Nevolnost u ditete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
7.11.23 14:37

@Fiškuska děti docela často nedokáží bolest přesně lokalizovat. Osobně bych s tím břichem zašla, nestane se nic horšího, než že zjistí, že dítěti nic není.

• Citovat
  • Upravit
14695
7.11.23 14:39

Souhlasim s tou kontrolou moci. Ja teda mam doma krome CRP testu take testovaci prouzky Hexaphan nebo Heptaphan. Heptaphan je drazsi, protoze testuje 7 ukazatelu, Hexaphan jich testuje 6. A tech 6 vam bohate staci. Baleni 50 ks stoji okolo 300 Kc, ale mne to za to stoji, pomaha mi to v rozhodovani, jestli jit k dr.

Jsou to stejne prouzky, jake pouzivaji dr. v ordinacich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
7.11.23 14:40

@Janča6 no zrovna hexaphan nebo heptaphan není na močovou infekci.

• Citovat
  • Upravit
4331
7.11.23 14:44
@Velryba černá píše:
@Janča6 no zrovna hexaphan nebo heptaphan není na močovou infekci.

bakterii to nepozna, ani leukocyty, ale my je mame doma taky, jako orientacni, u zanetu to ukazuje biklkovinu a hlavne krev, jak je tam krev tak je to na doktora a to mi staci :palec: (vsak my uz se potkaly dnes v jine diskusi v souvislosti se zanetem ledvin ze? u nasi holky jsou ty ranne faze bezpriznakove, pozna se az kdyz ji vyskoci vysoke horecky a to uz je v ledvine, tak pri jakemkoliv podezreni, nachlazeni, zvysene teplote koukam na moc, orientacni prouzky pomahaji, ale jestli mate odzkousene nejake lepsi, tak beru i tip :palec:)

Příspěvek upraven 07.11.23 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
7.11.23 14:46

@maminaAJ obojí mají děti běžně v moči při horečce a to i když nijak nesouvisí s močovými cestami. Proto je vcelku k ničemu.

• Citovat
  • Upravit
14695
7.11.23 14:48
@Velryba černá píše:
@maminaAJ obojí mají děti běžně v moči při horečce a to i když nijak nesouvisí s močovými cestami. Proto je vcelku k ničemu.

To je pravda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
7.11.23 14:52

@Janča6 jinak tady mívají doktoři Dekaphan Leuco, nic jiného.

• Citovat
  • Upravit
4331
7.11.23 15:00
@Velryba černá píše:

no u nas byva priznak pyelonefritidy prave jen vysoka horecka, takze bilkovina, krev a horecka mi staci na to abych sla k doktorce (nefro) aby holku zkontrolovala… sama mi rikala ze mam pribehnout jak se mi neco nezda, ze tohle se proste uz u ni zkontrolovat musi… bakterii si uz oni udelaji sami…
ale to uz plevelim, omlouvam se zakladatelce za odbehnuti od tematu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
7.11.23 15:03

@maminaAJ jistě, ale proto píšu, že to samé se ukáže u jakékoli horečky. Ať už je příčinou naprosto cokoli. Proto mám doma Nefrophan Leuco, cena je stejná a ukáže to, co má.

• Citovat
  • Upravit
4331
7.11.23 15:07
@Velryba černá píše:
@maminaAJ jistě, ale proto píšu, že to samé se ukáže u jakékoli horečky. Ať už je příčinou naprosto cokoli. Proto mám doma Nefrophan Leuco, cena je stejná a ukáže to, co má.

dik za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14695
7.11.23 15:10
@Velryba černá píše:
@maminaAJ jistě, ale proto píšu, že to samé se ukáže u jakékoli horečky. Ať už je příčinou naprosto cokoli. Proto mám doma Nefrophan Leuco, cena je stejná a ukáže to, co má.

Super, diky za tip. Takze by to mohla zkusit i zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
7.11.23 15:12

@Janča6 @maminaAJ obvykle je v lékárnách na objednání, takže pro zakladatelku spíš na příště.

• Citovat
  • Upravit
310
7.11.23 15:17

@Velryba černá A co tim testem zjistim? Jestli je v tele zanet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
7.11.23 15:17

@Fiškuska případnou infekci močových cest.

• Citovat
  • Upravit
4331
7.11.23 15:46
@Velryba černá píše:
@Fiškuska případnou infekci močových cest.

tak asi to nebude bezna soucast lekarnicek tam kde na tyto veci netrpi opakovane, spis at zakladatelka vezme k mudre vzorek moci, to cloveka nemusi napadnout kdyz ty priznaky jsou takovy nespecificky no :(
ono taky tech 14dni je uz docela dlouha doba, trebas je primarni pricina uz pryc a jen na oslabene dite se nalepila viroza… cista spekulace :oops:
at je to co je to, preji brzke uzdraveni at je klukovi brzy lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+