Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
zakládám tuhle diskuzi a doufám, že mi poradí ty, které stejně jako já vlastní Peg perego gt3. Kočárek používáme půl roku ale během užívání nám začal vydávat šílené zvuky. Při normální jízdě nic, ale jakmile člověk zastaví a popojíždí takřka na místě tak naše GT3 strašně vrže, píská, hvízdá nebo nevím jak to nazvat, nicméně je to opravdu nepříjemné hlavně někde v obchodě apod. Manžel už rozebral kolečka, promazal ale zdá se, že zvuk nevychází z koleček ale přímo někde z té konstrukce:-/. Má některá z vás s tímto zkušenost? Můžeme si to sami nějak spravit, popřípadě jak a nebo jedině reklamovat? moc díky za vaše příspěvky a zkušenosti ![]()
Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3Reklamaci neuznají…koupit teflonový sprej a prostříkat všechny ty plasty i dovnitř k trubkám..prostě všude a osušit starou plínkou. Měla jsem to taky tak, a pomohlo to, ale musí to být teflonový sprej- silikonový nebo wd 40 to ještě zhorší!!!!Vlastní zkušenost.
jasně takže teflonová nebo wd40 to ještě zhorší. takže znovu rozebrat co se dá a použít všude kam se dá teflonový sprej. Díky moc
jsem blbec, silikonovej nebo wd40 to zhorší…dělám X věcí najednou…:-)
jak radí holky … vržou ty spoje kde je plat a kov, asi to dělá ten plast. Tak tam nastříkat ten tefl. spray.
Kolečka bych teda moc nemazala, aby ti to pak dobře brzdilo ![]()
Silikonový váže prach, takže třeba pár dnů to bude super, ale pak je to ještě horší, wd 40 je na promazání, ale taky strašně váže prach, maximálně na kolečka a pak pořádně setřít, jinak opravdu budou hůře brzdit. Všude nastříkej ten teflonový, i jak jsou ty trubky, mezi plasty do boku, no prostě, kde slyšíš, že to vrže. ![]()
Nám vrzal tam,kde je to otáčení toho odpružení…když ho jako by pohoupeš,vidíš,jak to tam zajíždí nahoru a dolů…nevím,jak to líp popsat.tak jsem nastříkala tam a dobré
holky fakt moc díky a kde ho koupím, v nějakých autopotřebách?
Tam asi taky.....i v domácích potřebách bych to zkusila a myslím,že v každém velkém supermarketu..
http://www.levne-autodoplnky.cz/…-p-1058.html
já mám tady ten
super, moc díky:-) už aby jsme dovrzali:-) takovou dobu mě to rozčiluje ale nevím proč jsem to nezjišťovala dřív. Je to docela drahej sporťák ale když s ním začnu vrzat někde v obchodě tak se stydím:-) ![]()
Já koupila v globusu za 100,– a budu to mít asi až do důchodu. ![]()