Zvýšení alimentů a ex OSVČ

Anonymní
15.6.15 16:52

Zvýšení alimentů a ex OSVČ

Zdravím holky. mám dotaz, třeba i poradíte. Já na mateřské s druhým díětem, kteé mám se součastným manželem. Syn z prvního manželství (9let).Ex mi p doluvě před 5lety dává 2000,– +co platím navíc z toho poovinu. Kroužky, očkování, tábory a spol udělá to asi jak kdy někdy nic za měsíc někdy 700,– jak kdy. Teď jsem mu dala návrh aby mi dával od nástupu do 4 třídy 4000,– a nic víc. yslíte že by měl syn na to nárok? Ex OSVČ jako zedník. tvrdí že ročně přiznává 100000,– a že mi z toho vypočítají neboli synovy jen 1300,– a přitom vím že vydělává mnohem víc a on tvrdí že přiznává vše. á jen ho a žije u mamky, bere s ho 1× za dní a víc ne a to ještě se mu věnuje víc babička a on bývá někdy v práci nebo má své koníčky. Já prostě nevím, jestli dělá bububu a nebo to tak je. Prosím o radu děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
15.6.15 16:56

Upřímně 2700 není na osvč zedníka tak málo, aby mi to za ten boj stálo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
15.6.15 16:58

Těžko říct, pokud to nepodáš, tak to nezjistíš, ale tipuju, že ti to na 4000,– nezvednou, tipovala bych to někde kolem 3000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.6.15 17:05
@j.a.n.i1 píše:
Těžko říct, pokud to nepodáš, tak to nezjistíš, ale tipuju, že ti to na 4000,– nezvednou, tipovala bych to někde kolem 3000,–

Což je zhruba to, co má teď. A bez zlé krve s ex. :think:
Asi bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.15 17:05

No to jsem mu taky navrhovla že by mi dával 3000,– plus tábor a větší výlety(lyžák a tak) až nastanou a nechce slyšet. Přitom když nám stanovili alimenty před těmi 5 lety, tak mi sliboval že mu bude šetřit 1000,– na spoření a od té doby nic, měla jsem na tom trvat u soudu. A přitom vím že vydělá tak 40000 měsíčně. Vydělal to už když jsme ještě spolu byli a možná i víc. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
12912
15.6.15 17:41

40000 každý měsíc včetně zimy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.15 18:24

No to nejspíš ne, ale má práci převážně i přes zimu, možná né tolik, ale vím že mi říká že víc si ho brát nemůže že má práci, i když tvrdil že si ho bude brát některé středy. Zakladat

• Citovat
  • Upravit
Kobea
16.6.15 08:15

Požádala bych soud, aby zjistil, jakých výdělků by mohl pán dostáhnout a z toho by se mohlo vyměřit výživné. Taky jeho příjmy musí být vidět někde na majetku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna