JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
1.7.08 14:49

no snad vystoura :lol: budu drzet palce aby jo ;)

holky ja asi za chvilku utecu domu, zase mi zacina byt fest zle - ty horka to jeste zhorsujou :( tak kdybych uz nenakoukla tak pa a zase zitra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
1.7.08 14:49

Bef , no jo, byla js jakž takž trpělivá i u toho nekonečnýho snažení …teda snad mi do 14 dnů nehrábne z toho čekání :lol:
Peti , já už musím, tak s tou galerkou až zítra :oops: :wink:
tak hezký odpolko, pa pa zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
1.7.08 14:52

Bef. chápu tě, já prvně byla u dr taky hned 2 den po // byla tam dutinka. A pak jsem tam šla za měsíc a byla tam stále dutinka, ale nějaká už skoro vstřebaná.takže takhle brzy ti asi nezjistí jestli máš zmlké těhu. a vůbec na to nemysli. Budeš mít zdravé mimi a hezky poroste. no a te´d jsem byla u dr ještě dřív. Páč minule jsem si dělala testík týden po vynechání ms. A te´d jsem si ho dělala 3 dny před termínem MS.A dutinka vidět byla.A mimísek se vyvíjí zatím dobře. Snad bude takhle pokračovat a bude z něj v únoru krásné miminko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
1.7.08 14:56

holky ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
1.7.08 16:22

Aha tak vy jste vsechny tady jo?? tak to ja u snazilek uz zustanu sama :-( :-( hmmm i post seznamkova uz mate :-(
Tak ja zas jdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.7.08 17:01

ahoj holky mozna se kvam taky pridam :-) 27.6. sem mela // a dneska taky a na utz a krev du ve ctvrtek tak snad to bude pravda, sem po IVF takze se na to moc tesim :-) doufam ze sem to timhle nijak nezakrikla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
1.7.08 23:01

tak ahoj Jarňátka musím vás pozdravit! a popřát aby vaše těhu bylo úplně super! bez obtíží a jen to nej! ať pupíčci rostou! Dai psala jsi u nás, že budeš chodit i k nám! nechala jsem tě teda v tabulce! tak se občas ozvi! hezký večer! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.7.08 07:00

Dobré ranko všem,
tak já se musím přiznat,že jsem včera zhřešila a vypila 1 malé pivo…,bylo mi vnuceno a v tom vedru se nedalo odmítnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.7.08 07:19

Hezký ránko všem :wink:

Tak já js dneska od 4h nespala a to vstávám v 5:30 :roll: a pořád jsem hrozně nafouklá, no děsný se mnou :D

Ilčo , vítej a klidně se k nám přidej! :wink: a na čtvrtek ti držíme pěsti!!
Maci , děkujeme! :wink: a vám přeju to samé!!!!
Befi , malý pivko nevadí, Packa mi zrovna včera psala, že jí dr. doporučil na nižší tlak malý pivko nebo vínko, že neuškodí …a to už je v pokročilejším těhu.

Jinak js už psala Lesině a snad budeme mít brzy galerku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
2.7.08 07:45

ilca ahoj vitej mezi nama :) az budes chtit tak te pridam do seznamku jo? :)

katy jestli jeste nakouknes tak nebul, post pani seznamkove tu drzim jen docasne nez se pridas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.7.08 08:54

… kdyby po nás byla sháňka, tak jsme zase všechny ve snažilkách :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
2.7.08 10:08

ppeti jeee diky :lol: no ale abych tu vubec dosla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
2.7.08 10:53

ahoj holky
ppetro no zatim me do seznamku nedavej ja to necham az p zitrku a doufam ze si udelam i metrik, ale vzhledem k tomu ze sem vcera malinko zaspinila tak sem na trni a nikam se moc nezenu ale i tak diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.7.08 11:23

Ilčo :špinění už může znamenat těhotenství a zahnízďování,neboj,to dopadne :wink:
Medu: teda tý fotky je škoda,hrozně ti to na ní slušelo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 11:52

Ahojky holky!
Tak jsem zas vstávala v 11 :lol: Jsem to ale lenoch :lol: Jinka nakouknu k ledňátkům a jdu se juknout do snažilek a pak se tu oběvím.
Ilco: Vítám tě.
Beff: No já si dát pivo tak se po :lol:
Medu: ty řádíš teda s těma fotkama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest