Zvláštní pocity před porodem

89
1.1.12 14:05

Zvláštní pocity

zdravím všechny maminky v novém roce,
chtěla bych se zeptat, jestli jste na tom byla některá stejně. Jsem druhorodička. Mám týden do termínu a přesto mám strach, že nepoznám, jestli už začínám rodit. Pořád se pozoruji, ale nechci se zbytečně plašit. Ale připadám si jak trdlo, když vlastně vím, do čeho jdu. Byla jste na tom některá stejně? Jen bych asi potřebovala uklidnit, abych si nepřipadala jak úplné trdlo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
1.1.12 14:12

:mrgreen: trdlo nejsi,já rodila 3krát a i po třetí jsem se bála,že to nepoznám.No a stejně,když to přišlo jsem si nebyla jistá,že je to ono.Po příjezdu do porodky za 2 hodky hotovo :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.1.12 14:14

díky za uklidnění. :-) snad to bude taky tak rychlé :-) a nějaký nápad, jak porod přivolat? už bych to chtěla mít i za sebou:-) ale nic zaručeného asi nefunguje,c o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
1.1.12 14:21

můžeš zkusit ricínový koktejl, ale jestli není dítě ready, tak to stejně nepomůže, akorát tě to prožene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
1.1.12 14:26

Taky si myslím,že nic nezabere pokud se mu nechce :lol: .ale koukám,že máš taky pídě doma,já měla chlapečka 14 měsíců a ten mi dával záhul,že to šlo o 14 dní dřív,ale u tebe to asi nefunguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.1.12 14:34

no můj chlapeček už má skoro tři roky a je to hodné zlatíčko, takže jako vyvolávač porodu mo nefunguje :-( ale asi fakt tomu musím nechat čas. no až bude chtít malá ven, tak půjde. jen jsem to zkusila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.1.12 14:55

no tak babske povery jsou caj za maliniku tepla koupel a sex bez ochrany. tedy pokud ho emas od mudry zakazanej kamaradce pri kontrole doktorka no vypadato pekne dnes se tatinku snazte a uvidime se.zitra a bylo to tak cca 3 dny pred terminem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
1.1.12 15:04

Ahoj,já rodila taky 3× a strach,že nepoznam, že už je TO tady jsem měla pokaždé. Teď napotřetí mi hrozilo, kvůli velikosti malého vyvolání,bylo to v plánu na pondělí,tak jsem taky zkoušela kdejakou babskou řadu a nic až v sobotu večer jsem teda riskla a vypila koktejl z ricinoveho oleje, do půl jedné se nic nedělo,tak jsme šli spát. Ve dvě mě vzbudily bolesti a v 4.21 byl malý na světě, ale podle Dr,jsem měla porodní cesty připravené, jestli by to zabralo.jinak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
1.1.12 15:17

Mela jsem uplne stejne obavy jako druhorodicka, ale zbytecne :D
Prvni porod byl rychly, druhy jeste rychlejsi :kytka:
A na babsky rady se vyprdni, stejne nefunguji, mimco si rekne samo kdy…
Me nezabral ani doktory doporucovany sexik, ani 2× hamilton :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
1.1.12 15:21

a malinikovy cajik pijes? a jeste skorici muzu doporucit, a to ve velkem :) me skorice vyvolavala i poslicky, musela jsem ji vysadit pac bylo jeste moc brzo, ale pak jsem zase nasadila a rodila 14 dni pred terminem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
1.1.12 15:49

Já když čekala druhého prcka,tak jsem byla víc na nervy,než při prvním.Uplně jsem si představovala,že nepoznám porod,přijedu do porodky a tam na mě vykulí oči a řeknou:Paninko,však už jste jednou rodila,to byste poznat měla,tohle jsem jen poslíčky :lol: :zed: K tomu jsem týden přenášela a měla šílený poslíčky,jednou dokonce trvaly 8 hodin a to už jsem nevěděla,jet,nejet :roll: No ale samozřejmě jsem to poznala,protože mě to v noci chytlo tak šíleně,hned jsem měla bolesti po minutě,max. dvou,to jsem pro změna začala totálně panikařit,protože jsem si vybavila,že takové bolesti jsem měla při prvním porodu,když už jsem byla na sále :roll: A ječela na manžu,že budu rodit doma,že to nestihnem.Takže okamžitě obléct,nečekali jsme ani minutu a vyrazili jsme,no a za dvě hodky od první bolesti byl malý venku :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
1.1.12 16:15

Někde jsem slyšela nebo četla, že po kolika minutách jsou kontrakce tak po tolika hodinách se mimi narodí… jakože kontrakce po 5ti min. mimi se narodí cca za 5hod. Po 2minutách, mimi do cca 2hodin…

Ale netuším co je na tom pravdy… sama jsem ještě nerodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
1.1.12 16:16

Holky já právě měla malinké bolesti u toho třetího 8o .v klidu to šlo prodýchat až se mě ptali,když natáčeli monitor,jestli jsem měla během toho co vypisovali papíry nějakou kontrakci 8o :mrgreen: :mrgreen: a pak když řekli,že můžu tlačit,tak jsem byla v šoku,pořád jsem čekala na tu hrůzu aaž přijde,ale nic nepřišlo :palec: jooo,kdyby byly všechny porody takové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.1.12 16:29

rodila jsem cisarem a.krom tvrdnuti.bricha.jsem nic nepoznala zadna bolest nic diky bohu no jsem zvedava jak to bude ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
1.1.12 16:56
Cmochy píše:
Někde jsem slyšela nebo četla, že po kolika minutách jsou kontrakce tak po tolika hodinách se mimi narodí… jakože kontrakce po 5ti min. mimi se narodí cca za 5hod. Po 2minutách, mimi do cca 2hodin…Ale netuším co je na tom pravdy… sama jsem ještě nerodila :mrgreen:

taky jsem to neslysela, ale je to zvlastni, bolesti mi zacly rano v 6h rovnou po peti minutach a 10:36 byla venku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí