: :lol: A přenášela jsem ještě o den dýl než prvního a oba se narodila v den,co jsem měla jit na vyvolačku,tak mě to tak tak minulo :lol:

kecy… prvni sel o tyden driv a druhe tyden po TP :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
1.1.12 21:32
Katka86 píše:
Sheyla píše:
Katka86 píše:
Sheyla píše:
Mě všichni kolem vtloukali do hlavy,že druhé dítko se nepřenáší :lol: :lol: :lol: A přenášela jsem ještě o den dýl než prvního a oba se narodila v den,co jsem měla jit na vyvolačku,tak mě to tak tak minulo :lol:

Mě na to doktor připravil,že asi budu přenášet,když jsem přenášela první :zed: A holku,když mi měli vyvolat,tak mi v noci den předem praskla voda-tak by to taky takhle mohlo být :lol: Jenže první byl SC pro KP a teď chci přirozenej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí