Termín porodu březen-duben 2009?

• Fotoalbum (254)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Nikynka86
1.8.08 23:52

Termín porodu březen-duben 2009???

Ahojky!
Jsou tu nejake cerstve tehulky,co cekaji miminka v breznu nebo dubnu?Ja jsem 4+1 TP na 29.3.2009
Kdyztak pojdte za mnou… budu moooc rada! :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
2.8.08 08:53

Niky, gratuluju!

Jsem moc ráda, že vyvolávačka pomohla!

Víš, že jsou založená Jarňátka 2009? Ale mám pocit, že jich tam je už takhle dost, přijde mi lepší mít každý měsíc zvlášť, tak jsem se tam zatím nepřihlásila. Nám se totiž s manželem též zadařilo :pankac:

Ale já ještě u doktora nebyla, teď letíme na dovču, tak jestli se to tu rozjede, tak se příští týden ráda přidám.

Jinak já jsem podle poslední MS 5+4tt, takže taky nějaký ten přelom března/dubna.

Musím udělat tak milion věcí před odjezdem, ještě ke všemu na mě něco leze :( bolí mě v krku a mám rýmu.

Tak pá, po dovče se ohlásím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
2.8.08 09:02

Ahojky,

hlásím se do klubu:) TP mám cca 20.3.2009. Momentálně si užívám nevolnosti :roll: Ale mám pocit, že to zvládám líp s 18 M prckem doma než když jsem při prvním těhu chodila do práce a každý den musela jezdit narvaným metrem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
2.8.08 09:36

Jeee!To je super,ze jste prisly holky!!!
Ja jsem si myslela,ze bude zalozena nejaka diskuze,ale pokud vam to nevadi,radeji bych zustala tady!Alespon se budeme lip orientovat a nebudeme zasahovat do diskuze,kde se vsichni znaji!!!
Obema vam dodatecne gratuluju a preju,at je vse jak ma byt a miminko roste!

čičinka:
tak to jsme skoro stejne :) jen asi o tyden a to muze jeste mrne dohnat,podle toho jak poroste :)
A kampak mate namireno na dovcu?

saja1:
jeee,o neovlnostech mi ani nemluv,je mi taky dost spatne,dnes jsem v noci spala asi 3hodiny :( jsem uplne jak pitoma!To taky mame podobny datum :) ja mam +- 29.3. ale videla bych to spis na zacatek dubna :)

Holky,mate uz namyslena nejaka jmena?A copak by jste si prali?

• Citovat
  • Upravit
9534
2.8.08 11:23

Holky blahopřeju a přeji pohodové těhu.
Pavla s Kájinou z březňátek 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
2.8.08 12:43

pavlusko-to jsi hodna!!!Moc dekuju za sebe i za holky!!! :)

• Citovat
  • Upravit
15189
2.8.08 13:44

Ahoj holky, tak já bych se k vám taky ráda přidala. Takové to něco plus něco teda neumím, ale laicky spočítaný porod mi vyšel na apríla. K dr jdu v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
2.8.08 13:54

markos
Ahojky :-)
to je fajn,ze se tu takhle pekne rozrustame :) alespon budeme chytrejsi a popovidame si mezi sebou :)
Tak to jsi asi podobne jako ja,kolem 4tydnu tehu,kdyz na aprila…
Ja mam 29.3. ale je to +-tyden mozna i vic,takze spis pocitam s dubnatkem :) a kolik Ti je,atd?Pisni o sobe trochu,at se pozname :)

• Citovat
  • Upravit
15189
2.8.08 14:01

Ráda napíšu, právě jsem se snažila vložit svůj avátar, ale zmenšit ho na 6kB je smrtelný… Bude mi třicet a jako dárek bych zveřejnila okolí, že čekáme. Snad to teda dobře dopadne. Hrozně si potřebuju pokecat, protože v tomhle raném stádiu není dobrý o těhotenství troubit v okolí, přitom to ale potřebuju s někým probrat. Test jsem si udělala před týdnem, takže mé dojmy jsou úplně čerstvé. Nejprve mě pobolívalo přicho a bylo mi blbě, ale te´d už asi 3 dny necítím nic zvláštního.Tak mi snad „morula“ nevysublimovala :? Jen teda nemám moc chuť k jídlu, a to je u mě dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
2.8.08 14:08

