Kufr nebo tašku do porodnice?

106
30.8.11 14:24

Kufr nebo tašku do porodnice?

Ahoj Holky,zachvili budu chystat tašku do porodnice a ted vaham,jakou velikost tašky zvolit?při prvnim tehotenstvi sem mela takovou tu cestovni přes rameno,ale sotva sem tam vše narvala-plenky papirove,župan frote,ručniky,baleni vložek3×..celkem dost objemny..
Co vy?jakou jste meli tašku?diky a hezky den všem tehulkam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6292
30.8.11 14:26

No já taky pomalu začínám uvažovat,sice mám ještě 3 měsíce čas,ale zvažuji malý kufr na kolečkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
30.8.11 14:28

Jé promin, ale musela sem se smát :mrgreen: to se tam chceš stěhovat s kufrem :lol:

já teda měla klasickou sportovní tašku přes rameno pro sebe a pro malýho tašku od kočáru a bohatě to stačilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
30.8.11 14:28

ja taky ješte ten nejaky časek mam-2 mesice necele.. :-) asi zvažuju vic ten kufr,ale musim si ho pujčit,je tam vic mista?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
30.8.11 14:31

Brumdinko-už sem videla spiš maminky vic s tema cest.kuframa než s cest.taškama…
Ale ten napad vzit tašku od kočarku a odelit ty veci je dobry,protože co si vzpominam,mela sem veci pekne poskladane v tašce,a pak sem to tam přehrabovala a hledala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
30.8.11 14:32

co nejmenší zavazadlo. Já měla 2 - jedno přímo na sál, batoh. Druhou tašku, malou, mi manžel přivezl až na šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.8.11 14:35
Nadka76 píše:
Ahoj Holky,zachvili budu chystat tašku do porodnice a ted vaham,jakou velikost tašky zvolit?při prvnim tehotenstvi sem mela takovou tu cestovni přes rameno,ale sotva sem tam vše narvala-plenky papirove,župan frote,ručniky,baleni vložek3×..celkem dost objemny..
Co vy?jakou jste meli tašku?diky a hezky den všem tehulkam :-)

Ahoj. Měla jsem černou cestovní tašku (ani ne moc velkou) a v ní igelitku s věcmi přímo k porodu (ručník, boty do sprchy atp). Ale já s sebou nemusela mít ani plíny ani vložky, takže to byly jen moje osobní věci. K prvnímu porodu jsem toho měla zbytečně moc, takže ke druhému už ta taška byla poloprázdná. Věci na miminko jsem měla připravené doma zvlášť a nechala jsem si je přivézt až den před odchodem domů. Kufr je sice skladnější a přehlednější, ale nevím, jestli se vejde všude tam, co taška (my třeba nemohly mít tašky pod postelí ani u postele, měly jsme je ve skříních).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.8.11 14:36

Kufr, je přehlednější a vše do něj bez porblémů vejde.....

Já jsme třeba nechtěla, aby mi někdo potom něco vozil, vzala jsem všechno hned a měla jsem klid.....

Je to na každém, každopádně na kufru neshledávám nic směšného, třeba balík plín zabere taky místo, pak ručníky, noční košile…Já si brala teda právě i věci na mimino na cestu domů…pak čisté věci pro sebe na cestu domů…Raději si to vyberu sama a přesně co chci…

• Citovat
  • Upravit
6292
30.8.11 14:37

právě že mě to s tím kufrem divný nepřijde,viděla jsem docela často že maminky měli menší kufr na kolečkách,já třeba osobně sportovní tašku nemám a u dcery před 8 lety jsem měla sebou jednou velkou igelitku a druhou s vecmi pro mimi dnosel manža později,ale s vložkami musel chodit třeba každý den,těch jsem měla pořád málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673

Já měla sportovní tašku,a vešlo se všechno v pohodě.Ale když jsem odjížděla nemohla jsem to narvat,dostávali jsme v porodnici nějaký dárky a kufry s reklamními předměty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

Měla jsem malou cest. tašku. Věci, co jsem na pokoji vytáhla a už neschovávala (župan na věšáku, plínky ve vozíčku s miminem…), jsem měla bokem v igelitce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
30.8.11 14:39

Ty jo, jsem asi divná mám pro sebe zabalenou tašku přes rameno, kterou jsem nosila do školy (A4). Vše potřebné se mi tam vešlo, kdybych měla mít sportovní tak je poloprázdná. Že bych na něco zapoměla (župan ani noční košile sebou netáhnu, mají erární)? Pro mimčo mám tašku zvlášt a ta je velká sportovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
30.8.11 14:40

Já měla větší sportovní a vešla jsem se tam tip ťop. :lol:
Při odjezdu jsem to do ní už nesložila. Takže manžel dovezl ještě jednu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
30.8.11 14:44

Já mám teda sportovní tašku a teda dost velkou a mega mega nacpanou že bych tam už nedala ani kapesníček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
30.8.11 14:46

měla jsem kufr na kolečkách. My museli mít svoje skoro všechno, takže košile, župan, spodní prádlo, vložky, toaleťák, hygiena, plíny, oblečení pro mimčo - to jsem svoje chtěla, bačkory, notebook, foťák, kameru.. nejvíc místa zabraly ty plíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí