Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Upřímně 2700 není na osvč zedníka tak málo, aby mi to za ten boj stálo
Těžko říct, pokud to nepodáš, tak to nezjistíš, ale tipuju, že ti to na 4000,– nezvednou, tipovala bych to někde kolem 3000,–
@j.a.n.i1 píše:
Těžko říct, pokud to nepodáš, tak to nezjistíš, ale tipuju, že ti to na 4000,– nezvednou, tipovala bych to někde kolem 3000,–
Což je zhruba to, co má teď. A bez zlé krve s ex. ![]()
Asi bych do toho nešla.
No to jsem mu taky navrhovla že by mi dával 3000,– plus tábor a větší výlety(lyžák a tak) až nastanou a nechce slyšet. Přitom když nám stanovili alimenty před těmi 5 lety, tak mi sliboval že mu bude šetřit 1000,– na spoření a od té doby nic, měla jsem na tom trvat u soudu. A přitom vím že vydělá tak 40000 měsíčně. Vydělal to už když jsme ještě spolu byli a možná i víc. Zakladatelka
No to nejspíš ne, ale má práci převážně i přes zimu, možná né tolik, ale vím že mi říká že víc si ho brát nemůže že má práci, i když tvrdil že si ho bude brát některé středy. Zakladat
Požádala bych soud, aby zjistil, jakých výdělků by mohl pán dostáhnout a z toho by se mohlo vyměřit výživné. Taky jeho příjmy musí být vidět někde na majetku.
Zdravím holky. mám dotaz, třeba i poradíte. Já na mateřské s druhým díětem, kteé mám se součastným manželem. Syn z prvního manželství (9let).Ex mi p doluvě před 5lety dává 2000,– +co platím navíc z toho poovinu. Kroužky, očkování, tábory a spol udělá to asi jak kdy někdy nic za měsíc někdy 700,– jak kdy. Teď jsem mu dala návrh aby mi dával od nástupu do 4 třídy 4000,– a nic víc. yslíte že by měl syn na to nárok? Ex OSVČ jako zedník. tvrdí že ročně přiznává 100000,– a že mi z toho vypočítají neboli synovy jen 1300,– a přitom vím že vydělává mnohem víc a on tvrdí že přiznává vše. á jen ho a žije u mamky, bere s ho 1× za dní a víc ne a to ještě se mu věnuje víc babička a on bývá někdy v práci nebo má své koníčky. Já prostě nevím, jestli dělá bububu a nebo to tak je. Prosím o radu děkuji moc.