markos
jasne,ja Te chapu!Clovek se boji se pochlubit a ma strach,aby bylo vsechno v poradku a nechce nic uchvata a zakriknout!Ja jsem zjistila,ze jsem tehotna vcera a uplne nahodou u Dr. na ultrazvuku!Po vysazeni HA jsem nemela 5mesicu MS,porad vyvolavacky atd a tak jsem sla znovu,ze MS zase nemam a ono tehu!Ani nevis,jaky to pro me byl sok,zacala jsem se strasne bat,aby bylo vsechno Ok!Chtela jsem to vykricet do sveta,ale moc se bojim!Miminko bylo jako hrasek 3,21 mm mam i fotecku!Vi to je pritel a jeho mamka a zitra to povime mym rodicum,ale jinym zatim ne!Ja jdu na kontrolu 18.8. Dr. me uz vazil a meril v0cera,taky me poucil a rekl,ze se mam opatrovat a setrit!A toho 18 mi vypise tehu prukajdu :) ta snad bude vsechno v poradku!
Tak od toho jsem tady prece my-teda ted jen ja :) klidne povidej a pisej!Ja Te rada vyslechnu :) mame stejne nejkrasnejsi obdobi naseho zivota!!!

• Citovat
  • Upravit
15189
2.8.08 14:37

Niky, to je krásný příběh! Co je to KO? JInak všem zkratkám rozumím. Tak vzhledem k termínu poslední MS jsme na tom dost podobně. Takže to jako nemám jen „shluk buněk“ ale dokonce hrášek? To je úúúžasný. Já jsem poslední MS měla úplně příšernou. 3 dny bolestí, kusy sliznice, začala se bát, že budu bojovat s endometriózou. Ten měsíc jsem pila kontryhel a snažila se aspoň trochu cvičit. Když mě za měsíc pak v tom správném termínu začalo bolet břicho a cítila jsem se nafouklá jak pátrací balón a začala jsem maličko špinit, začala jsem se připravovat na další martýrium. A hele, špinění se zarazilo a vyšel mi test! Manžel pořád nějak moc nevěří a varuje mě abych se tak neradovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
2.8.08 14:57

KO-je kontrola (teda myslim) ze se to zkracuje jako KO :)
Tak nad timhle nepremyslej!Uvidis,vsechno bude dobre!Ale sama vim,ze clovek ma strach!!!A ted uz ho budeme mit porad,cely zivot se o to nase mrne budeme strachovat-hrozna predstava…:)
No,na UTZ byla videt cerna tecka v deloze,podle Dr.dutinka,podle me spis hrasek :) i velikosti odpovida hrasku,taky mam ale cystu 3,51cm na pravy strane u vajecniku,ale pry to nevadi,ze sama zmizi,tak se neznepokojuji,verim jim!
Ja jsem poradnou Ms nemela uz ani nepamatuju!Co ja jsem se natrapila a naplakala,ze kvuli tomu neotehotneim a ze HA uz nechci v zivote videt,ze nebudu mit mimco nikdy!Clovek vidi jen to nejhorsi!
Myslim,ze pokud mas MS pravidelne a do dneska jeste nedorazila a na TT jsou // tak jsi jasna tehulka!!!Vsak uvidis v pondeli,potom budes hned informaovat,ju?
Ja si koupim test dneska (mamtest) a testnu,protoze mi jeste zadnou //neukazal a minuly teden (utery,streda)asi bylo brzy.Prave se boojim,aby HCG stoupalo a nebylo to treba zamlky tehu nebo tak…No nad tim nebudu premyslet…
Budeme myslet jen na to hezke,ze jo!Je,tak to jsem oproti Tobe fracek :) me bude za mesic 22let,takze to mam taky vlastne k narozeninam!To nam to krasne vyslo,vid!

• Citovat
  • Upravit
15189
2.8.08 15:07

A jak jsi na tom s psychikou? Já jsem nějaká děsně předrážděná. Ani nevím jak a najednou se vidím, jak jsem na muže protivná. Naštěstí má pochopení… zlatíčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
2.8.08 15:12

Tak o tom mi ani nemluv,ja jsem ted na pritele teda pry uplne jako vymenena-hodnejsi :D (tvrdi to) pred tim jsem byla protivna a nervni,ze nam to nejde…
No,ale jinak je to semnou hrozny,dnes uz jsem od rana 3× brecela a ani nevim proc,proste me dajal film,potom obleceni pro mimco,atd…Jsem jako vymenena :)

• Citovat
  • Upravit
15189
2.8.08 15:23

Jo, tak to je u mě podobný. lehce se nechám vykolejit jak do euforie tak do děsnýho smutku. Jsme te´d v nejdivočejší fázi rekonstrukce bytu-bez koupelny, bez kuchyně, záchod teda funguje a voda teče jen studená ale neodtéká. Všude hrozně prachu a práce. Takže naštěstí nemám čas na blbiny. Ale na druhou stranu - když najdu ibišek zapadlý za sporák a na tom starou trubku od umyvadla či jiné podobné kombinace, popadne mě pěkný vztek. Jo a mimochodem to znamená, že letos žádná dovolená. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí