Zvracení ve spánku - syn 5 let?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
634
19.11.16 07:16

Zvracení ve spánku-syn (5let)?

Dobré ráno, otázka co mi nedá.
Stalo se vám někdy, že vaše dítě (zřejmě to větší synovi je skoro 5 let) se ráno probudilo s tím, že je celé špinavé a i postel je špinavá aniž by vědělo příčinu? Po příchodu do pokoje bylo jasně vidět, že se ve spánku musel pozvracet a prostě v tom část noci spát. Nic ho nebolí, je normální. Opravdu mi to vrtá hlavou. Děkuji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1086
19.11.16 07:21

Stalo se mně jednou, že se syn pozvracel a spal dál. Slyšela jsem to, tak jsem ho vzbudila. U nás z toho ale byla střevní viróza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
19.11.16 07:23

@Hrozina
Tohle nás děsí ještě víc :nevim: máme malý byt, otevřené dveře a nebylo slyšet vůbec nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
19.11.16 07:39

U nás to bylo už večer, ještě jsem nespala, on ani nebyl neklidnej a najednou ten typickej zvuk. Od té doby se ale taky bojím, vždycky jsem si myslela, že se člověk zvedne, že je to reflex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
19.11.16 08:00

@JayLee
Bylo to poprvé. Proto tato otázka, popravdě jsem z toho docela v šoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
19.11.16 09:06

Ano stalo se nám to dvakrát. Ani jednou jsem ji neslyšela. Vždy když jdu spát ji kontroluji a to mě hned praštil do nosu smrad, budím ji a vůbec nechápala. Podruhé ji samotnou vzbudilo že je mokrá, to že se pozvracela opět nevěděla. Spí na břichu, to mě trochu uklidňuje že to jde ven, já si myslím že je tak rozespalá že se probudí, vyzvrací a hned zas usne a pak už si to nepamatuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
19.11.16 09:14

Synovci se to stalo taky zhruba v 5 letech. Švagrová vůbec nic neslyšela, kluk se neprobudil, zjistili to až ráno. Už se to pak nikdy neopakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
19.11.16 09:52

Mně se to stalo jako dítěti (7 let) 2× ve škole v přírodě, vždycky v noci z druhého na třetí den. Asi to bylo od psychiky. Vůbec mě to nevzbudilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
19.11.16 10:09

@NicoleX U nás se to stávalo, když měl rýmu. V noci nesmrkal, nepil a steklo mu to tak do krku, až se z toho pozvracel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
19.11.16 11:22

Mame ted za sebou strevni chripku, dcera 4,5r zvracela 2× a spala by v tom dal, kdybychom nemeli citlivou chuvu a neslyseli slaby divny zvuk, podruhe ji manzel dokonce musel posadit, lezela na zadech a davila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
19.11.16 13:11

Děkuji, jsem ráda, že není nějaký ojedinělý případ a nemusíme třeba letět k dr.
Celý den je v pořádku. Tak to prostě asi byla nehoda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
19.11.16 13:13

Děkuji, jsem ráda, že není nějaký ojedinělý případ a nemusíme třeba letět k dr.
Celý den je v pořádku. Tak to prostě asi byla nehoda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+