Poradna duly
Jana Čurdová
no snad vystoura
budu drzet palce aby jo ![]()
holky ja asi za chvilku utecu domu, zase mi zacina byt fest zle - ty horka to jeste zhorsujou
tak kdybych uz nenakoukla tak pa a zase zitra ![]()
Bef , no jo, byla js jakž takž trpělivá i u toho nekonečnýho snažení …teda snad mi do 14 dnů nehrábne z toho čekání ![]()
Peti , já už musím, tak s tou galerkou až zítra
![]()
tak hezký odpolko, pa pa zítra ![]()
Bef. chápu tě, já prvně byla u dr taky hned 2 den po // byla tam dutinka. A pak jsem tam šla za měsíc a byla tam stále dutinka, ale nějaká už skoro vstřebaná.takže takhle brzy ti asi nezjistí jestli máš zmlké těhu. a vůbec na to nemysli. Budeš mít zdravé mimi a hezky poroste. no a te´d jsem byla u dr ještě dřív. Páč minule jsem si dělala testík týden po vynechání ms. A te´d jsem si ho dělala 3 dny před termínem MS.A dutinka vidět byla.A mimísek se vyvíjí zatím dobře. Snad bude takhle pokračovat a bude z něj v únoru krásné miminko. ![]()
Aha tak vy jste vsechny tady jo?? tak to ja u snazilek uz zustanu sama
hmmm i post seznamkova uz mate ![]()
Tak ja zas jdu
ahoj holky mozna se kvam taky pridam
27.6. sem mela // a dneska taky a na utz a krev du ve ctvrtek tak snad to bude pravda, sem po IVF takze se na to moc tesim
doufam ze sem to timhle nijak nezakrikla ![]()
tak ahoj Jarňátka musím vás pozdravit! a popřát aby vaše těhu bylo úplně super! bez obtíží a jen to nej! ať pupíčci rostou! Dai psala jsi u nás, že budeš chodit i k nám! nechala jsem tě teda v tabulce! tak se občas ozvi! hezký večer! ![]()
Dobré ranko všem,
tak já se musím přiznat,že jsem včera zhřešila a vypila 1 malé pivo…,bylo mi vnuceno a v tom vedru se nedalo odmítnout ![]()
Hezký ránko všem ![]()
Tak já js dneska od 4h nespala a to vstávám v 5:30
a pořád jsem hrozně nafouklá, no děsný se mnou ![]()
Ilčo , vítej a klidně se k nám přidej!
a na čtvrtek ti držíme pěsti!!
Maci , děkujeme!
a vám přeju to samé!!!!
Befi , malý pivko nevadí, Packa mi zrovna včera psala, že jí dr. doporučil na nižší tlak malý pivko nebo vínko, že neuškodí …a to už je v pokročilejším těhu.
Jinak js už psala Lesině a snad budeme mít brzy galerku ![]()
ilca ahoj vitej mezi nama
az budes chtit tak te pridam do seznamku jo? ![]()
katy jestli jeste nakouknes tak nebul, post pani seznamkove tu drzim jen docasne nez se pridas ![]()
… kdyby po nás byla sháňka, tak jsme zase všechny ve snažilkách
![]()
ahoj holky
ppetro no zatim me do seznamku nedavej ja to necham az p zitrku a doufam ze si udelam i metrik, ale vzhledem k tomu ze sem vcera malinko zaspinila tak sem na trni a nikam se moc nezenu ale i tak diky
Ilčo :špinění už může znamenat těhotenství a zahnízďování,neboj,to dopadne ![]()
Medu: teda tý fotky je škoda,hrozně ti to na ní slušelo!
Ahojky holky!
Tak jsem zas vstávala v 11
Jsem to ale lenoch
Jinka nakouknu k ledňátkům a jdu se juknout do snažilek a pak se tu oběvím.
Ilco: Vítám tě.
Beff: No já si dát pivo tak se po ![]()
Medu: ty řádíš teda s těma fotkama. ![]()