barva na otisky ťapek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
162
25.2.07 20:53

barva na otisky ťapek

Ahoj,
prosím o radu.
Naše malá bude mít 1 narozeniny a já bych si na památku chtěla udělat otisk jejích ruček a ťapek ( tak jako to dělávají v některých porodnicích). Myslela jsem si, že koupím bezproblémů nějakou nezávadnou barvu a otisk jednoduše udělám na čtvrtku, ale u nás v obchodě na mě koukali jak tele na nový vrata, co to po nich vůbec chci.
Máte některá zkušenosti s tím, jakou barvu použít? Napadla mě ještě potravinářská barva, ale jak na ní?
Moc děkuju za každý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
25.2.07 20:56

Diskuzí na toto téma tady proběhlo hodně, většinou radili vodové barvy, tempery, prstové barvy nebo fialovou vodičku z lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.2.07 23:35

My jsme to delali temperama. Ale ve dvou a byly to galeje :lol: Ajlili

• Citovat
  • Upravit
2733
26.2.07 07:42

dělám to prstovkama, ty jsou na to přímo určené,na patlání rukama. Jinak jsem to kdysi dělala i svou straou rtěnkou a bylo to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.2.07 09:01

Já to dělala u miminka, namazala jsem jí ručičku mastným krémem, otiskla na papír a zapudrovala svým pudrem na tváře, a pak zafixovala lakem na vlasy. Nic nemusíš umývat a jde to i u miminek :D

• Citovat
  • Upravit
7
26.2.07 09:03

Ahoj,

my jsme obtiskávali ruce a nohy temperama. První pokus byl potravinářskou barvou a nedopadlo to dobře, bylo to rozpité a nevýrazné. Temperou to bylo super a umýt to šlo také dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
26.2.07 10:44

my mame prstovky od Kohinoru, jsou kk tomu primo urcene, meli by byt i netoxicke a nemelo by vadit, kdyz si dite olizne prstik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat