Styk po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
14.6.08 11:20

Ja vim, je to rychle.....on na nic moc necekal.....spg mame spatny, ja mam HP dobry, takze jdem do toho…ja na nic cekat nechci, snazime se taky dyl a nejsme nejmladsi…proste cekal na dalsi cyklus.....
Ted uz musim jit.....mej se krasne a zadny smutky :srdce:
papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
14.6.08 11:37

Tek smutek příjde, ale zase odejde, věřím, že se toho dalšího miminka dočkáme jen musím být trpělivá. Mně bude letos 30 a manželovi 42, je mezi námi větší rozdíl, ale je to moje zlatíčko a neměnila bych jsem ráda, že ho mám. Leto máme koupit pozemek a začneme stavět, takže to mě tak nějak taky zaměstná, a třeba se splní můj tajný sen, že si přivezeme miminko do našeho domečku.
Zatím se měj krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.6.08 04:43

Ahoj holky,

neveste hlavy,ono to jednou prijit musi.My se snazime prerusovane uz tri roky, ted jsem poprve podstoupila naturalni IUI,protoze moje doktorka nevidi zadny duvod,proc bych nemohla otehotnet,spermiogram je taky v poradku, no a cekame jak to dopadne :lol: Ja doufam, ze dobre, i kdyz dnes jsem byla na krevnim vysetreni a moji doktorce se nelibi, ze mam nizkou hladinu progesteronu, jen 10,8 a pry bych mela mit uz kolem 20ti, tak mi hned napsala cipky progesteronu na vkladani a pristi tyden jdu na krev, jestli jsem tehotna a pokud budu, cekaji me dalsi dva mesice na tech cipkach, ale hlavne aby to vydrzelo :wink: Moc si s tim nedelam hlavu, kdyz to vyjde, tak to vyjde, a kdyz ne, budeme to zkouset dal pristi cyklus :lol: Jsem optimista a verim, ze to vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
25.6.08 09:04

Ahoj Krasko, mas pravdu, kdyz to vyjde, tak to vyjde a kdyz ne, bude se zkouset dal…co jineho nam taky zbyva, ze :D ?Je dobre, ze jsi optimisticka.....taky se snazim byt… :lol:
Tak moc drzim palce a pak dej vedet, jak to dopadlo :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.6.08 16:38

Ahoj Xmerssy,diky za podporu, taky ti moc drzim pesticky :lol: Jinak ja se ted potykam s alergiemi a s krvacenim z nosu,tak nevim,jestli to je tim,ze jsem mozna tehotna,nebo jestli na me opravdu neco leze :roll: Doufam, ze tim prvnim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
22.4.11 12:30

styk po IUI

ahoj holky,

ráda bych oživila tuto diskusi… Jsem po IUI a chci se zeptat, myslíte, že následný styk po IUI hodně ovlivní pravděpodobnost početí??

Konkrétně 19.4 Pregnyl - folík 21mm, IUI byla 20.4. - od té doby styk neproběhl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
22.4.11 12:44

Po IUI se doporučuje 2. a 3. den to „pojistit“ a snažit se i doma :wink:

Přeji hodně štěstí ve snažení a ať máš brzo // :andel: :hug:

• Citovat
  • Upravit
18551
22.4.11 13:12

jj adrie, doporučuje se to den po IUI a ještě další den pojistit…ovulace nastává po pregnylu za 36hodin, a vajíčko je oplodnění schopné 24hodin, tak si to spočítej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
22.4.11 13:21

tak to jsme asi neudělali dobře, že jsme „nepojistili“, že???

A myslíte holky, že jen IUI je šance na úspěch??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
22.4.11 13:29

adrie neboj, to víš že je to šance na úspěch :palec: uvidíš za dva týdny, jak to bude vypadat, ale věřím v // :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
22.4.11 14:38

Loko, děkuju za povzbuzení…

Já mám velkou radost z tvé úrodičky… už se určitě těšíš, až ti mimísky dají do bříška, viď??? Moc jsem na tebe včera myslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
22.4.11 15:31

My jsme nepojišťovali a povedlo se první IUI :-). Takže šance rozhodně je. Mám pocit, že to pojištění je dobré pro páry, které mají nějaký psychický problém s „nepřirozeným“ početím. Když pojistí a dobrá věc se podaří, tak už nikdy nebudou vědět, jestli mají dítě z lásky nebo od doktora :-).

adrie píše:
tak to jsme asi neudělali dobře, že jsme „nepojistili“, že???A myslíte holky, že jen IUI je šance na úspěch??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
22.4.11 16:03

Rono, děkuji, to jsi mě udělala radost, že vám to vyšlo… Já mám pořád takový blbý pocit, že jsme něco pokazili… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
22.4.11 21:13

adrie tak to víš že se těším, a ještě větší budu mít radost, jestli se jim u mě bude taky líbit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
23.4.11 11:05
adrie píše:
A myslíte holky, že jen IUI je šance na úspěch??

Určitě je :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí