Baby design Sprint x Viki - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
27.4.07 12:17

Baby design Sprint x Viki - zkušenosti

Napište prosím zkušenosti k těmto dvěma kočárkům:

Baby design Viki
http://www.detskyraj.cz/…gn_Viki_.jpg

Baby design Sprint
http://www.detskyraj.cz/…_Sprint_.jpg

Zajímalo by mě, jestli jdou polohovat do lehu a jak je to s polohováním nožní opěrky. Jsou tyto kočárky vhodné už pro 6 měsíční mimčo? A jsou vhodné i do terénu? Oba se prodávají i s nánožníkem za velmi zajímavou cenu, ale nic moc o nich nevím… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3492
27.4.07 13:23

Ahoj,

o sprintu už se tady psalo. My ho máme a jsme s ním spokojení:-) Jde polohovat až do lehu. Má větší kola což je výhoda, ale nepérujou. Na to jsem si ale zvykla. Mi se s ním jezdí dobře a manželovi taky. Koupili jsme ho když bylo malému asi 10 měsíců. Jak už jsem tady psala jediná nevýhoda je v tom, že je větší (pro batole výhoda) a nevynesu ho sama do MHD takže musím někomu říkat. Jinak spokojenost :wink:

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.4.07 13:37
Ajjaa píše:
Ahoj,

o sprintu už se tady psalo. My ho máme a jsme s ním spokojení:-) Jde polohovat až do lehu. Má větší kola což je výhoda, ale nepérujou. Na to jsem si ale zvykla. Mi se s ním jezdí dobře a manželovi taky. Koupili jsme ho když bylo malému asi 10 měsíců. Jak už jsem tady psala jediná nevýhoda je v tom, že je větší (pro batole výhoda) a nevynesu ho sama do MHD takže musím někomu říkat. Jinak spokojenost :wink:

Andrea

A má tento kočárek polohovací rukojeť? Jsme s manželem oba dost vysoký, já mám 177 cm, manžel 190 cm. To, že je větší by mě tak netrápilo, MHD u nás stejně nemáme. Ale spíš by mě zajímalo, jestli by se s ním dalo jezdit i po polní a lesní cestě, nebo jestli je vhodný jen na asfalt a rovinu. Hledám právě něco s většími koly…

Jinak dík za odpověď… :wink:

• Citovat
  • Upravit
139
27.4.07 13:46

Ahoj, polohovací rukojeť sprint nemá, ale mému manželovi (180 cm) stačí. Problém bych viděla v tom, že není do terénu. Pokud má kočár takováhle tvrdá kolečka, pak i když jsou větší, tak se s ním v lese jezdí blbě. Takže pro nás do města je super, ale pokud bydíte někde na venkově, tak bych volila určitě kočár s gumovými koly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
27.4.07 14:11

jak už psala Victoria polohovací rukojeť sprint nemá. Já jsem malá mi to nevadí a manžel má cca 176cm takže nám se jezdí dobře:-) Vyloženě do lesa bych ho nedoporučovala i když teda my jsme s ním jezdili po všelijakých terénech :D

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.4.07 14:40

Holky, dík za odpovědi. My bychom s ním do lesa stejně asi moc nejezdili. Na venkově sice bydlíme, ale přinejhorším budeme mít ještě starý kočárek.

A ta podnožka je dost dlouhá a polohovatelná taky do roviny? Když v tom mimčo usne, aby mu pak nevisely nožičky bez opory dolů… :roll:

A ještě mě napadá jeden dotaz, jak je skladný do auta? Podle rozměrů co jsem našla asi dobře, ne? My totiž nemáme moc velký auto a právě chceme nějaký skladný kočárek, kvůli cestování do města a na různý výlety. Ale aby to nebyly vyloženě maličkatý golfky, na ty máme ještě dost času. Prostě něco spíš sportovního… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Vvv
1364
27.4.07 16:08

Ahoj, Sprint jsme měli a maximální spokojenost, i ten terén celkem zvládnul :wink: Je lehoučkej a co se složení týče: my ho dali normálně do kufru Fiata Punto, takže se podle mě vejde skoro všude :D

Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
27.4.07 20:17

Vejde se i do krátké Fabie takže s tím by problém být neměl. Malému nožičky při spaní nevisely:-) Akorát teda mi nepřijde zrovna nejlehčí, ale psala jsi, že MHD nejezdíte takže je to v pohodě:-)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvv
1364
27.4.07 20:34

Jasně, golfky jsou lehčí, já myslela, že je lehoučkej ve srovnání s jinými „sporťáky“ s podobnou výbavou, co jsem tehdy vyzkoušela :) My ho kupovali jako kompromis mezi golfkama a sportovním kočárkem a tento účel u nás splnil na jedničku.

Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.4.07 21:00

Verčo, nám se teda do auta taky vejde, my totiž máme taky Fiat Punto… :lol:

Dík moc všem za odpovědi, zítra ho ukážu manželovi a nejspíš objednám přes net.

Karolína

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.4.07 21:02

Verčo, nám se teda do auta taky vejde, my totiž máme taky Fiat Punto… :lol:

Dík moc všem za odpovědi, zítra ho ukážu manželovi a nejspíš objednám přes net.

Karolína

• Citovat
  • Upravit
4
30.4.07 21:56

Viki - už bych ho nikdy nekoupila..

Já koupila Viki..moooc pěkný, perfektně se s ním jezdí, lehoučký - můžu sama nastupovat do MHD, no prostě úžasný..až na jednu „maličkou“ chybičku.. Jakmile položíte dítko úplně do lehu, tak má tendenci se při i docela malém tlaku na rukojeť převažovat rukojetí k zemi, už jsem ho několikrát chytala i v autobuse - stačí když řidič prudčeji zabrzdil..a to malý není žádný tlouštík - má asi 8,5 kilo.. :evil: Teď ho mám spolu asi s 5ti dalšími vadami na reklamaci a doufám že mi vrátí peníze, nepřipadá mi zrovna bezpečný..zvažuju i kontrolu ČOI pokud s tím oni sami něco neudělají..tohle přeci nemůžou prodávat..teda pokud to není chyba jen našeho kočárku - ale to si nemyslím, spíš to bude konstrukční vada, špatně vyřešené těžiště, váha je převážně jen na zadních kolečkách, to je vidět i na jejich ojetí, ty přední jsou jak po měsíci používání, zato ty zadní vypadají jako by se s nimi jezdilo přinejmenším rok.. Díky tomuto převážení zadní části, přední kolečka „skáčou“ a protáčejí se, pokud je nemáte zaaretovaná… Je krásný..ale bohužel k ničemu.. :evil: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí