Zvracela - co dát k jídlu?

960
3.5.11 16:54

zvracela-co dat k jidlu?

Ahojky, moje beruška, 10měsíců, dnes vyzvracela oběd, ted se probudila a znovu ji to natahovalo, ale nezvracela. Od ranní svačiny nic nejedla. Co jí mám zkusit dát, aby jí to moc nepodraždilo bříško? Nevím teda jestli vubec bude něco chtít. Nebo radsi nedávat nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
3.5.11 16:56

rýži s mrkví? :nevim: ale nevím, myslím, že ani nebude mít chuť k jídlu, hlavně aby měla tekutiny. Třeba holky poradí něco víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
3.5.11 17:05

Ahoj, hlavne musi pit,ale zkus po lzickach, at ji nepodrazdis zaludek
nasad probiotika, my davali Dophillus , pak laktobacilky,upravi strevni mikrofloru.
ma i prujem? nebo jen zvraci.treba ji jen neco nesedlo.. v tom pripade zkus neco co neni mastne.nevim co ji davas, ja uz v 10 mesicich davala pri zvraceni kousky chlebicku, rohliku,ale pod dohledem, banan, ryzi, mrkev, ale po malych davkach.
pokud by zvracela vickrat a nepila,pak hlidej jestli pije, jist nemusi,ale piti je dulezite.

Příspěvek upraven 03.05.11 v 17:06

• Citovat
  • Upravit
486
3.5.11 17:05

no já nevím,hlavně aby pila,třeba nejakej nedraždivý neslazený čajik,voda prý není dobrá,možná den dva starý rohlík ten by jí taky neměl podráždit žaludek u tak malého miminka těžko říct,rýže by byla taky dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
3.5.11 17:06

tak jsem ji dala vodu, tu pila v pohode. Zkusila jsem na lzicku nabrat jogurt, ale jenom mi cukala hlavickou. Takze zatim asi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Christel
3.5.11 17:07

Zkus do čaje namáčet piškoty =o)
Christel

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
3.5.11 17:08

jeste pridam zkusenost, moje mala chytla v 8 mesicich rotaviry, lezela na kapackach, zvracela a mela prujem a uz ji davali v nemocnici, slaby cerny caj, brambory-nemastene, ryzi,banan, Zadne mleko!
ale jak rikam, radsi pit a po lzickach nebo strikackou, at nepodrazdis zaludek

• Citovat
  • Upravit
960
3.5.11 17:10

a co kukuricne krupky?
asi zkusim i ty piskoty, rohlik zrovna doma nemam, jen chleba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
3.5.11 17:13
vevci píše:
a co kukuricne krupky?
asi zkusim i ty piskoty, rohlik zrovna doma nemam, jen chleba

cokoliv co neni mastne, piskoty jsou super napad :palec: zkus slaby cajik, kojis?

• Citovat
  • Upravit
Christel
3.5.11 17:14

Křupky bych nedávala, ty jsou tvrdé.
Christel

• Citovat
  • Upravit
21549
3.5.11 17:16

určitě jí nedávej mléko a mléčné výrobky. jinak černý čaj, klidně lehce oslazený, aby se dodala energie. nám ještě doktorka doporučovala na podrážděný žaludek po lžičkách colu. ale na to je asi ještě malá…
k jídlu bych to moc nehrotila, spíš podle toho na co bude mít chuť. dobrý je i kuskus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960

ne nekojim, davam UM, to se docela bojim, ze mi to hodi obloukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259

Mě ještě loni na pohotovosti říkali, abych ten čaj lehce osladila glukopurem, že mu to dodá energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
3.5.11 17:18

Tak jsem ji dala susenku a zatim v pohode, no uvidim jak to bude vypadat vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.11 17:18

Taky jsem se setkala s rotavirem - skončily jsme s prnví dcerou v nemocnici na kapačkách..a doporučuji neřešit ani tak jídlo jako hlavně tekutiny, lžičkou, po troškách, hlavní je zavodňovat, až bude zavodněná a udělá se jí trochu lépe v bříšku, přijde na řadu jídlo, nebojte, i človíček v 8měsících si řekne. My to tedy měly tak, že ač jsem se snažila podávat tekutiny, zvracela vše, i lžičku vody…takže držím palce, ať to u vás nejsou ty zatracené rotaviry. Druhou dceru jsem na to nechala očkovat, už jsem na to neměla znovu nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí