Iscare Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
5.4.06 14:41

Děkuji vám všem moc za info, moc jste mi pomohli.
dík Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
7.7.12 15:20

Holky pomoc! dneska jsem to dostala, mela jsem jit na ultrazvuk 2DC a zacit si pichat injekce! rikali at volam kdykoli ale ja se jim nemuzu dovolat!!!celej den tam volam a porad posloucham jen nejakej automat ze resi nekoho predemnou! ale nikdy mne to nespoji! proste se potrebuju objednat na zitra a nikdo mi te nebere celej den! To je pristup teda! co byste delali? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
7.7.12 15:54

Je svátek ;) Neni zavřeno? Přes Vánoce co vím se taky nepremávalo…na stránkách to napsáno neni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
7.7.12 15:55

@Ráďa69 uz jsem to zjistila! nikdo tam neni a ani zitra…rikali mi ze muzu kdykoli volat ze tam jsou pro pacientky IVF porad! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
7.7.12 15:59

@jaja84 - v sobotu tam jsou jen do 12:00, v neděli vůbec, volalas už ráno? a v kolik jsi to dostala, tím myslím ne špinění, ale opravdu červená krav, pokud po 12:00, tak je 1 dc až zítra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
7.7.12 16:10

@lilia81 prave ze jsem to dostala rano asi v deset…koukala jsem na jejich stranky a tam je ze se ma volat az odpoledne…a az pak jsem zjistila ze uz tam nikdo neni :( uvidime co mi reknou v pondeli ale hnulo mi to zluci teda :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
7.7.12 16:34

@jaja84 - jo, ale v sobotu jsou tam jen do 12:00!!! volalas jen na recepci? zkus koncovku 278 nebo 279 - to jsou přímo sestřičky, třeba to mají přesměrováno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
8.7.12 16:51

Dekuju ale nikdo to nebral, zavolam zitra a uvidim! uz jsem v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lakmus
6.9.12 10:47

Ahoj chtěla bych se zeptat kolik stojí ket v iscare a kolik jsi platila ty i za icsi děkuji Veronika

• Citovat
  • Upravit
6792
7.9.12 13:44

Ahojky ket nevim ale myslim ze neco okolo 7 tis. a tamto 8tis. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
3.2.15 14:16

A jak to funguje v ISCARE? Jaké jsou lhůty pro vyšetření a pak pro zákroky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
3.2.15 14:23

@janeshort ahoj v ISCARE to funguje tak že si zavoláš na recepci a řekneš že se chceš objednat na vstupní pohovor a oni ti nabídnou termíny i lékaře. Termíny jsou docela krátké. Na všem se se všemi dá dobře dohodnout. Nesetkala jsem se tam za těch pět let se žádným špatným přístupem. Jedině co se mi stalo že jsem musela déle čekat na lékaře protože se zdržel na sále kvůli komplikaci. Když tak se ptej konkrétně jestli chceš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
3.2.15 14:56

@janeshort já k nim šla v září, do týdne nás vzali na vstupní pohovor a pak už jsem se objednávala podle toho na co jsem šla. V říjnu IUI a hned jak pojišťovna schválila žádost bylo v listopadu IVF. Teď jsme tam byli i na genetice. V čekárně jsem seděla nejdéle snad v sobotu cca 40 minut, když se doktor zdržel na sále, jinak max. 5-10 minut +-. Někdy mě vzali i dřív, ani jsem si nestihla sundat kabát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
4.2.15 18:53
@boruvkay píše:
@janeshort já k nim šla v září, do týdne nás vzali na vstupní pohovor a pak už jsem se objednávala podle toho na co jsem šla. V říjnu IUI a hned jak pojišťovna schválila žádost bylo v listopadu IVF. Teď jsme tam byli i na genetice. V čekárně jsem seděla nejdéle snad v sobotu cca 40 minut, když se doktor zdržel na sále, jinak max. 5-10 minut +-. Někdy mě vzali i dřív, ani jsem si nestihla sundat kabát.

A není to moc komerční centrum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
5.2.15 09:07

@janeshort no nevím co tím myslíš…možná je to spíš o doktorech. Jako na první schůzce nám doktorka hlavně ukázala ceník, to je fakt, probírala jednu položku za druhou a přišlo mi, že to je pro ní to nejdůležitější, ale pak jsem začala chodit k jinému doktorovi, který mi víc sedí a dost mě potěšil, když jsem se ho před prvním IVF ptala co si mám připlatit a on mi řekl, no jen ten základ, prodlouženou kultivaci a kvůli špatnému spermiu ICSI, ale na ostatní se vykašlete a zbytečně neutrácejte. Každému sedí něco jiného, o mém gynekologovi taky všude píší, že je hodně na prachy a já jsem u něj spokojená a nikdy jsem s ním neměla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí