Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat zda u vás platilo, že když jste čekali holčičku tak jste mísu objímali každý den a když jste čekali chlapečka tak nikoliv? V našem okolí takových to příkladů několik je, tak mě zajímají i vaše zkušenosti.
Děkuji za odpovědi.
Mám dievčatko a počas tehotenstva ma bolieval festovne žalúdok, ale nevracala som nikdy. ![]()
Myslím si, že táto „teória“ je blud … ![]()
Ahoj,
já nezvracela ani jednou. Sice mi bylo špatně, ale žaludek se mi nezvedal…
Takže mě Karolínka nepotrápila…
Jo a kámoška má kluka a zvracela několikrát. Dokonce skončila v nemocnici na kapačkách…
Já to znám spíše opačně - kluk - zvracení, holka - bez zvracení : )
Mam chlapecka a problila jsem 2 mesice. S tim , ze v nejhorsim obdobi-7-9tt jsme zvracela i 12 krat denne-uplne vse i vodu. Stali jsme se s WC misou dobrymi kamarady ![]()
Alca
Ahoj Veru… u nás se tato teorie potrvrdila, máme kluka a mísu jsem za celé těhu viděla jen jednou - když se mi udělalo špatně z hladu......
Ahojky!!
Zvracela jsem do 18tt nekolikrat denne a mam holcicku
Lucici
Ja mam kluka a zvracela jsem jednou - asi hodinu pred porodem.
![]()
Ahoj,
zvracela jsem do 14 týdne, do konce 4. měsíce jsem nemohla cítit kafe a hlavně maso a čekáme holčičku.
Pa
Ahoj,já mám holčičku
,bylo mě do 5.měsíce strašně špatně
a zvracela jsem.
Když jsem cítila cibuli a vařenou zeleninu,myslela jsem,že umřu. ![]()
vento
Čekáme chlapečk a nezvracela jsem ani jednou, začíná mi být špatně až teď - pálí mne často žáha a trošku se mi zvedá žaludek, to je ale spíš z tlaku které teď miminko na žaludek vytváří.
Kdyz jsem cekala Danecka, tak jsem zachodovou misu objimala 4 mesice. Delalo se mi v praci zle, kdyz jsem citila jakekoliv jidlo ve varnici, potom ze smazene cibulky a z vune prave peceneho masa.Ohledne jidla jsem to mela ruzny, nejdriv jsem nemohla jist zadne maso, ani salamy,ani syry..takze v uvahu pripadali jenom jogurty, max brambory a prilohy, ale na ty jsem nemela chut,po dvou mesicich jogurty a salamy ne, ale syr jo…taky jsem za 4 mes. zhubla 6 kg…ale pozdeji jsem to spolehlive dohnala a predehnala
)…takze ne vsechny povery plati…zalezi asi na cloveku a na jeho tele a ne na povere.
)…jo, ale co jsem mohla vzdycky,to byly po ranu susenky Be-be dobre rano
)..uz se tesim az budu zase tehotna
))))
Mám holčičku a zvracela jsem od 8tt do cca 16tt. Hlavně večer!!!!!!! ![]()