Poradna duly
Jana Čurdová
čau Medu, tak doufám, že mě sem taky vezmeš i když už jsem o malinkatej krůček napřed ![]()
Peťulo , jasnačka, bez tebe by to nebylo ono, přeci! ![]()
Poraď, kdy myslíš, že bych mohla vidět srdíčko? za 14 dní je brzy, viď? ![]()
no zalezi kolik budes zejo - bez toho metriku to proste dycky zapomenu
myslim sem nekde cetla ze srdicko je videt nejdriv 6+4, ja ho videla v 7+0 … kazdopadne kdyz nebude tak nestresuj, muze se ukazat jeste az pozdeji ![]()
no jo, metřík snad dneska vyrobím, zatím to mám jen v grafu. Tak až půjdu poprvé k dr., budu přesně 6tt (teda pokud to do té doby všechno dobře dopadne). Tak holt uvidím dutinku a srdíčko na další kontrole ![]()
Halo holky jdu se na vas mrknout
a doufam ze tu brzy budu patrit ![]()
Preji vsem krasne pohodove tehu a at vse dojde do zdarneho koncew a nadherneho miminka ![]()
Befi , to se ti povedlo
co bych měla říkat já, když js jí na váš apel založila
taky bojííímmmm
jak je ti dneska, dobrý?
holky nebojte, ale já se taky bojíííím
to už nás teď asi neopustí to bání se ![]()
jo jinak máte krásný metříky - obě dvě
já bych chtěla zpátky ten svůj malinkej, doufám že se jim to brzo rozjede ![]()
tak jsem napsala do lednatek ze uz k nim chodit nebudu, ze se stehuju k vam, tak uz se me nezbavite
ale ocenila bych, kdybych si tu nemusela povidat sama ![]()
Peťu , trpěla js tu samomluvou, tak js radši jela na obídek
jak to dopadlo u dr.?? našla jsi ho? co říkal?
Ten mini metřík bych pak chtěla taky, aby bylo vidět, jak mimi vypadá ![]()
tak už jsi jen naše, jo? to je bezva!! ![]()
Já tvořila metřík včera večer a fungovalo to normálně. i když jsem se s tím hrozně patlala.nejdřív jsem si vybrala nějaký na jedný stránce.pak jsem objevila jiný webovky,který si mi zdály praktičtější,ale zase blblý obrázky …u toho jsem teda nakonec skončila ![]()
Já už jsem zpátky ve své kanceláři.Musela jsem jet 60km autem,teda skoro furt po dálnici,ale bylo to únavný a spací ![]()
Včera jsem si potřebovala udělat radost,tak jsem si koupila nový džínový kraťasy (jsou ve světle žlutý sluníčkový barvě),tak je mám hned na sobě ![]()
Bef , taky jsem pořád z metříků nemohla vybrat
..tak to ses hezky projela v tom vedru, já to mám ještě 40km domů, se mi nechce teda, ale asi si udělám mezipřistání u kolegyně z práce, která mě láká na pokec ![]()
Jé, tak to máš krásný kraťásky, ale počkej, jestli nejsou na gumu, tak ti za chvilku nebudou - musíš je rychle užít ![]()
medu rozepisovala sem se ve snazilkach co mi dr rekl ![]()
jo jinak me taky ceka cesta domu 40 kilaku - ale nejela jsem dneska sluzebnim autem, vzala jsem si nase kvuli klimatizaci
tak snad to nejak preziju
jo a taky zacinam mit pocit ze mi roste spek
dneska zrovna mi prijde ze to kazdej musi videt jak je velikej ![]()