Zvracení a hubnutí - 10tt

232
31.8.11 08:05

zvracení

Ahoj holky, tak jsem se ještě nedávno radovala jak mi není špatně a dokonce jsem jedla víc než předtím ale bohužel se to pokazilo a ted zvracím a zvracím. Jsem na začátku 10.týdne. Před cca měsícem jsem navíc měla zvracecí chřipku a docela jsem zhubla tak se ted bojím protože díky tomu mám 41 kg na 160 cm (normální je u mě tak 47-49 kg). Dost se bojím abych ještě nezhubla víc, celý den je mi špatně, ráno a dopoledne zvracím, pak se to dá vydržet a večer zase. Na jídlo vůbec nemám chuť. Cokoliv si ráno dám, to hned vyzvracím i čaj, vodu prostě všechno. Dr. mi dala vitamíny gravimilk ale to sušené mléko nemůžu ani cítit tak jí asi budu muset říct o jiné. Nemůžu tomu malému (možná dvěma - ještě to není jisté :)nějak ublížit? Sice se říká že si živiny vezme na úkor mě, jenže já jich asi zrovna ted moc nemám. V úterý jdu k dr. myslíte že mi něco na to zvracení dá? Minule mi radila (pokud by tahle situace nastala) rohlíky, piškoty a sušenky, jenže já jím 2h jeden rohlík a pak ho stejně vyzvracím. Bojím se hlavně aby to neublížilo tomu malému. Kromě toho mám dělat poslední 2 zkoušky a v tomhle stavu se fakt učit nedá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
31.8.11 08:08

A co lízátka??? Hodně holek si je chválí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
31.8.11 08:13

Zkoušela jsem heřmánkový čaj i zázvorový ale nic moc. Lízátka by asi nepomohla protože sladké nesnesu vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
31.8.11 08:14

MOzna tyhle primo by pomohly, v lekarne je maji a fakt holky co byly uplne hotovy a blinkali i z obrazku jidla byly po tom lepsi…
No ale moc drzim palce at se to brzo upravi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
31.8.11 08:24

Já bych být tebou zázvorová lízátka vyzkoušela, za pokus nic nedáš, těhule to hodně chválí..já je naštěstí nepotřebovala, protože mi nebylo téměř vůbec špatně..koupíš je v lékárně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
31.8.11 08:39

Tak snad přítel bude tak hodný a koupí mi je, já ted nikam nemůžu (leda se sáčkem v ruce) stačilo mi včera zvracet před obchodem a už radši nakupuje on :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
31.8.11 08:42

:lol: chudaku malej :lol:
Urcite to zkus a uvidis. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
31.8.11 09:08

Tužtičko
Asi tě nepotěším, ale musíš jenom vydžet. Já jsem měla od 6-12 týdne tzv. maligní zvracení. Zvracela jsem 20-30×denně, i v noci, kýbl jsem nosila všude s sebou, zhubla jsem 13kg (všichni mysleli, že potratím), měla jsem kapačky a do sebe jsem dostala pouze kašičku a to jenom občas. Bylo to hrozné období, někdy jsem nebyla schopná ani vztát z postele, jak jsem byla zesláblá. Měla jsem Torecan, který mi nezabral ani injekčně a nakonec jsem měla Degan (píchala jsem ti ho alespo%n na noc, abych se vyspala). Naštěstí jsem mohla být doma, protože injekce si píchnu sama a kapačky mi dával manžel. Pak jsem zvracela cca 5-6×denně, to jsem se vracela do práce, ať nato tolik nemyslím a naposledy jsem zvracela v cca 21 týdnu. Od té doby těhu bez komplikací, váhu jsem postupně nabrala zpátky, všechna vyšetření v pohodě (až na oGTT, to jsem myselal, že se :poblion: ). Já ti moc neporadím, co jíst, protože mně nezabíralo vůbec nic.
Držím ti moc palce, abys to zvládla a ať ti to rychle ustoupí.

Barča :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
31.8.11 10:00

No lízátka jsou fajn, ale tak na ranní nevolnosti :nevim: Určitě ne na to, když vyzvracíš i rohlík :(
Mně to spíš připadá tak na hospitalizaci v nemocnici, promiň :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
31.8.11 10:38

já teda myslím, že potřebuješ hlavně zavodnit, jestli neudržíš delší čas ani vodu, je třeba vodu dodat!!!
blila jsem taky ale z migrény a pak taky asi střevní cosi a po 24hodinovém zvracení jsem byla na odstřel, a to se to pak srovnalo a pomalu jsem mohla pít a začít i jíst, takže představa, že to tak máš den po dni…to je fakt na lékaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.8.11 15:27

Měla jsem to stejné šlo 15kg dolů pak se semnou nikdo nebavil a musela jsem na kapačky,doktor mi napsal torecan a je ještě cosi popros ho o ně,ale pokud ti bude hůř šla bych do té nemocnice po 3 dnech mě pustily domů jo a bacha na hrozny a džusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí