Zvracite pri menstruaci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
54
8.11.23 15:44

Zvracite pri menstruaci?

Ahoj holky, zvracite pri menstruaci? Ja pokazde hned ten 1. den, dcera (14) uz to ma cca trictvrte roku a porad to snasi docela dobre, jen ji obcas poboliva bricho, jinak jaky den mate (nebo vase dcery) nejsilnejsi menstruaci a bolesti? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3094
8.11.23 15:57

Ne, nezvracím. Dřív ale, když jsem měla velké křeče, se mi k tomu přidával průjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
8.11.23 16:00

Nezvracím. Dřív jsem měla bolest 1. den, později i druhý a posledních 10 let se bolest zmírní třetí den menstruace a čtvrtý už je to ok. Ale mívám nízký tlak první dny a dny před.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.23 16:20

Jen jednou, když jsem měla z nějakého důvodu opravdu strašlivé bolesti. Omdlévala jsem, zvracela a třásla se. Z práce mě tehdy poslali domů. Normálně ne. Občas průjem.

Menstruaci mívám typicky nejsilnější druhý den. Třetí den je taky silná. První, čtvrtý, pátý spíš špinění.

• Citovat
  • Upravit
30302
8.11.23 16:39

Pokud k ní nedostanu migrénu tak ne. Pokud ano, tak i to hrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.11.23 16:45

Nezvracim, ale první den mívám pocit namožených svalů a křeče v nohách. To je taky lahůdka, když musím v práci celý den být na nohou. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.23 21:54

Já mám vždy den před a první den menstruace průjem. To je chuťovka no… Bolest břicha z průjmu i z menstruace :roll: A celkově si přijdu taková slabá, jako bych byla nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2380
8.11.23 21:59

Zvracím, při porodu jsem blila taky. :nevim: Ale u mě to tlumí bolesti, takže i ten porod/kontrakce byly v podstatě stejně nepříjemný jako průměrná MS, ani o chlup horší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí