Nevolnost u ditete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8405
8.12.24 10:39

Doufam, že už jste na té pohotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7280
8.12.24 12:31
@Anonymní píše: Více

Napiš jak jste dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.24 13:06

Takže jsme doma z pohotovosti, ale nejsem vůbec klidnější. Dcera na pohotovost doslova doběhla, cestou skákala do schodů, v čekárně běhala po chodbě…na doktora se smála a i když jsem řekla, co bylo doma, tak ji vyšetřil tak asi za 20 sekunda řekl, že to bude dietní chyba a příště kvůli takovým věcem nemáme pretěžovat pohotovost. No a už v autě zase začala, jak ji bolí břicho. Doma snědla teď talíř polívky, druhé nechtěla, pak se zase kroutila. Já prostě nevím, jak poznat, jestli si vymýšlí. Nikdy se tak nechovala.

• Citovat
  • Upravit
8405
8.12.24 13:25

Tak to bude spíše to vymýšlení no :? zřejmě se ji do školky nechce tak to zkouší.
Minimálně aspoň víš, že to tak horké nebude podle jejího chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4331
8.12.24 14:10

hmmm, divne no, ale dobre ze jste jeli, vubec si nic nevycitej :palec:… skoda ze ji neproklepli vic, prohmatli aspon brisko?
taky kolikrat behame po doktorech na vickrat nez zjisti oc jde, ono to jeste muze uzrat… nebo naopak prejit uplne ;)

jinak u mych deti davam lactobacily obezretne, s citem, nejak jim to moc nesedi, hodne pak prdi a to pak brisko taky boli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.24 22:14

Mám pocit, že ji skoro neprohlídl. Jí totiž bylo v tu chvíli asi opravdu dobře. Po příjezdu domů si dala rýži a kuřecí maso, jedla normálně, s chutí. Celé odpoledne byla v pohodě, docela řádila, houpala se v síti, skákala, tančila. Kolem 20. ještě škemrala, ať ji uvařím krupici, nakonec si dala jen trochu rýže zeleninou..
No a teď večer těsně před usnutím zase začala plakat, že ji bolí bříško. Než usla, tak cca 15 minut brečela, že nemůžu spát kvůli břichu. Teď už spí a vypadá, že ji nic neruší.
Jsem pořád na vážkách, zítra navíc naše doktorka neordinuje, takže buď čekat do úterý nebo znova pohotovost.

• Citovat
  • Upravit
85299
8.12.24 22:27

Tak pokud by to byl slepak, tak by to snad poznal a nepookrala by tak.

Pri boleni bricha/bliti nedavej nikdy mlecne vyrobky (krupici), zhorsuji to.

Muzou ji bolet i uzliny v brise po viroze.

Pokud klidne spi, nechej ji spat a dalsi den dieta bez mleka atd. a uvidite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.24 04:12

@blumen Kaši samozŕejmě nedostala, místo ní měla rýži se zeleninou. Jí mléko celkově nedělá úplně dobře, takže jí ho moc nedávám a když už jo, tak nízkolaktózové. (ABKM ani laktózová intolerance ale nebyla potvrzená).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA