Quinny zapp - za kolik?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35323
26.4.07 10:05

Quinny zapp - za kolik?

Ahoj maminky!
Vypada to, ze asi prodam nas uz pres ctvrt roku nepouzivany kocarek Quinny Zapp, manzeluv kolega o nej moc stoji. Je po jednom diteti,koupeny na podzim 2005, napisy jsou trochu odrene a cvocky u rukojeti nemaji ozdobne kloboucky. Jinak je uplne v poradku, bez vad(nikdy nebyl opravovan). Mam k nemu i fusak originalni, pouzity tak celkem asi 10×. Tezko se mi s nim louci, byt to na jen na me, necham si ho jeste do podzimu(do 3 let, i kdyz uz s nim temer vubec nejezdime). Ale proc to pisu, manzeluv kolega za nej nabizi 2000 Kc,manzelovi se to zda OK, mne to prijde proklate malo! Kdo ma pravdu? Co myslite?
Na MMB se takove kocarky prodavaji mnohem draz, ale nevim, v jakem stavu a nemam s prodejem na MMB zkusenosti, tak nevim.

Diky za rady

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Zapp?

Přidejte zkušenost s Quinny Zapp
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
853
26.4.07 10:35

Mroe…holt nezná ceny na internetu a pokud o něj stojíte, tak bych do něj šla s tím, že pokud je možnost předtím ozkoušet udělala bych to.A budte rádi, že nebude drahý každá korunka se přece hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
26.4.07 10:37

AHAA ted to čtu a napsala sem to blbě předtim sem to četla ve spěchu omlouvám se.Řekla bych si více i vzhledem k tomu, že to má nánožník atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
26.4.07 12:04

Mroe, já bych na tvém místě chtěla min polovinu pořizovací ceny kočárku… Když jsem prodávala naše Jané, tak jsem to taky tak udělala. A nebyl to problém. Na MMB i sbazaru byl slušnej zájem…

Takže se nedej zviklat tím, že by byl hned pryč a že to stačí.. Myslím, že ten rozdíl, co za něj můžeš dostat jinde, je dost velkej!!! Zkus dát inzerát na MMB i sbazar nebo i tady a uvidíš sama. Kdyžtak jim ho můžeš vždycky prodat za ty 2000 Kč, ale proč nezkusit dostat víc…

My kupovali Zappíka v září 2006 za 4600,– novýho a určitě bych pod 3 tis. nešla, kdybych ho prodávala.. A to je bez originál fusaku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
26.4.07 13:49

ahoj, ja kupovala zappky na MMB 2 roky strare, pouzivane, ale tomu kocarku vubec nic neni krome osoupanych rukojeti, bez nanozniku za 3 tis. a prislo mi to jako super cena, podle mne Ti za 3 a pul utrhnou i ruce :).

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
26.4.07 16:58

Mroe 2000 je za zapp velmi malo, minimalne 3500, ako pise sarach za tucenu ho predas bez najmensieho problemu na mmb. A aku mas farbu?? Myslim, ze najviac su v kurze oranzova, cervena a steel. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
26.4.07 17:08

Mam deep red. Taky si myslim, ze 2000 je malo, budu chtit 3000, kdzy nebudou souhlasit, prodam ho jinde. Diky. Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.4.07 18:45

mroe určitě bych ho prodala minimálně za 3000 myslím si, že 2000 je moc málo. nepřihlášná Rebeka

• Citovat
  • Upravit
1917
26.4.07 21:21

:) hehe, mozna bych vymenila steel za deep red :)), ale tot zbytecne komplikovane a ta steel je taky dost pekna!

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.6.07 14:43

Re: Quinny zapp - za kolik?

Nákupní košík na Quinny Zapp:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

mroe píše:
Ahoj maminky!
Vypada to, ze asi prodam nas uz pres ctvrt roku nepouzivany kocarek Quinny Zapp, manzeluv kolega o nej moc stoji. Je po jednom diteti,koupeny na podzim 2005, napisy jsou trochu odrene a cvocky u rukojeti nemaji ozdobne kloboucky. Jinak je uplne v poradku, bez vad(nikdy nebyl opravovan). Mam k nemu i fusak originalni, pouzity tak celkem asi 10×. Tezko se mi s nim louci, byt to na jen na me, necham si ho jeste do podzimu(do 3 let, i kdyz uz s nim temer vubec nejezdime). Ale proc to pisu, manzeluv kolega za nej nabizi 2000 Kc,manzelovi se to zda OK, mne to prijde proklate malo! Kdo ma pravdu? Co myslite?
Na MMB se takove kocarky prodavaji mnohem draz, ale nevim, v jakem stavu a nemam s prodejem na MMB zkusenosti, tak nevim.

Diky za rady

Mroe
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4