Poradna duly
Jana Čurdová
Holky,dík za podporu. Dneska už mi je líp a říkám si,co se má stát,to se stane…
Vím,že jsem šla brzy,ale vzledem k mým bolestem v podbřišku a špinění,jsem to prostě neustála.
Utrazvuky mi dělaly dva - poševní i břišní. myslím,že tam byla ta černá ďubka (gestační váček),ale já to taky prd poznám…
Jinak doktor mě dal na výběr: buď chci být těhotná nebo chci jet na dovolenou..
na to nebylo co říct.
Nejhorší byly sestry.byla jsem poslední pacient v 8 večer,tak evidentně už chtěli jít domů,takže to byla ochota sama… Ale aspon mi neudělaly modřinu na ruce…
Peti,a ty si byla na první kontrole v kolikátém týdnu? a měla jsi neschopenku?
bef no nevim presne kolikatej sem byla tyden, protoze sem si myslela ze jsem vic a nakonec mi urcili ze je mimi mladsi (treba to budes mit taky tak). Byla jsem tam 27.5. - tak si nejak odpocitej kolik to bylo podle toho kolik jsem dneska … Neschopenku jsem teda nemela, dr mi rekla ze proste nic nevidi, jen vysokanskou sliznici, ze tehu nemuze ani vyloucit ani potvrdit a at prijdu za 14 dni … vic se se mnou nebavila … a taky jsem pred tim lehce spinila (asi v dobe hnizdeni mi to vychazelo), ale bolesti jsem mela jen ty klasicke jakoby menstruacni co jsou prej roztahovani delohy …
holky ted mi dala kamoska tip, ze kocarek je nejlepsi kupovat na konci roku a hadyrky zase po novym roce - ze jsou slevy - to nam myslim akorat tak pasuje casove co? ![]()
Ppeti no to teda jo
vzdycky pak jsou slevy ![]()
Ja jsem koupila uz jedny takove dupajdy kratasky modre a pak komplet takovy bezovy pro kamosku a pro svagrovku
tady se to da nakoupit dost levne ![]()
katy hele ja mam kamosku, ktera mi v dobe kdy jeste brala antikoncepci rikala, ze uz ma dva pytle hadyrku pro mimco - tak sem ji jako rikala ze jo ze to je fajn kdyz takle po nekom podedila - a ona mi odpovedela ze to nee, ze to ma vsechno nakoupeny novy, ze uz kupuje dopredu - tak to sem jako valila oci jak puk
![]()
jarňulky kdepak vás mám? musela sem dneska utýct z práce brzo:(
si dneska pospisilo
a taky se mi spustila krev z nosu, proste bezva den
hura hura a to sem si rikala ze si nebudu furt jen stezovat
sem trapna … pardon… stvu s tim sama sebe ![]()
Peťi,já jsem vděčná,když napíšeš jakoukoliv kravinu,dodává mi to lepší náladu ![]()
U nás se schyluje k bouřce,to bude asi bugr
Peťul: prosímtě proč trapná…protu tu ta diskuze je aby jsi se vypovídala přeci ne?Mě to nevadí…Poblitečku ![]()
Ráďa má práci tak zítra papa
Ahoj holky, tak tu muzu svama zustat
dnes sem byla u dr a mam krev v poradku a nasli sme tam jednu bublinku a na dalsi kontrolu du pristi patek uz se tesim
tak snad to bude vporadku ale jeste si nebudu delat metrik ale uz brzy si ho udelam.
jeste holky ve vas mam gulas ale ja si myslim ze tady od toho ty stranky sou aby sme si vylivali srdicko
je to bezva a ja rada ctu jak se kdo ma ![]()
ilca
tak moc gratuluju, to je super ![]()
a kdepak jste ostatní? nechrápejte ![]()
Krásný ránko!! ![]()
Ilco , to je skvělá zpráva!! gratuluju a jen tak dál! ![]()
Peti , tak včera jsi prchla dřív, jo?
chjo, už aby tě to blitíčko přešlo!! Jak je dneska? ![]()
medu no už jsem si řikala že ani nenapíšeš
koukám už máš taky pidimetřík
včera to byla hrůza - asi ten tlak - furt sem blila a brečela sem že chci umřít
no ale teď už jsem zas v pohodě, ráno sem se vážila a mám půl kila dole …
Peti , no jo, piplala js se s tím metříkem
podle term. porodu mui ukazoval o den navíc
![]()
Chudinko, já tě tak lituju!!!
ale tak za 2 týdny už by to mohlo přestat, ne? …doufám ..nebo nám zmizíš úplně
… já zatím pohoda, žádná nevolnost nic, ani náznak, jen to břicho nafouklý, to je děs, nezapnu pořádně ani kalhoty
![]()