Styk po IUI

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
25.3.08 04:58

Styk po IUI

ahoj, mam dotaz… jak moc ovlivni styk po IUI pripadny uspech? Me rekli, ze to vubec nezalezi, pokud otehotnim, bude to jenom kvuli IUI (mela jsem Serophene den 3-5 a injekci HCG den 20, IU 21) A tak jsme se potom vubec nesnazili, ale ted uz vim ze to nevyslo a tak me zajima jestli jsme se meli snazit nebo by to stejne nestacilo..?
Predem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10480
25.3.08 08:20

No já teda nevím, ale mně řekli že pohlavní styk v den IUI a den potom je dost důležitý. Je možné že stále ovuluješ a spermie přežívají dva dny bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.3.08 08:26

Nam dr. rekla, protoze muzickuv spermio byl v poradku, ze se snazit i sami pred IUI i po ni. Po injekci Pregnylu se ovulace dostavuje do 48 hodin a uvolnene vajicko preziva asi 24 hodin, tak proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
25.3.08 08:31

Dušičko, je neskutečné jak se poslední dobou stále potkáváme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.3.08 08:39

Jitu, asi nas oslovuji stejna temata :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.3.08 15:59

pohl.styk po IUI +Utrogestan

Jsem po IUI AIH, a vkládám si 2×2 Utrogestan do pochvy, který částečne po rozpuštění vytéká. Na krevní testy mám jít za 14 dní. Je do té doby možné/vhodné mít pohlavní styk, když beru Utogestan? Nevadí, že mám v pochvě ten rozpuštený lék?

• Citovat
  • Upravit
4823
25.3.08 18:08

Pokud ten rozpusteny Utros nevadi vam, tak zadny problem neni. Urcite bych ale dalsi davku zavadela az po styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
25.3.08 18:10

Přesně jak píše Dušička, zaváděj si Utrgestan až po styku a bude po problému. Dělaly jsme to tak všechny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
26.4.08 18:15

On se da i spolknout, nemusi se do pochvy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
14.6.08 09:42

Ahoj holky, mam jen maly dotazek.....Zarizujeme si dovolenou, ktera by mela byt tesne po IUI......na jine diskuzi jsem se dozvedela, ze po IUI neni vhodne sluneni, teple koupele, dlouha cesta autem atd.....Rada bych vedela, jestli je rizikove absolvovat letecky dovcu u more.....poku ano, samozrejme nikam nepojedem.....ale videla jsem to jako vhodne reseni necekat na test, nestresovat se a nemyslet na to.....proste uzit si dovcu a byt v pohode.....

Diky za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
14.6.08 10:02

Ahoj,
nás čeká první IUI po prázdninách, trochu mě to rozhodilo, že budeme ještě tak dlou čekat než se začne něco dít, ale aspoň se snažím si co nejvíce o tom přečíst a získat informace. Zajímalo by mě jestli někoho znáte komu se to povedlo a na kolikátý pokus. Nevím jak se vyrovnám s dalšími připadnými neúspěchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
14.6.08 10:09

Ahoj Jindris.....a proc az po prazdninach??Ja osobne neznam nikoho komu se to na prvni pokus zadarilo a zdarne pokracovalo…ale hodne holek znam co se zadarilo az na nekolikaty pokus.....4-6.....Nam je ale doporuceno jen jedno IUI a potom IVF+ICSI.....ani to jedno IUI se dr moc nelibi…ale chci to aspon zkusit.....s neuspechem se vyrovnavam dost spatne, takze se snazim byt co nejvice zaneprazdnena…mam ted prazdniny, tak ted porad nekde litam…taky jsem se prihlasila na 3 roky na skolu…zacinam v zari…takze se soustredim na to.....

Kazdopadne moc drzim palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
14.6.08 10:16

Přesně důvod proč až tak dlouho nevím, byli jsem před 14 dny poprvé v centru kde nám dělali vyšetření a máme se do dvou měsíců objednat a od záři, že by se začalo a doktor chce pro začátek zkusit IUI. Jsem z toho hodně zklamaná, že tak dlouho ještě mám čekat. Ještě včera jsem si mzslela, že bych mohla být těhotná, ale začala jsem spinit tak je mi z toho smutno a chce se mi brečet, jen zpoždění. Já jsem si dělala kurz na jaře tak jsem na to ani nemyslela, ale teď už mám po něm tak to zase na mě padá. Hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
14.6.08 10:23

Ja byla v CARu poprve pred tydnem.....hezky mi vysel cyklus…takze cekam na MS a pak hura do toho…muj dr na nic necekal.....asi ma kazdy dr jiny postup…taky zalezi do jakeho CARu chodis.....ale taky se mi to zda celkem dlouho…treba Ti chteji jeste udelat nejake vysetreni?Nam jen kontrolni SPG, u me nic…tak uvidime…
Ja vim, je to tezke, ale nejsi v tom sama…je tu spoustu holcin co se roky snazi.....takze hlavu vzhuru!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
14.6.08 10:33

Já vím, že těch holek je strašně moc. Já už mám doma čtyřletou holčičku a před 2 lety jsem potratila v 9týdnu těhotenství pak už to nešlo a nejde. Nějaká vyšetření ještě mají dělat, tak uvidíme, ikdyž můj gynekolog mi dělal potřebná vyšetření. Vím to už ledna, že půjdem do centra, tak mám pocit, že to všechno moc trvá, nejdříve vyšetření, pak jsme se mohli objednat a teď zase čekat. U tebe mně to zase příjde strašně moc rychlý. Můj gynekolog nás posla do Kostelce nad Orlicí, pan doktor je moc příjemný a i hodně vysvětlí. No uvidíme, nezbývá než čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí