Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja vim, je to rychle.....on na nic moc necekal.....spg mame spatny, ja mam HP dobry, takze jdem do toho…ja na nic cekat nechci, snazime se taky dyl a nejsme nejmladsi…proste cekal na dalsi cyklus.....
Ted uz musim jit.....mej se krasne a zadny smutky ![]()
papa ![]()
Tek smutek příjde, ale zase odejde, věřím, že se toho dalšího miminka dočkáme jen musím být trpělivá. Mně bude letos 30 a manželovi 42, je mezi námi větší rozdíl, ale je to moje zlatíčko a neměnila bych jsem ráda, že ho mám. Leto máme koupit pozemek a začneme stavět, takže to mě tak nějak taky zaměstná, a třeba se splní můj tajný sen, že si přivezeme miminko do našeho domečku.
Zatím se měj krásně.
neveste hlavy,ono to jednou prijit musi.My se snazime prerusovane uz tri roky, ted jsem poprve podstoupila naturalni IUI,protoze moje doktorka nevidi zadny duvod,proc bych nemohla otehotnet,spermiogram je taky v poradku, no a cekame jak to dopadne
Ja doufam, ze dobre, i kdyz dnes jsem byla na krevnim vysetreni a moji doktorce se nelibi, ze mam nizkou hladinu progesteronu, jen 10,8 a pry bych mela mit uz kolem 20ti, tak mi hned napsala cipky progesteronu na vkladani a pristi tyden jdu na krev, jestli jsem tehotna a pokud budu, cekaji me dalsi dva mesice na tech cipkach, ale hlavne aby to vydrzelo
Moc si s tim nedelam hlavu, kdyz to vyjde, tak to vyjde, a kdyz ne, budeme to zkouset dal pristi cyklus
Jsem optimista a verim, ze to vyjde ![]()
Ahoj Krasko, mas pravdu, kdyz to vyjde, tak to vyjde a kdyz ne, bude se zkouset dal…co jineho nam taky zbyva, ze
?Je dobre, ze jsi optimisticka.....taky se snazim byt…
…
Tak moc drzim palce a pak dej vedet, jak to dopadlo
![]()
Ahoj Xmerssy,diky za podporu, taky ti moc drzim pesticky
Jinak ja se ted potykam s alergiemi a s krvacenim z nosu,tak nevim,jestli to je tim,ze jsem mozna tehotna,nebo jestli na me opravdu neco leze
Doufam, ze tim prvnim ![]()
ahoj holky,
ráda bych oživila tuto diskusi… Jsem po IUI a chci se zeptat, myslíte, že následný styk po IUI hodně ovlivní pravděpodobnost početí??
Konkrétně 19.4 Pregnyl - folík 21mm, IUI byla 20.4. - od té doby styk neproběhl…
Po IUI se doporučuje 2. a 3. den to „pojistit“ a snažit se i doma ![]()
Přeji hodně štěstí ve snažení a ať máš brzo //
![]()
jj adrie, doporučuje se to den po IUI a ještě další den pojistit…ovulace nastává po pregnylu za 36hodin, a vajíčko je oplodnění schopné 24hodin, tak si to spočítej ![]()
tak to jsme asi neudělali dobře, že jsme „nepojistili“, že???
A myslíte holky, že jen IUI je šance na úspěch??
adrie neboj, to víš že je to šance na úspěch
uvidíš za dva týdny, jak to bude vypadat, ale věřím v //
![]()
Loko, děkuju za povzbuzení…
Já mám velkou radost z tvé úrodičky… už se určitě těšíš, až ti mimísky dají do bříška, viď??? Moc jsem na tebe včera myslela…
My jsme nepojišťovali a povedlo se první IUI
. Takže šance rozhodně je. Mám pocit, že to pojištění je dobré pro páry, které mají nějaký psychický problém s „nepřirozeným“ početím. Když pojistí a dobrá věc se podaří, tak už nikdy nebudou vědět, jestli mají dítě z lásky nebo od doktora
.
adrie píše:
tak to jsme asi neudělali dobře, že jsme „nepojistili“, že???A myslíte holky, že jen IUI je šance na úspěch??
Rono, děkuji, to jsi mě udělala radost, že vám to vyšlo… Já mám pořád takový blbý pocit, že jsme něco pokazili… ![]()
adrie tak to víš že se těším, a ještě větší budu mít radost, jestli se jim u mě bude taky líbit:-)
adrie píše:
A myslíte holky, že jen IUI je šance na úspěch??
Určitě je ![]()