Styk po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
VERONIKA
23.4.11 11:09
Rona píše:
Mám pocit, že to pojištění je dobré pro páry, které mají nějaký psychický problém s „nepřirozeným“ početím. Když pojistí a dobrá věc se podaří, tak už nikdy nebudou vědět, jestli mají dítě z lásky nebo od doktora :-).

Tak tot si nemyslím!!!
Záleží na každém jestli IUI „pojistí“ nebo ne a určitě to nemá nic společného s tím, že by někomu vadilo IUI jako takové :think: :nevim:

Já jsem byla na IUI 3krát a z toho jsem 2krát otěhotněla - nikdy jsme s tím neměli problém a manžel byl naprosto úžasný a perfektně „spolupracoval“, do kabinka chodil úplně bez problémů …
Se synem jsem otěhotněla hned po vysazení HA a s malou jsme se snažili asi rok a potom s pomocí CARu 8-)

• Citovat
  • Upravit
801
18.5.11 21:43

No vidíš a já si zase myslím, že některým párům IUI vadí. Přesto do něj jdou, ale je pro ně příjemnější, když díky souloži nebudou v budoucnu vědět, zda dítě splodili sami nebo s dopomocí.

VERONIKA píše:
Rona píše:
Mám pocit, že to pojištění je dobré pro páry, které mají nějaký psychický problém s „nepřirozeným“ početím. Když pojistí a dobrá věc se podaří, tak už nikdy nebudou vědět, jestli mají dítě z lásky nebo od doktora :-).

Tak tot si nemyslím!!!
Záleží na každém jestli IUI „pojistí“ nebo ne a určitě to nemá nic společného s tím, že by někomu vadilo IUI jako takové :think: :nevim:

Já jsem byla na IUI 3krát a z toho jsem 2krát otěhotněla - nikdy jsme s tím neměli problém a manžel byl naprosto úžasný a perfektně „spolupracoval“, do kabinka chodil úplně bez problémů …
Se synem jsem otěhotněla hned po vysazení HA a s malou jsme se snažili asi rok a potom s pomocí CARu 8-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí