Iscare Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2446
31.3.06 18:09

Iscare Praha????

Iscare Praha ,nemá někdo zkušenosti s tímto centrem :?:
Děkuji vám za případné odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
307
31.3.06 21:14

Ahoj Leni,
my do Iscare v Praze jezdíme už rok. Docela jsme tam spokojení, ikdyž se nám 1.IVF+ICSI nepovedlo :(
Ted se budeme chystat na Ket, ale ješte před tím jsem šla na genetiku a imunologii,ale na výsledky ješte čekáme.
Doktoři jsou tam milí i sestřičky. Ikdyž se mi víc líbilo, když byli v Hloubětíně, ale na tom zas tak tolik nesejde. Záleží spíš na přístupu.
Přeji hodně moc štestíčka :D :D :D
A dej vědět, jak jste pořídili :D Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.4.06 10:26

Ahoj Mili,díky za odpověď,já jdu ve středu ráno na odběr,měli jsme jít do Pronatalu,ale nastala změna,náš dr. změnil pracoviště a tak nám nezbývá nic jinýho ,než jít za ním :evil:
Jinak mám celkem 12 folíků o velikosti 15,5 mm , v pondělí ještě poslední ultrazvuk a je to :lol: ,dnes mám 9 tou injekci a zítra poslední :lol: :oops: ,HURÁÁÁÁ ,trochu štípou :twisted: ,třeba se tam potkáme :P ,tak ještě jednou díky a pa pa
 Lena

• Citovat
  • Upravit
1817
1.4.06 11:29

ahooj,

Iscare IVF jsme navstevovali s manzelem asi rok. v cervnu 2005 jsem podstoupila KET a hned napoprve se mi podarilo otehotnet :) 18.3. se nam narodila krasna zdrava holcicka Marketka :)
Se sluzbami tohoto centra asistovane reprodukce jsme byli vzdy spokojeni, chodili jsme i do stare budovy v Hloubetine a potom i do te nove supermoderni v Holesovicich. Jsou tam moc mili lekari i sestricky, vetsinou jsme necekali dele jak 10 min. Vse vysvetli a nazorne popisi. Neni problem tam kdykoliv zdarma zavolat a zeptat se na cokoliv.

Drzime ti palecky.

Pa

Marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.4.06 17:55

Ahoj,my jezdili do Iscare v roce 2004-naprostá spokojenost.Pracují tam strašně milý lidé,kteří ochotně vysvětlí každou otázku.Podstopili jsme IVF a hned napoprvé se nám to podařilo.Máme dvouletou Terezku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.4.06 19:38

My máme první zkušenost ze středy … ženě odebrali 40 vajíček.
O doktorech nevím nic, já se setkal jen s recepcí a sestřičkama, ale žena si nestěžovala :)

V pondělí se mělo jít na TE, ale bohužel … včera jsem ji uložil do nemocnice - hyperstimulační syndrom … takže s největší pravděpodobností se TE odsouvá :(

Imunologii (a spermiogram v Podolí (dr. Madár)) a genetiku (u sv. Klimenta (dr. Stejskal)) nám dělali ještě před návštěvou ISCARE. A oba super doktoři.

PS:
jediné co mi tam vadí jsou jejich výtahy … pokud je někomu špatně, tak raději schody … rychlovýtah i o jedno patro a to zhoupnutí žaludku je fakt hezké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
1.4.06 22:35

Ahoj Leni,
držim Ti moc palečky, aby Ti, vám to vyšlo!!!! Já jsem měla 19 oocytů, z toho
8 embrijek, dvě mi zavedli a dvě zmrazili. V létě se chystáme na Ket.
Jojo na ty injekce si taky vzpomínám, štípalo to jak blázen :D :D :D
Ale co ženská nevydrží, že? :D :D :D
Určitě dej vědět kdy půjdeš na ET, budu na tebe moc myslet a pak hezky odpočívej a mysli na něco mooooc hezkýho :D :D :D :D :D
Mějte moc krásně a hodně štestíčka!!!!

