Zvuky u Peg Peréga GT3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
894
28.7.11 07:55

Zvuky u Peg perega gt3

Ahoj maminky,

zakládám tuhle diskuzi a doufám, že mi poradí ty, které stejně jako já vlastní Peg perego gt3. Kočárek používáme půl roku ale během užívání nám začal vydávat šílené zvuky. Při normální jízdě nic, ale jakmile člověk zastaví a popojíždí takřka na místě tak naše GT3 strašně vrže, píská, hvízdá nebo nevím jak to nazvat, nicméně je to opravdu nepříjemné hlavně někde v obchodě apod. Manžel už rozebral kolečka, promazal ale zdá se, že zvuk nevychází z koleček ale přímo někde z té konstrukce:-/. Má některá z vás s tímto zkušenost? Můžeme si to sami nějak spravit, popřípadě jak a nebo jedině reklamovat? moc díky za vaše příspěvky a zkušenosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
28.7.11 08:02

Reklamaci neuznají…koupit teflonový sprej a prostříkat všechny ty plasty i dovnitř k trubkám..prostě všude a osušit starou plínkou. Měla jsem to taky tak, a pomohlo to, ale musí to být teflonový sprej- silikonový nebo wd 40 to ještě zhorší!!!!Vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
28.7.11 08:18

jasně takže teflonová nebo wd40 to ještě zhorší. takže znovu rozebrat co se dá a použít všude kam se dá teflonový sprej. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
28.7.11 08:34

jsem blbec, silikonovej nebo wd40 to zhorší…dělám X věcí najednou…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
28.7.11 08:44

jak radí holky … vržou ty spoje kde je plat a kov, asi to dělá ten plast. Tak tam nastříkat ten tefl. spray.
Kolečka bych teda moc nemazala, aby ti to pak dobře brzdilo :think:

• Citovat
  • Upravit
3241
28.7.11 08:51

Silikonový váže prach, takže třeba pár dnů to bude super, ale pak je to ještě horší, wd 40 je na promazání, ale taky strašně váže prach, maximálně na kolečka a pak pořádně setřít, jinak opravdu budou hůře brzdit. Všude nastříkej ten teflonový, i jak jsou ty trubky, mezi plasty do boku, no prostě, kde slyšíš, že to vrže. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65279
28.7.11 09:54

Nám vrzal tam,kde je to otáčení toho odpružení…když ho jako by pohoupeš,vidíš,jak to tam zajíždí nahoru a dolů…nevím,jak to líp popsat.tak jsem nastříkala tam a dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
28.7.11 10:30

holky fakt moc díky a kde ho koupím, v nějakých autopotřebách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65279
28.7.11 10:49

Tam asi taky.....i v domácích potřebách bych to zkusila a myslím,že v každém velkém supermarketu..
http://www.levne-autodoplnky.cz/…-p-1058.html
já mám tady ten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
28.7.11 10:58

super, moc díky:-) už aby jsme dovrzali:-) takovou dobu mě to rozčiluje ale nevím proč jsem to nezjišťovala dřív. Je to docela drahej sporťák ale když s ním začnu vrzat někde v obchodě tak se stydím:-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65279
28.7.11 11:18

Joo to je blbý......nám vrzal po zimě takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
28.7.11 12:34

Já koupila v globusu za 100,– a budu to mít asi až do důchodu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí