Zvýšenou postel?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
19.7.10 13:17

Zvýšenou postel?

Dobré odpoledne, ráda bych se zeptala maminek, které mají pro své ratolesti zvýšenou postel, jakou s ní máte zkušenost? Moc se mi líbí tato postel: http://www.asko-nabytek.cz/…-orange.html a uvažuji o její koupi, je ale přece jen náročnější na místo (klouzačka) a proto se ptám, hrají si děti v domečku pod postelí, mají tu postel rádi, využívají všeho, co se dá na této posteli dělat (domeček, klouzačka, ..) nebo to děti brzo omrzí a proto stačí obyčejná postel? Moc děkuji za všechny rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21968
19.7.10 13:36

Mám podobnou, ale bez klouzačky… klouzačku nepovažuji za dobrý nápad, ani v obchodech to moc nevychvalují - dítě Ti z toho v noci akorát tak spadne, splete si klouzačku a schody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
19.7.10 13:40

Já jsem pro malého o něčem podobném také uvažovala, ale vždy večer čteme a tak jsem si říkala, že bych musela sedět na zemi pod ním a také, když bude třeba nemocný, tak mi to přišlo nepraktické. Takže jsme si nechali udělat „normální“ a koupili jsme mu skluzavku a takový ten domací stan. Skluzavka ho nebaví (ta doma :-( ), ale stan využívá hodně.
Ale k tvému odkazu - měla bych obavu, zda za necelé 4 tis. je ta postel dostatečně bezpečná. My jsme se v Asku byli také podívat a to jejich zpracování dět. postelí mě fakt nenadchlo. Na první pohled hodně nekvalitní. A to jen podotknu, že jsme tam před asi 5 lety kupovali sedačku za nemalý peníz a pomalu, ale jistě dosluhuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.7.10 13:49

Souhlasím s Ave, na čtení pohádek je to nepraktické, musela bys bud sedět pod ním nebo stát u postele :nevim:

Já jsem si taky tyhle postele prohlížela a nakonec jsme se dohodli, že koupíme obyčejnou velkou postel, až bude čas. Ono tyhle postýlky jsou „na chvíli“, tipuju od těch cca tří let do deseti?? Mám osmileté neteře, dvě a už jsou to hrozně dospělé slečny, za chvíli s nima začne mlátit puberta, tak tipuju, že by z takové postele nadšené nebyly :nevim:

• Citovat
  • Upravit
378
19.7.10 13:58

Moc děkuji za názory, můžu se ještě zeptat, jaké matrace jste pořídily prckům (do velké postele)? Mají obrovský výběr: měkké, středně tvrdé, tvrdé, taštičkové, pružinové, líná pěna, studená pěna, … a já v tom tápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
19.7.10 14:26

Postel máme doma, jen bez klouzačky, taky bch do té klouzačky nešla, co se týče čtení, tak je pravda že čteme v posteli :-D , naštěstí nás unese.. Ze začátku jsem ale měla strach, že mi malá ve spaní z té postele spadne, teď jsou jí 4 roky a v poho.., myslím, že postel využije ještě mladší syn a dcera bude chtít klasickou. Já vidím, ale hlavní plus v tom, že se pod postel vleze spousta hraček, jinak nevím, kam bych je všechny dala :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.7.10 14:38

máme tutéž a je nepouzitá,.maly v ní nechce spat. kdyby ji nekdo chtel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.7.10 15:11

My jsme to řešili taky,ale nemáme nedostatek místa, a taky nám to přišlo nepraktické - z těch důvodů, co holky píšou - čtení, uspávání, malý v noci chodí sám čůrat, tak aby se nepřerazil, co s ní třeba po osmém roku, kdy už nebude chítí být ani na ní ani pod ní… A tak jsme koupili postel normální a domeček udělali jinde. Matraci jsme koupili v Dřevočalu, poradili nám s dimenzováním - máme na hmotnost dospělého,když si k němu nekdy leháme, s pratelným povlakem. A zatím spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
19.7.10 15:32

Já budu za pár měsíců kupovat tuto.
http://www.detske-pokoje.eu/…-domino.html

Do klouzačky bych nešla - zabírá moc místa a není to podle mě nutnost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
19.7.10 16:51

čau,jsme o té se skluzavky kdysi uvažovali,ale pak jsme si řekli,že to nemá na dlouho,vyroste,by se pak musela prodávat,tak jsme viki koupili vyvýšenou,kterou bude mít na hooodně dlouho,je široká 140cm,schody má zešikma,máme ji ze Sconta,holky tam někdy obě spí spolu a všechny tři se tam taky pěkně vlezem,třebas při čtení,párkrát jsme tam i spolu my holky spaly,místa je dost :lol:
ta postel je ale už pro aspon 4leté děti,bo je vysoká
:think:
a matraci mají obě z jedné strany tvrdou a z druhé středně tvrdou,pěnu,ale už nevím,jakou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
19.7.10 20:13

Ahoj,
My máme postel s klouzačkou.Malej v ní spí od dvou let a sme s ní úplně spokojený.Páta si na klouzajdě vyhraje doted.
Jen nemáme tuto z aska,přišla mi rozvrklaná,ale to byly ty postele ve všech obchodácích.Nakonec sme koupili od firmy Domestav.Je to variabilní nábytek.Takže se dá postel přizpůsobit věku.Ted jí máme ve střední výšce s klouzajdou a až bude páta větší,dá se dát dolů,jako normální postel,nebo vyhnat ještě nahoru a dát pod ní třeba stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.7.10 21:06

jinak my si nechali udelat delsi ty dve latky a kdyz klouzacka neni trendy, odmontujeme a nechavame jen zebrik a latky se prehodi…

jen my v ni nespime no.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
19.7.10 21:28

Podobna diskuze je tady.. https://www.emimino.cz/…ostel-45525/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...