Marko, moc Ti gratuluji k holčičce!!!! :D :D :D At vám krásně a hlavně zdravě roste a dělá jen samou radost :D :D :D

Fido, 40 vajíček? To je teda dost hodně, ale neboj určitě bude Tvá žena v pořádku a můžete se začít těšit na transfer embrijek!!! Pozdravuj svou ženu a přeji vám, at se vám daří a hodně štestíčka při ET!!! :D :D :D
PS: S těmi výtahy máš pravdu, mě se tam taky občas zvedne žaludek , ale minule jsme už šli radši po schodech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.4.06 09:41

MiliL
No už se těším až mi ji pustí … v pondělí mám ráno volat zda přijdeme a nebo ji doktoři nepustí (pokud var2, tak zamrazit a někdy jindy) … zatím je na kapačkách a už se nemůže ani podívat na piškoty :)

Ale možná ta var2 bude lepší … v pondělí by ji zavedli jen jedno embrijko, jinak /později/ dvě (žena by radši dvojčátka … maximalistka :) asi proto i tolik vajíček ;) … ale třeba to jiným pomůže být šťastní)

Prostě si Marťa musí vyžrat všechno v tomhle směru, ale mimčo chceme a já tohle břemeno nemůžu přebrat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
2.4.06 12:37

Holky a Fido,díky vám za odpovědi,teda Fido 40 :! :! :! :! :! vajíček :?: :?: ,to je teda síla :oops: :lol: ,no hlavně ,že už je ok :roll: ,to já budu mít tak 10 a to asi budu ráda :evil: ,soudím podle počtu folíků :wink: ,zítra poslední UTZ ,pak prodloužená kultivace a pak ET,budu podávat zprávy , tak pa pa :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.4.06 13:07
lena123 píše:
teda Fido 40 :! :! :! :! :! vajíček :?: :?: ,to je teda síla :oops: :lol: ,no hlavně ,že už je ok :roll:

… já na tom nemám žádný podíl :D :P :D a Marťa by asi brala taky radši menší počet :) (aspoň teď … ještě mi ji dneska nepustí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
2.4.06 14:18

Fido ,nevím,to chce asi minimálně týden ,ne 8O :?: To je fakt nepříjemný ,co dodat :evil: To je ale pomalu rekord :lol: :P :oops: ,aspoň máte mrazáčky :lol: :lol: :P (na rozdávání),když už nic lepšího :? 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.4.06 14:42
lena123 píše:
Fido ,nevím,to chce asi minimálně týden ,ne 8O :?: To je fakt nepříjemný ,co dodat :evil: To je ale pomalu rekord :lol: :P :oops: ,aspoň máte mrazáčky :lol: :lol: :P (na rozdávání),když už nic lepšího :? 8O :wink:

původně jsme mysleli, že stihnem pondělí TE, ale nestihneme … dnes dostala glukózu a stále kapačky na zavodnění

když jsem tam volal tak prý 22 oplodněno, 8 zmrazeno … nevím kolik se jich darovalo (darovací papír Martina podepisovala) … u toho jsem nebyl do 2. patra mne nepustili a čekal jsem 5 hodin dole (řekli mi, že za dvě hodiny je hotovo, ale zapomněli dodat dvě hodiny po odběru a odběr nastal v 10 - nástup byl v 7 hodin a já „byl hotov“ v 7:45 ;) ) … aspoň jsem v klidu dočetl knížku .)

:D :P no zajímalo by mne zda jich měla některá víc (stejný den byla druhá s 22)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
2.4.06 14:46

My taky máme nástup v sedm,ale pochybuji ,že manža zvládne tak rychle přispět :wink: :oops: ,už teď z toho má noční můru :roll: :evil: ,ale co už je velkej kluk ,tak MUSÍÍÍÍÍ :P :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
2.4.06 14:49

Fido ,možná blbá otázka :oops: :oops: :oops: ,za kolik je darování :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.4.06 14:58

8O cena? nic … náš dr. tomu říkal „úlidba bohům“ :) … žádné peníze a nebo o tom nevím ;) … poptám se ženy zda teď nemá nějaký černý fond :D :D

a upřímně ani mne to nenapadlo … za krev jsem taky nic nechtěl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí