JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
3.7.08 09:10

čau těhulky, tak dneska straším v práci :? ale vůbec se mi tu nelíbí.

Medu pořád to nepřepočítávej ;) hele i když srdíčko nebude, tak ti aspoň řeknu že mimís je zahnízděnej pěkně v děloze a pozvou si tě za 1-2 týdny znovu na srdíčko ;) tak kliiiiid 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
3.7.08 09:22

Peti , ahojky! Já vím, ale není to jednoduchý, vzpomeň na sebe :? ještě k tomu má prý potom dovču, takže kdoví jak dlouho pak budu msuet čekat, chjo. No už toho nechám :D
jak ti dneska je????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
3.7.08 09:37

medu no proste tam ted jdi abys videla prcka na UZ, treba i to srdicko bude, vim ze to neni snadny, ja se desne bala ze nezacne tukat a zaclo ;) ja sem dneska v kanclu a mela sem rano ajinu a zaclo mi tam byt divne, takze od rana nic moc - a nevzala sem si krava nic k jidlu takze mi za chvili bude jeste hur - jak se ted nenajim co 2 hodky tak mi je blivno :( no skocim si aspon pro nakej banan …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.7.08 09:44

Meduň: Nepřeobědnávej se . Uvidíš aspoň dutinku. A třeba i srdíčko. Já bych to teda nevydržela ještě se přeobědnat o týden dýl, teda… :)
Peťi: Ahojky…jé jak si si mohla nevzít jídlo…To bych tam teda poblinkala vše co by mi stálo v cestě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
3.7.08 09:59

Holky, tak js asi před půl hodinkou zkoušela volat na gyndu a nikdo to nebere …za tu dobu js se zase zklidnila a volat tam teda nebudu, jsem z toho na hlavu :lol:

Peti , banán je málo, ne? A máš pak obídek? jak u vás vaří?
Daisy , já bych to vydržela …myslím, no nevím :roll: :D jak jsi pořídila ve městě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
3.7.08 10:19

daisy no jsem hlava derava no :oops: :lol:

medu my tu nemame zadnou firemni vyvarovnu, takze chodime po hospodach na menicka - ale ja ted popravde do sebe skoro zadny vareny jidlo nedostanu krom polivek, takze obedvam vetsinou rohlik s platkovym syrem - vlastne ted jim vetsinou akorat pecivo, jogurty, ovoce a sem tam nakou tu polivku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
3.7.08 10:30

Peti , ahaa …jé tak to js zvědavá na sebe, já bych totiž mohla teplá jídla pořád 8O teda krom rána, když vstanu :) taky js dnes měla plátkový sýr a zeleninku, mňam. …přibrala jsi už něco? já asi kilo za posledních 14 dní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.7.08 10:57

Medu: neměli ty granule co chci, tak jsem koupila jiný, jinak jsem se tam nezdržovala.
Pe´ti: Ty jdeš na to NT +? Hele po mě chtějí v Hradci potvrzení od Gyndaře? Chtějí to po tobě v brně taky? A krf berou v 10tt a dýl ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.7.08 11:02

ahojte.Tak já včera nevydržela a když jsem objevila u doktora navečer volné místo,tak jsem si to hned zabrala,pátek zrušila a vyrazila…
No,ale nemám moc dobré zprávy :cry:
Za prvý tam pan doktor skoro nic neviděl.nejdřív se koukal ultrazvukem u sebe v ordinaci a pak jsme šli ještě na nějakej speciální.k tomu si přizval dalšího doktora,a taky nic moc.je tam pravděpodobně ten gestační váček,ale moc se jim to nelíbilo. Do toho se měl ptal ten druhýjestli už jsem rodila,protože tam prý mám nějaké jizvy… no,prostě samý „úžasný zprávy“.
Pak mi pan doktor řekl,že moudřejší budeme za 14dní a dal mi okamžitě neschopenku,že musím být v klidu,žádná práce,ádný stres až do 17.7. A vrchol-máme jet 12.7. na týden na dovču se známýma do Itálie,a tu mi doktor výrazně nedoporučil!
Takže nevím vůbec nic,žádná jistota,zrušená dovolená,jen budu doma 14 dní čekat…co z toho bude,jestli vůbec bude. :cry:
Včerejší večer jsem totálně prorečela…takhle jsem si to rozhodně nepředstavovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
3.7.08 11:18

Sakra Bef…to je nahouby takové zprávy :cry: , no snad to bude vše v pořádku… ikdyž teda to čekání bude asi dost šílené. A zkoušela jsi ještě teď někdy test… podle mě pokud máš furt //…tak mrňousek je ještě moc maličký a Dr. tak prd vidí…vzpomeň na Peťu jak to měla…taky z počátku nic moc neviděli. držím palečky ať je vše OK :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.7.08 11:26

Bef: držím pacinky aby za 14 dní byl prcek větší.A hlavně se nestresuj..to se řekne dobře ale hůř udělá, co? Ale fakt, tím že budeš stresovat mimi nepomůžeš. Tak držím paciny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
3.7.08 11:30

BEF já měla v 5tt vidět jen dutinku jinak nic!!! vše bylo vidět až 7+ 5… to už bylo i srdíčko! špiníš? nebo tak něco? myslím, že je to malé… aby něco viděli.. fakt byla jen bublina! asi takováhle… http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
ta co je 5+2 tak to srovnej s tím co jsi viděla ty:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
3.7.08 11:44

Bef no ja si myslim ze jsi hodne brzy a jeste jestli ovu byla pozdeji tak jsi jeste min :wink: ja byt tebou tak poprosim dr at te vezme pred dovolenou to uz bude dalsich 10 dni a to uz by mohlo jit neco videt a kazdopadne uz to maji s cim srovnat a pak aspon budes vedet na cem jsi a jeslti jet nebo ne na dovcu a kdyz by jsi fakt nesmela jet tak to je sice na prd ale zas si rekni ze dovolenych jeste bude hodne :wink:

Ja osobne jak najdu // tak k dr dlouho nepujdu, no a tady stejne utz delaji az ve 12 tt na urceni TP takze stejne nic :lol: samo ze budu nervozni ale uz si proste rikam co se ma stat to se stane a ja s tim nic nenadelam, samo jak bych krvacela jak minule tak bych k dr sla aspon pro kontrolu :wink:

Holky nestresujte se a zkuste to brat tak nejak ze to proste stejne neovlivnime, stejne jssem cetla ze pokud to ma odejit tak ani lezeni nepomuze, no samo ze se musite setrit ale zas to neni nemoc ne? :wink:
Ja vim lehko se to rika ja jsem taky stresovala ale bohuzel je to tak :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
3.7.08 11:55

tak js chvilku pracovala a teď dočítám…

Befi , chjo, hlavně už nebreč, snaž se, musíš mít klid!! taky si myslím, že je hodně brzy na UTZ, proto se snažím ten můj pořád oddalovat… tím to je, neboj! s tou dovčou to je pech teda, ale miminko bude v pořádku, uvidíš! Moc držím pěsti a opatruj se!!

Já dnes končím, tak nakouknu až zítra, zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
3.7.08 12:08

8O jejda bef - nestresuj, je moc brzo, miminko se teprve vyviji! Oni ti doktori jsou nekdy trochu necitelni v tomto ohledu :( me taky rekli ze proste nic nevidej ze treba tehu ani nejsem … to dopadne dobre, uvidis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí