Zvonáče se vrací...

obet.stalkingu
19.3.25 20:27

Zvonáče se vrací...

A vypadá to strašně. Zvlášť na hezkých, mladých holkách, kterým já říkám poupátka, vypadají zvonáče děsně. Podlehnete trendu a oblečete na sebe ten hnus, nebo odoláte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17217
19.3.25 23:58

To už záleží asi na každé z nás, jestli dáme na svůj zdravý rozum nebo se necháme ovlivnit jakýmkoliv aktuálním módním trendem, i přesto, že se v tom necítíme nijak zvlášť komfortně…natož sexy. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
20.3.25 02:58
@Černá Madonna píše: Více

Ty zvonáče jsou snad to nejhorší, s čím móda v posledních 50 letech přišla. To i ty šoupané džíny byly lepší, a to taky byla příšernost. Já na trendy nedám. Nosím nádražácký kvádro po tátovi a k tomu tesilky s prestižema. Je to pěkné, pohodlné a nemá to na sobě jen tak někdo.

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
20.3.25 07:54

Já určitě ne. Zrovna jsem si dvoje džíny objednala (přiléhavé), tak jsem to projela, co se nabízí a zvonáče snad ani nejsou to nejhorší. Samé různě široké nohavice, vypadá to jak pytel. Teď mi líčila známá, jak hrozně dlouho hledá nějaké ty široké kalhoty, co se teď nosí a žádné jí nesedí a konečně jedny našla. Samozřejmě v nich vypadá jak almara, protože má statnou postavu a nesluší jí to. Taky jsem jí to řekla, proč je musí mít, když jí vůbec nesedí. Ale musí je mít, protože jsou trendy no :roll:.

• Citovat
  • Upravit
12860
20.3.25 10:56
@obet.stalkingu píše: Více

Pekne slizke..poupatka..fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
20.3.25 10:58

Odešly, přišly, zase odejdou. Nijak to mnou necloumá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12860
20.3.25 11:28

Jsem divna, kdyz mne tenhle slizak vadi vice nez Klopca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
20.3.25 12:56
@lilith1 píše: Více

Naopak, slizká poupátka jsou mňamka. :*

• Citovat
  • Upravit
2236
20.3.25 13:00

Hmmm a to si vygoogluj nyní módní střih barel nebo mommy, proti tomu jsou zvonace prudká elegance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
20.3.25 13:01

@lilith1 oproti některým je Klopča úplně v cajku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
20.3.25 13:16
@lilith1 píše: Více

Nahlášen spam, off-topic a urážka.

• Citovat
  • Upravit
43042
21.3.25 07:32

poupátkům zejména sluší i pytel od brambor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43042
21.3.25 07:35
@Heduš Homolková píše: Více

mommy jsem nenašla, barel je takový, no… cudný :-))))))
asi se o tu dívku pak netřeba bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
22.3.25 06:13

Souhlas, zvonům odzvonilo už v 90letech. A co takový mladý hezký muž, ve zvonech, to je úplný hnus. Nebo mančestraáky, když někdo oblikne, to mi pak padají ústa smíchy k zemi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
22.3.25 12:45
@Rotha píše: Více

Jak se dneska nosí běžně tepláky, jako by to byly džíny, tak by někdo mohl přijít s těmi komunistickými, modrými, jak měly dole takovou tu záchytku pod chodidlo. A nějak to vnutit lidem. To by byla venku legrace. :mrgreen:

Zvonáče končily na přelomu tisíciletí, nebo krátce po, ne? :think: Přešlo to hned na ty šoupané džíny. Pak následovaly bokovky. Od té doby jsem trendy nesledoval, byl jsem na léčení. Kvůli poupátkům. :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová