Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To už záleží asi na každé z nás, jestli dáme na svůj zdravý rozum nebo se necháme ovlivnit jakýmkoliv aktuálním módním trendem, i přesto, že se v tom necítíme nijak zvlášť komfortně…natož sexy. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Ty zvonáče jsou snad to nejhorší, s čím móda v posledních 50 letech přišla. To i ty šoupané džíny byly lepší, a to taky byla příšernost. Já na trendy nedám. Nosím nádražácký kvádro po tátovi a k tomu tesilky s prestižema. Je to pěkné, pohodlné a nemá to na sobě jen tak někdo.
Já určitě ne. Zrovna jsem si dvoje džíny objednala (přiléhavé), tak jsem to projela, co se nabízí a zvonáče snad ani nejsou to nejhorší. Samé různě široké nohavice, vypadá to jak pytel. Teď mi líčila známá, jak hrozně dlouho hledá nějaké ty široké kalhoty, co se teď nosí a žádné jí nesedí a konečně jedny našla. Samozřejmě v nich vypadá jak almara, protože má statnou postavu a nesluší jí to. Taky jsem jí to řekla, proč je musí mít, když jí vůbec nesedí. Ale musí je mít, protože jsou trendy no
.
Hmmm a to si vygoogluj nyní módní střih barel nebo mommy, proti tomu jsou zvonace prudká elegance
@obet.stalkingu píše: Více
poupátkům zejména sluší i pytel od brambor
@Heduš Homolková píše: Více
mommy jsem nenašla, barel je takový, no… cudný ![]()
asi se o tu dívku pak netřeba bát
@obet.stalkingu píše: Více
Souhlas, zvonům odzvonilo už v 90letech. A co takový mladý hezký muž, ve zvonech, to je úplný hnus. Nebo mančestraáky, když někdo oblikne, to mi pak padají ústa smíchy k zemi ![]()
@Rotha píše: Více
Jak se dneska nosí běžně tepláky, jako by to byly džíny, tak by někdo mohl přijít s těmi komunistickými, modrými, jak měly dole takovou tu záchytku pod chodidlo. A nějak to vnutit lidem. To by byla venku legrace. ![]()
Zvonáče končily na přelomu tisíciletí, nebo krátce po, ne?
Přešlo to hned na ty šoupané džíny. Pak následovaly bokovky. Od té doby jsem trendy nesledoval, byl jsem na léčení. Kvůli poupátkům. ![]()
A vypadá to strašně. Zvlášť na hezkých, mladých holkách, kterým já říkám poupátka, vypadají zvonáče děsně. Podlehnete trendu a oblečete na sebe ten hnus, nebo odoláte?