vloženie jedneho embrijka

1
10.3.08 14:16

vloženie jedneho embrijka

caute babulky je tu niektora po IVF/ICSI,ktorej vkladali 1 embrijkjo a je tehotna????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10459
10.3.08 14:34

ahoj, připojuju se k dotazu, uvažujeme taky totiž jen o jednom embryjku, tak by mě zajímalo, jaké máme šance, že se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.3.08 16:03

Ahojte Holky, já sice zatím nejsem po IVF - na první se teprve chystáme (asi tak za 3 týdny), ale měla jsem podobný dotaz na svého dr. a ten nám řekl asi toto: pokud by kvalita embryí byla horší, tak by byl pro to zavést 2 a pokud bychom měli embrya velmi kvalitní a s prodlouženou kultivací, tak by byl klidně pro zavést jen jedno. Ale všechno záleží od kvality vajíček, následně embryí a doporučení embryologa.
Sice to není odpověď na váš dotaz, ale snad to aspoň trochu pomůže. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
14.3.08 23:17

Byla jsem na IVF+ICSI a na transfer zbylo jen jedno embryo, to mi zavedli a bohužel se neuchytilo. Kdyby ale byly embrya dvě, tak jsem byla připravená na zavedení dvou.
Těžko ale říct, co je lepší, jestli jedno nebo dvě nebo víc…Má na to vliv spoustu faktorů, myslím, že se to nedá moc předvídat.
Doporučuju radši dvě a moc o tom nedumat - to se ale dobře říká, že? :roll:
Tak přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.3.08 17:58

Ahoj,
podstoupila jsem své 1.IVF loni v září,nechali jsme si zavést jen 1 embryo / 2 máme zamražena,zbytek byl nanic / a výsledek na nás vykoukne asi za 2 měsíce.Takže hlavu vzhůru.Nezáleží na kvantitě,ale na kvalitě. :)

• Citovat
  • Upravit
2431
26.3.08 19:34

Ahoj holky my jsme měli IVF+ICSI ,ale nachávali jsme si dát dvě a výsledek vidíte dole na metříku.ALE DR nám doporučoval dvě,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
26.3.08 19:35

Zapomněla jsem napsat,že bylo první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
27.3.08 16:24

Ahojky, já jsem si taky nechala zavést jen jedno a podařilo se! Teď jsem si přečetla, že po IVF/ICSI, a to my jsme neměli. Hlavně se dohodni po kolika embrijkách chceš zamrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí