Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Iscare Praha ,nemá někdo zkušenosti s tímto centrem ![]()
Děkuji vám za případné odpovědi
Ahoj Leni,
my do Iscare v Praze jezdíme už rok. Docela jsme tam spokojení, ikdyž se nám 1.IVF+ICSI nepovedlo ![]()
Ted se budeme chystat na Ket, ale ješte před tím jsem šla na genetiku a imunologii,ale na výsledky ješte čekáme.
Doktoři jsou tam milí i sestřičky. Ikdyž se mi víc líbilo, když byli v Hloubětíně, ale na tom zas tak tolik nesejde. Záleží spíš na přístupu.
Přeji hodně moc štestíčka
![]()
A dej vědět, jak jste pořídili
Papa
Ahoj Mili,díky za odpověď,já jdu ve středu ráno na odběr,měli jsme jít do Pronatalu,ale nastala změna,náš dr. změnil pracoviště a tak nám nezbývá nic jinýho ,než jít za ním ![]()
Jinak mám celkem 12 folíků o velikosti 15,5 mm , v pondělí ještě poslední ultrazvuk a je to
,dnes mám 9 tou injekci a zítra poslední
,HURÁÁÁÁ ,trochu štípou
,třeba se tam potkáme
,tak ještě jednou díky a pa pa
Lena
ahooj,
Iscare IVF jsme navstevovali s manzelem asi rok. v cervnu 2005 jsem podstoupila KET a hned napoprve se mi podarilo otehotnet
18.3. se nam narodila krasna zdrava holcicka Marketka ![]()
Se sluzbami tohoto centra asistovane reprodukce jsme byli vzdy spokojeni, chodili jsme i do stare budovy v Hloubetine a potom i do te nove supermoderni v Holesovicich. Jsou tam moc mili lekari i sestricky, vetsinou jsme necekali dele jak 10 min. Vse vysvetli a nazorne popisi. Neni problem tam kdykoliv zdarma zavolat a zeptat se na cokoliv.
Drzime ti palecky.
Pa
Marka
Ahoj,my jezdili do Iscare v roce 2004-naprostá spokojenost.Pracují tam strašně milý lidé,kteří ochotně vysvětlí každou otázku.Podstopili jsme IVF a hned napoprvé se nám to podařilo.Máme dvouletou Terezku.
My máme první zkušenost ze středy … ženě odebrali 40 vajíček.
O doktorech nevím nic, já se setkal jen s recepcí a sestřičkama, ale žena si nestěžovala ![]()
V pondělí se mělo jít na TE, ale bohužel … včera jsem ji uložil do nemocnice - hyperstimulační syndrom … takže s největší pravděpodobností se TE odsouvá ![]()
Imunologii (a spermiogram v Podolí (dr. Madár)) a genetiku (u sv. Klimenta (dr. Stejskal)) nám dělali ještě před návštěvou ISCARE. A oba super doktoři.
PS:
jediné co mi tam vadí jsou jejich výtahy … pokud je někomu špatně, tak raději schody … rychlovýtah i o jedno patro a to zhoupnutí žaludku je fakt hezké ![]()
Ahoj Leni,
držim Ti moc palečky, aby Ti, vám to vyšlo!!!! Já jsem měla 19 oocytů, z toho
8 embrijek, dvě mi zavedli a dvě zmrazili. V létě se chystáme na Ket.
Jojo na ty injekce si taky vzpomínám, štípalo to jak blázen
![]()
Ale co ženská nevydrží, že?
![]()
Určitě dej vědět kdy půjdeš na ET, budu na tebe moc myslet a pak hezky odpočívej a mysli na něco mooooc hezkýho
![]()
Mějte moc krásně a hodně štestíčka!!!!
Marko, moc Ti gratuluji k holčičce!!!!
At vám krásně a hlavně zdravě roste a dělá jen samou radost
![]()
Fido, 40 vajíček? To je teda dost hodně, ale neboj určitě bude Tvá žena v pořádku a můžete se začít těšit na transfer embrijek!!! Pozdravuj svou ženu a přeji vám, at se vám daří a hodně štestíčka při ET!!!
![]()
PS: S těmi výtahy máš pravdu, mě se tam taky občas zvedne žaludek , ale minule jsme už šli radši po schodech ![]()
2 MiliL
No už se těším až mi ji pustí … v pondělí mám ráno volat zda přijdeme a nebo ji doktoři nepustí (pokud var2, tak zamrazit a někdy jindy) … zatím je na kapačkách a už se nemůže ani podívat na piškoty ![]()
Ale možná ta var2 bude lepší … v pondělí by ji zavedli jen jedno embrijko, jinak /později/ dvě (žena by radši dvojčátka … maximalistka
asi proto i tolik vajíček
… ale třeba to jiným pomůže být šťastní)
Prostě si Marťa musí vyžrat všechno v tomhle směru, ale mimčo chceme a já tohle břemeno nemůžu přebrat …
Holky a Fido,díky vám za odpovědi,teda Fido 40
vajíček
,to je teda síla
,no hlavně ,že už je ok
,to já budu mít tak 10 a to asi budu ráda
,soudím podle počtu folíků
,zítra poslední UTZ ,pak prodloužená kultivace a pak ET,budu podávat zprávy , tak pa pa ![]()
lena123 píše:
teda Fido 40![]()
![]()
![]()
![]()
vajíček
![]()
,to je teda síla
![]()
,no hlavně ,že už je ok
… já na tom nemám žádný podíl
a Marťa by asi brala taky radši menší počet
(aspoň teď … ještě mi ji dneska nepustí)
Fido ,nevím,to chce asi minimálně týden ,ne
To je fakt nepříjemný ,co dodat
To je ale pomalu rekord
,aspoň máte mrazáčky
(na rozdávání),když už nic lepšího
![]()
lena123 píše:
Fido ,nevím,to chce asi minimálně týden ,ne![]()
To je fakt nepříjemný ,co dodat
To je ale pomalu rekord
![]()
![]()
,aspoň máte mrazáčky
![]()
![]()
(na rozdávání),když už nic lepšího
![]()
![]()
původně jsme mysleli, že stihnem pondělí TE, ale nestihneme … dnes dostala glukózu a stále kapačky na zavodnění
když jsem tam volal tak prý 22 oplodněno, 8 zmrazeno … nevím kolik se jich darovalo (darovací papír Martina podepisovala) … u toho jsem nebyl do 2. patra mne nepustili a čekal jsem 5 hodin dole (řekli mi, že za dvě hodiny je hotovo, ale zapomněli dodat dvě hodiny po odběru a odběr nastal v 10 - nástup byl v 7 hodin a já „byl hotov“ v 7:45
) … aspoň jsem v klidu dočetl knížku .)
…
no zajímalo by mne zda jich měla některá víc (stejný den byla druhá s 22)?
My taky máme nástup v sedm,ale pochybuji ,že manža zvládne tak rychle přispět
,už teď z toho má noční můru
,ale co už je velkej kluk ,tak MUSÍÍÍÍÍ
![]()
cena? nic … náš dr. tomu říkal „úlidba bohům“
… žádné peníze a nebo o tom nevím
… poptám se ženy zda teď nemá nějaký černý fond
![]()
a upřímně ani mne to nenapadlo … za krev jsem taky nic nechtěl ![]()