JARŇÁTKA 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2879
1.7.08 07:36

JARŇÁTKA 2009

tak já zakládám ta slíbená jarňátka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8043
1.7.08 08:17

čau Medu, tak doufám, že mě sem taky vezmeš i když už jsem o malinkatej krůček napřed ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
1.7.08 08:20

Peťulo , jasnačka, bez tebe by to nebylo ono, přeci! :wink:
Poraď, kdy myslíš, že bych mohla vidět srdíčko? za 14 dní je brzy, viď? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
1.7.08 08:21

no zalezi kolik budes zejo - bez toho metriku to proste dycky zapomenu :) myslim sem nekde cetla ze srdicko je videt nejdriv 6+4, ja ho videla v 7+0 … kazdopadne kdyz nebude tak nestresuj, muze se ukazat jeste az pozdeji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
1.7.08 08:29

no jo, metřík snad dneska vyrobím, zatím to mám jen v grafu. Tak až půjdu poprvé k dr., budu přesně 6tt (teda pokud to do té doby všechno dobře dopadne). Tak holt uvidím dutinku a srdíčko na další kontrole 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
1.7.08 09:03

Halo holky jdu se na vas mrknout :wink: a doufam ze tu brzy budu patrit :wink:
Preji vsem krasne pohodove tehu a at vse dojde do zdarneho koncew a nadherneho miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
1.7.08 09:18

Já se porád bojím přidat,ale snad všechno dobře dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
1.7.08 09:31

Befi , to se ti povedlo :) co bych měla říkat já, když js jí na váš apel založila :roll: taky bojííímmmm :( :) jak je ti dneska, dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
1.7.08 12:16

holky nebojte, ale já se taky bojíííím :oops: :lol: to už nás teď asi neopustí to bání se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
1.7.08 12:17

jo jinak máte krásný metříky - obě dvě :) já bych chtěla zpátky ten svůj malinkej, doufám že se jim to brzo rozjede 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
1.7.08 12:42

tak jsem napsala do lednatek ze uz k nim chodit nebudu, ze se stehuju k vam, tak uz se me nezbavite :lol: ale ocenila bych, kdybych si tu nemusela povidat sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
1.7.08 12:46

Peťu , trpěla js tu samomluvou, tak js radši jela na obídek :) jak to dopadlo u dr.?? našla jsi ho? co říkal?
Ten mini metřík bych pak chtěla taky, aby bylo vidět, jak mimi vypadá :wink:
tak už jsi jen naše, jo? to je bezva!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
1.7.08 12:50

Já tvořila metřík včera večer a fungovalo to normálně. i když jsem se s tím hrozně patlala.nejdřív jsem si vybrala nějaký na jedný stránce.pak jsem objevila jiný webovky,který si mi zdály praktičtější,ale zase blblý obrázky …u toho jsem teda nakonec skončila :wink:
Já už jsem zpátky ve své kanceláři.Musela jsem jet 60km autem,teda skoro furt po dálnici,ale bylo to únavný a spací :roll:
Včera jsem si potřebovala udělat radost,tak jsem si koupila nový džínový kraťasy (jsou ve světle žlutý sluníčkový barvě),tak je mám hned na sobě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
1.7.08 12:59

Bef , taky jsem pořád z metříků nemohla vybrat :) ..tak to ses hezky projela v tom vedru, já to mám ještě 40km domů, se mi nechce teda, ale asi si udělám mezipřistání u kolegyně z práce, která mě láká na pokec 8)
Jé, tak to máš krásný kraťásky, ale počkej, jestli nejsou na gumu, tak ti za chvilku nebudou - musíš je rychle užít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
1.7.08 13:07

medu rozepisovala sem se ve snazilkach co mi dr rekl ;)

jo jinak me taky ceka cesta domu 40 kilaku - ale nejela jsem dneska sluzebnim autem, vzala jsem si nase kvuli klimatizaci 8) tak snad to nejak preziju

jo a taky zacinam mit pocit ze mi roste spek :oops: dneska zrovna mi prijde ze to kazdej musi videt jak je velikej :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí