Nevolnost u ditete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
310
7.11.23 13:53

Nevolnost u ditete

Ahoj,
syn (5 let) zvracel 2× v noci ze soboty na nedeli, celou nedeli polehaval a nebylo mu dobre, teplotu mel zvysenou 37,5. Noc na pondeli v pohode, cele pondeli v pohode, hral si, bez teplot. V noci na dnesek opet 1× zvracel a dneska je takovej relativne ok. Uz asi 14 dnu si stezuje na bolest bricha, k tomu dneska rikal ze ho boli krk a v puse. Sly byste s nim zitra k doktorce nebo jeste pockaly? Diky za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14641
7.11.23 13:59

Nechodila bych k lekari. Urcite bych tak tyden i dele pockala, jestli se vyleci. Ale samozrejme to nejde rict univerzalne. Vzdy se ridim stavem ditete a tim, jestli mu lekar realne muze pomoct. A taky vedomim, ze v cekarne nebo ordinaci muzete chytit jeste jinou chutovku. Takze chodime jen tehdy, kdyz je to vazne potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30586
7.11.23 14:08

@Fiškuska Krk a v puse - to muze mit podrazdene od toho zvraceni.

Nicmene ze ho 14 dni bolelo predtim bricho - zelezi asi kde a jak moc, ale to bych uz asi jen tak nenechavala. Pokud by ho to brisko neprestavalo, asi bych pred vikendem zasla, vzala bych radsi s sebou moc. Nejmladsi dcera treba zvracela k zanetu ledvin, dlouho jsme mysleli, ze strevni viroza. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30586
7.11.23 14:10

@Janča6 Ja taky k Dr. moc nelezu, ale tady mi prijde podezrela ta bolest bricha 14 dni pred zvracenim :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14641
7.11.23 14:10

Jedine, co by me mohlo znepokojit, by byla 14 dni trvajici bolest bricha. Ale u te by taky zalezelo, kde ji citi, jak je silna, jestli je pri namaze nebo porad apod.

Ostatni priznaky vubec nejsou na uvazovani o lekari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4322
7.11.23 14:11

To co pises bych povazovala za beznou virozku, koukla bych do krku a k lekari sla az s chytlymi mandlemi
akorat na to nesedi ty bolesti briska… tam vite proc to?
takhle se to vypada na dve veci co se sesly kratce po sobe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14641
7.11.23 14:12
@Hobitka píše:
@Janča6 Ja taky k Dr. moc nelezu, ale tady mi prijde podezrela ta bolest bricha 14 dni pred zvracenim :think:.

No to souhlasim. Viz jak pisu v dalsim prispevku. Pred tim prvnim zvracenim nemel teplotu? Nemate domaci CRP testy?

Pardon, koukam, ze nepisu zakladatelce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
7.11.23 14:16

To břicho bych šla ukázat. Neměl předtím nějakou virózu?

• Citovat
  • Upravit
310
7.11.23 14:28

Me prave taky znepokojuje ta bolest bricha. Rikal ze ho boli cely bricho a ze kdyz ma nohy pritazeny k brichu ze je to lepsi :nevim: ale neni to tak ze by 14 dnu brecel jak ho boli bricho, spis narazove si postezoval, ale fungoval normalne tak jsem to nehrotila. Az to nocni zvraceni me znervoznelo, ale kdovi jestli to spolu souvisi. Nerada bych prave chytla u doktorky neco horsiho, ale zaroven abych nic nepodcenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
7.11.23 14:31

Pred prvnim zvracenim teplotu nemel (ale nemerila jsem), domaci CRP testy nemame. Ani o zadne viroze predtim nevim, mozna tak nejaka ryma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14641
7.11.23 14:32
@Fiškuska píše:
Me prave taky znepokojuje ta bolest bricha. Rikal ze ho boli cely bricho a ze kdyz ma nohy pritazeny k brichu ze je to lepsi :nevim: ale neni to tak ze by 14 dnu brecel jak ho boli bricho, spis narazove si postezoval, ale fungoval normalne tak jsem to nehrotila. Az to nocni zvraceni me znervoznelo, ale kdovi jestli to spolu souvisi. Nerada bych prave chytla u doktorky neco horsiho, ale zaroven abych nic nepodcenila.

To je tezke radit. No asi by bylo lepsi k dr. zajit. A zkousela jsi mu treba to brisko lehce promackat, jestli ho nekde boli vic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
7.11.23 14:33

@Fiškuska děti mívají běžně po viroze zvětšené uzliny v břiše a ty bolí, někdy i několik týdnů, proto jsem se ptala.

• Citovat
  • Upravit
4322
7.11.23 14:33
@Hobitka píše:
@Fiškuska Krk a v puse - to muze mit podrazdene od toho zvraceni.Nicmene ze ho 14 dni bolelo predtim bricho - zelezi asi kde a jak moc, ale to bych uz asi jen tak nenechavala. Pokud by ho to brisko neprestavalo, asi bych pred vikendem zasla, vzala bych radsi s sebou moc. Nejmladsi dcera treba zvracela k zanetu ledvin, dlouho jsme mysleli, ze strevni viroza. :think:

tohle by mohlo byt k zamysleni, na moc bych koukla (podezrelou barvu, zapach, zakaleni lze videt i doma ve skle, a lekar to zkontroluje snadno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
7.11.23 14:34

Vim ze se takto tezko radi, ale jsem rada za kazdy vas postreh nebo komentar. Brisko jsem zkousela prohmatat a rikal ze boli vsude okolo pupiku, takze v podstate cely bricho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
7.11.23 14:36

Diky za tip na tu moc, jestli zitra pujdem k doktorce tak s sebou vezmu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie