Zvracení po kaších

5.11.22 10:34

Zvracení po kaších

Dobrý den, mám na Vás maminky dotaz. Synek téměř 7.měsíců zvrací po kaších a jogurtu, i po mléku s kaší. I po Sinlac kaši. Umělé mléko odmítá už přes 8 týdnů, jedině ho do něj dostanu stříkačkou, lahvičky odmítá, ale čaj z ní ne. S Dr.jsme si mysleli že má buď ABKM nebo intoleranci laktozy, ale nakonec mi to tak nepřijde. Bohužel i něco málo zhubl, mám koj. váhu. Ale zřejmě to bude tím, že mi zvracel kaši a jogurt denně. To ale nechci polemizovat. Nicméně když synovi nedám nic z výše uvedených potravin, nezvrací.
Samozřejmě dr hrozí nemocnicí, možná by to bylo i fajn ho více vyšetřit, ale mám ještě jedno dítě a člověk zkouší vše.

Maminky si kolikrát ví rady víc, tak předem moc děkuji.❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65058
5.11.22 10:41

A zkousela jsi nemlecne kase? S nastepenym mlíkem místo klasického umeleho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41930
5.11.22 10:45

A musí jíst kaše? Ty bych klidně vynechala. Když dáš mléko do příkrmu, také zvrací? Co zkusit hrníček?

Příspěvek upraven 05.11.22 v 10:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.22 10:46
@vokishka píše:
A zkousela jsi nemlecne kase? S nastepenym mlíkem místo klasického umeleho

Ano zkoušela, a bohužel i to vyzvracel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.22 10:47
@Havlova píše:
A musí jíst kaše? Ty bych klidně vynechala. Když dáš mléko do příkrmu, také zvrací? Co zkusit hrníček?Příspěvek upraven 05.11.22 v 10:46

Nemusí, už mu je dávat nebudu. Jedl je proto, že jsem do něj nedostala UM. Ne, v příkrmech nevyzvrací. Příkrmy baští dobře, alespoň co se týče zeleniny, masa atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.22 11:43

Tak ji y druh, rýžová, jahlová.
Nedávala bych. Možná pak zkusit časem. Pokud ji normální prikrm :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5.11.22 12:20
@Anonymní píše:
Tak ji y druh, rýžová, jahlová.
Nedávala bych. Možná pak zkusit časem. Pokud ji normální prikrm :nevim:

Děkuji moc, uvidíme co bude dál, děkuji moc❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.11.22 12:50

@zivotnidenik dáváš instantní nebo dělané doma? Náš mladý je alergický na ty instantní, doma delane zvládá v klidu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.22 13:13
@martina.se píše:
@zivotnidenik dáváš instantní nebo dělané doma? Náš mladý je alergický na ty instantní, doma delane zvládá v klidu :think:

Dávám ty instantní, kupované. Aha, já právě nikdy kaši nedělala :oops: Starší syn je nejedl nikdy. Takže kromě krupicové co jí teď v šesti letech, jsem doma žádnou nezkousela. Moc děkuji za tip, mrknu na nějaké recepty :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.11.22 14:31
@zivotnidenik píše:
Dávám ty instantní, kupované. Aha, já právě nikdy kaši nedělala :oops: Starší syn je nejedl nikdy. Takže kromě krupicové co jí teď v šesti letech, jsem doma žádnou nezkousela. Moc děkuji za tip, mrknu na nějaké recepty :srdce:

Tak zkus.. my skončili i na JIP, právě kvůli něčemu, co mu v tom vadí. Ale doma udělaná kaše je v pohodě.. nenašla jsem, něco přesně mu to dělá, každopádně instantní kaše fakt nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.22 16:29
@martina.se píše:
Tak zkus.. my skončili i na JIP, právě kvůli něčemu, co mu v tom vadí. Ale doma udělaná kaše je v pohodě.. nenašla jsem, něco přesně mu to dělá, každopádně instantní kaše fakt nemůže

A můžu se zeptat, co dělali s prckem na JIP? Nějaké testy?

děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.11.22 08:50
@zivotnidenik píše:
A můžu se zeptat, co dělali s prckem na JIP? Nějaké testy?děkuji moc :hug:

Byl na pozorování, zvracel tak moc, až se dusil.. testy nee.. po této zkušenosti už jsem takovou kaši nedala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.22 15:56
@martina.se píše:
Byl na pozorování, zvracel tak moc, až se dusil.. testy nee.. po této zkušenosti už jsem takovou kaši nedala :think:

Aha, tak to chápu. Hlavně že je v pořádku 🙏
No kaše už dávat nebudu, alespoň zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.11.22 19:55
@zivotnidenik píše:
Aha, tak to chápu. Hlavně že je v pořádku 🙏
No kaše už dávat nebudu, alespoň zatím.

Vyzkoušej. Třeba je i váš důvod jiný. Můj má intoleranci laktózy, ale na ty kaše fakt nějakou alergii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.22 21:13

Zkusím 🙏 děkuji moc moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat