Zvýšený TSH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
493
5.4.06 11:45

Vendulko,

já jsem to na sobě nijak nepociťovala. Doktorka mi říkala, že k tomu patří únava a ještě nějaké další příznaky. Někdo možná přibírá na váze, no nevím, já jsem odjakživa hubeňour.. Prostě jsem to na sobě nijak fyzicky nepociťovala, a to mi endokrinoložka říkala, že ty hormony mám fakt rozhozené pořádně :!
Jinak kromě toho jsem měla a mám polycystické vaječníky.. Ale zase podle mojí gynekoložky to nebyl problém.. Jedině kvůli tomu mám trochu delší menstruační cykly, ale jinak vše v pořádku, ovulace O.K.
Před tím než mi zjistili tu štítnou žlázu, tak jsme se o mimi snažili určitě přes rok (možná dva??) a nic.. Takže si fakt myslím, že u mě to byl tenhle důvod a věřím, že tobě ty prášky taky pomůžou :D

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
5.4.06 11:56

Pajo, abych byla upřímná, tak na to spoléhám :wink: a docela mně to (po dlouhé době) nutí uvažovat optimisticky :lol:
Akorát mně překvapuje, že v centru hodnotu TSH zjišťují také (1.DC) a hodnota byla asi v pořádku :( 8O

Kamilo, při tvých zdravotních problémech bych rozhodně nečekala na nic. My jsme byli na začátku oba relativně zdraví, proto řekla gynekoložka počkáme půl roku, rok… Do CARu jsme šli po dvou letech snažení. Teď je to asi 2,5 roku a mám trošičku pocit, že ztracených. Protože kdybych tenkrát věděla, to co dnes… Však víte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
5.4.06 11:59

vendul,to jo,proto jsem rada,ze i lekari k tomu tak pristupuji a zacali hned hledat a resit,jinak bych se pak ukousala,kdyby mi bylo tricet,bez ditete,to by pak bylo pozde brecet a litovat,ze jsem s tim nedelala neco driv.

teda obdivuji te ze jsi vydrzela dva roky nic nepodniknout,je sice fakt ze v dnesni dobe ma problemy s tehu kazda druha i ty co nemaji problemy s menstruaci a tak,takze ono je to toudobou,stylem zivota,ovzdusim.
ale verim,ze ted to bude v poho a ze se tehu dockame :wink:

teda proc to odebirali prvni den cyklu to vazne netusim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
5.4.06 16:22

Vendul,

tak potom písni, co ti řikal endokrinolog..

Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
5.4.06 16:45

Paji,
odpoledne jsem volala, a málem mně trefil šlak - na endokrinologii mají první volný termín konec června 8O 8O 8O :! :! :!
Sestřička ale byla moc fajn a vyptávala se, nakonec jsme se domluvily, že jí výsledek z Podolí hodím příští týden a ona ho Dr. předá, a pak si brnknu. Tak jsem ráda. Určitě pak písnu. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.4.06 13:02

Na endokrinologii jsem dostala Letrox, 50 denně. Další kontrola za měsíc.
Holky, pociťovaly jste po léku nějakou změnu k lepšímu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
18.4.06 16:41

vendulko ja uz si to nepamatuju uz mi stokrat menily davky,takze nevim,ale myslim,ze se mi zlepsila kvalita vlasu a nehtu ale to zalezi jake mas priznaky pred lecbou,navic kdyz mi davka nestaci tak zacnu mit otoky,zacpy…podle me je to individualni,ale je dobre,zes sla,snad ti to pomuze :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
3.12.14 15:29

Zvýšený TSH u dítěte

Ahoj holky, jdu si pro radu.
Vsude ctu, co se tyce zvysenych hodnot tsh jen u dospelych.
My byli na alergologii a imunilogii se synem a dcerou. Synovi18m, z krve vysledky cp se tyce alergie ok ale vyslo nam zvysene tsh..mame se pro jistotu zajit na endokrinologicke vysetreni.
Ale muj dr. rikal ze je to u tak malych deti bezne, diky tomu jak rychle rostou.
Je to pravda? Nikde jsem se o tom nedocetla..
Budu rada, protoze v takovem veku do nej prasky cpat urcite nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
3.12.14 16:16

@MišelkaX endokrinolog urcite poradi. I ked uz dieta nie som, tiez sa mi hodnoty TSH znizili. Minuly rok som bola na vstupnej lekarskej prehliadke do prace a zistili mi zvysene TSH, endokrinolozka to po pol roku sledovala a oboje vysledky uz boli v poriadku. Mozno to bude mat syn podobne. Uvidis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
3.12.14 16:29

Ahoj holky, minulý týden jsem se dozvěděla, ze mam mírně zvýšenou hladinu TSH. K lékařce jdu v pátek. Tak se dozvín vic, ale zajímalo by mi mužů jod nebo nemůžu? Beru femibion s jødem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí