Iscare Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
2.4.06 15:02

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,chápu za krev bych nechtěla ani já nic :oops: ,já taky nevím ,jestli se platí nebo ne ,ale za spermije a oocyty se platí,tak to zjisti :P :lol: :wink: ,že by jste si udělali vedlejšák z takovýho počtu :lol: :lol: :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.4.06 15:07

rozkaz :D … navečer jdu za ženou do nemocnice a zjistím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
2.4.06 15:11

Ok ,tak ať jí máš co nejdřív doma :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :P :P :P ,zatím čauky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.4.06 19:57

tak ani žena neví nic o penězích !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
3.4.06 07:44

Fido -Martine,tak jsem nelenila a vytáhla ceník Pronatalu

• dárce spermatu-1000,–
  • darování oocytů-5000,–
  • darování emryjí-5000,–
    tak nevím ,třeba to mají v Iscare jiný ,chtělo by se někoho zeptat :wink: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
3.4.06 07:51

Leno,

co se darování oocytů týče - zajímala jsem se o to, ráda bych na podzim darovala vajíčka. O peníze extra jsem se nezajímala, ale ta odměna 5.000,– je podle mě pro dárkyně, které absolvují odběr vajíček a samy nejsou klientkami určitého centra… Snad to píšu srozumitelně, pak by bylo logické to, co píše Martin o „úlitbě bohům“.

Třeba mě někdo opraví.

• Citovat
  • Upravit
2446
3.4.06 07:59

Missorko,to je docela možný :lol: :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
3.4.06 09:07

Ahoj Leni,
tak jaký byl Ultr.?A co sliznice, dobrý?
A vy jste si dali prodlouženou kultivaci?
My jsme ji neměli :( :( :(
Příště si ji určitě také dáme, ale myslim, že se za to snad platí 5000,–Kč.
Ale ted jsem koukala na iscare stránky a změnili ceník, docela dost zlevnili :D :D :D
Určitě dej o sobě vědět!!! Držim palce!!! Papa :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
4.4.06 09:05

Ahojky lidi :lol: :P
Mili,folíků moc nemám -12,ale dr.říkal,že pohoda :roll: ,jsou velký 20 mm ,ve středu ráno nástup ,košily ,bačkory a 7 tisíc s sebou :?
Máme prodlouženou kultivaci-pro jistotu,necháme si taky mrazáčky :roll: a chci ten katetr,aby viděli kam mi je dávají :?
V Iscare za prodlouženou kultivaci chtějí asi 2500,–,je to poměrně málo ,protože v Pronatalu chtějí 5000,– :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
4.4.06 11:55

Ahojky všichni,
trochu jsem k vám nahlídla. Měla bych k vám velkou prosbu . Jestli mi můžete napsat telefon a adresu či www.stránky na Iscare, případně na jiné centrum asitované reprodukce či poradnu zabívající se výhradně neplodností v Praze.
Protože jsem mimopražská nemám vůbec přehled
Děkuji moc Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
4.4.06 12:05

apoleno,adresa Iscare
Jankovcova 1569/2c
17000 Praha 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.4.06 12:27
lena123 píše:
apoleno,adresa Iscare
Jankovcova 1569/2c
17000 Praha píše: Více

http://www.iscare.cz

a spojení je jednoduché … tramvaj staví hned přes ulici (autem se tam asi blbě parkuje … nás jen vyhodil švára u chodníku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.4.06 12:36
apolena píše:
Ahojky všichni,
trochu jsem k vám nahlídla. Měla bych k vám velkou prosbu . Jestli mi můžete napsat telefon a adresu či www.stránky na Iscare, případně na jiné centrum asitované reprodukce či poradnu zabívající se výhradně neplodností v Praze.
Protože jsem mimopražská nemám vůbec přehled
Děkuji moc Apolena

MUZES taky zkusit CAR Apolinar - jak tak srovnavam cenz, jsou nejlevnejsi. tel.>224967418 } od metra I.P.Pavlova asi 10minut peskz,nebo 2 stanice autobusem 291, ci od metra z Karlova nam 15 minut peskz nebo opet 3 stanice busem 291

• Citovat
  • Upravit
307
4.4.06 15:37

Ahojky Leni,
zítra Ti budu držet palečky!!! 12 folíků je super :D :D :D Hlavně, že jsou kvalitní!!!! A ješte vám určitě zbyde na mražáčky :D :D :D
Jak si vzpomínam, tak když jsem byla na odběru, tak ostatní holčiny měly třeba jen 2 folíky, šla jsem jako poslední na odběr, protože jsem jich měla nejvíc (19). Ale na zmražení na zbyly jen dvě :( !!! Ale aspon něco, a už se na ně moc těšim !!! :D
Až budeš moct, určitě písni, jak to probíhalo atd. :D :D :D
Tak hodně štestíčka a k jakému dr. chodíš?

Ahoj Fido, tak jak se daří Tvé ženě? Už ji máš doma? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
4.4.06 15:41

Leni,
tak tu prodlouženou kultivaci taky asi zlevnili, mám tady ješte starý ceník a tam je za 5000,–kč. Akorát nezlevnili to rozmražení, to je snad pořád za 4000,– kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí