Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milá anonymní, je to nepravděpodobné. Děložní sliznice se zvyšuje už po ovulaci, jako příprava pro uhnízdění oplodněného vajíčka. To přetrvává až do menstruace. Pokud začneš menstruovat, sliznice se zmenšuje zpátky do normálu.
Nevím, jestli si jsi už byla u dr. ale tam by Ti každopádně měli vzít krev na určení hodnoty HCG.
Taky nepíšeš, jestli máš 11 dní od ovulace, nebo 11 dní od vynechání poslední menstruace.??
Moje rada je, aby sis každopádně zašla k doktorovi a pokud si mimiko přeješ, držím palce.
Musím to celé upřesnit. Beru HA Yasminelle a beru jí pravidelně a správně. 30.6 jsem měla pohlavní styk bez kondomu, ten styk byl po spolknutí osmého prášku v novém balení. Vypočítala jsem si, že v ten den jsem měla mít ovulaci. A 11.7 jsem byla u doktora, kde mi dělal UTZ, kde v děloze nic nebylo a děložní sliznice byla snížená. ale já mám divný pocit. Myslíte, že bych mohla bejt těhu?
A měla jsi v červenci menstruaci?
Pokud bereš HA pravidelně, dr. na ultrazvuku nic neviděl a sliznici jsi měla sníženou, neřekla bych, že bys mohla být těhotná. Kdyby měl dr. nějaké podezření, určitě by ti vzal krev.
Navíc HA zabraňuje ovulaci, takže OVU pravděpodobně ani nemáš. Pokud jsi MS nedostala, problém bude asi jinde.
Pokud bereš prášky a doktor nic neváděl, tak pochybuju o tom, že bys mohla být těhotná. Jak už bylo výše uvedeno, s prášky neovuluješ ![]()
Jakože někdo sem tam i přes pilule otěhotní, ale těch lidí je jen malilinko.
To uz je minimalne treti dotaz teto tazatelky…
aspon podle HA Yasminelle a jeji blbosti (viz diskuze cca mesic zpatky…). Pokud mas tak silenej strach, ze otehotnis, tak proste nesexuj
Jak rikaji holky, pokud beres HA, tak neovulujes, tak nevim, proc to porad dokola resis
Ja se citim divne porad a tehotna rozhodne nejsem…
Já mám tři pozitivní testy, na UZV nic vidět zatím není, jsem na samém začátku ale sliznice je velmi vysoká, takže je podle mě kravina být těhotná při nízké sliznici a zvlášť s antikoncepcí.
Ahoj holky. Mám prosbu. Když bych byla ve velmi ranném stádiu těhotenství (11 den), byla by na ultrazvuku ještě snížená děložní sliznice nebo už ne? Díky moc