JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
2.7.08 12:14

daisy :lol: ty jsi teda spac, ja bych to uz asi ani nedokazala spat tak dlouho, i o vikendu se budim nejpozdeji v 6. ale zase sem schopna si schrupnout po obidku :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 12:27

Pe´ti: já když vstanu brzi, tak mi je zle…No o víkendu vstávám kolem 8-9. No a co ty tvoje nevolnosti, je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 12:28

Jéééééééééé brzy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.7.08 12:32

Ilco , budem ti moc držet pěsti!!! Určitě to dobře dopadne, uvidíš!! :wink:
Befi , jé, děkuju :oops: :wink: třeba jí tam zase dám, až se mi tahle okouká. Ty si nechceš dát fotku? :wink:
Daisy , jé, ty si ale chrníš!!! :) Jinak ty příspěvky jdou upravit, vpravo nahoře :wink:
Peti , a dneska jsi už zvracela nebo až večer? :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
2.7.08 12:39

daisy no bohuzel se zatim zhorsujou :( ale uz jen par tydnu doufam ;) ty zatim neblinkas? asi uz ani nezacnes teda ;)

medu dneska jsem se zatim jen parkrat davila na prazdno, opravdovy blinkani si schovavam na vecer :lol: fuj to je trochu nechutny to takle rozebirat, zmenme radsi tema :lol: co tvoje priznaky, pridal se nejakej? co nejakej vytok? :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.7.08 12:46

Peti , tý jo, ty si fakt „užíváš“ !! 8O :? ještě, že můžeš do práce jezdit je 2 dny v týdnu!! myslíš, že až ustoupí nevolnosti, tak bys chtěla jezdit denně nebo to máš takhle domluvený na celý těhu? :wink:
No mě se přidalo jen to nadýnání a trochu bolest břicha, výtok sna ani né, nevšimla js si 8O :lol:

Holky, tak js se právě od mamky dozvěděla, že moje sestřenka je těhotná a čeká v únoru mimčo :D už její čtvrtý 8O a to je jen o 3 roky starší než já, první měla hned po matuře 8O to jsou věci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 12:49

Medu: dík, toho jsem si nevšimla…
Peti: Zatím nezvracím, ťuk, ťuk. Snad ani nebudu. No ale kolikrát mám namále..Ale pomáhaj mi bombóny…Včera jak jsem se šla projít, tak jsem myslela že sebou seknu. jak se mi udělalo divně, tak jsem šupajdila domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
2.7.08 12:50

medu 8O ctvrty dite? odvazna to zena :lol: pro me jsou dve idealni, tri uplnej strop :) jo a s praci to mam domluveny tak ze doma jsem jen na „nezbytne nutnou dobu“ - tzn me sef chce zpatky v praci hned jak mi prestane bejt zle … ale tak snad to nejak pujde no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 12:51

Medu: tak aspoň budete se sestřenkou tlačit kočárek :)
Jo Pe´to to je zákon schválnosti vždycky píšeš o zvracení zrovna když obědvám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 12:53

Peťi: já chci aspoň 3, Ráďa by chtěl 4-5 8O .
No a do kdy chceš pracovat? do 8 mesíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.7.08 12:55

Daisy , tak dobrou chuť :lol: :lol: a to js zrovna chtěla napsat, že je skvělý, že ty nevolnosti zvládáš :lol: :wink: jinak sestřenka je daleko, ale snad se aspoň navštívíme :)
Peti , ahaaa, takže s blitíčkem skončí i domácí práce :roll: no ale psala jsi, že bys doma nevydržela, tak snad to bude pro tebe dobrý! …jo a co to čtu o tom rostoucím porostu? 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 12:57

Holky mě taky přijde že mi chlupy rostou trochu víc, ale víckrát jak 1× týdně se holit nebudu, mě to nebaví.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.7.08 12:59

Jak to vůbec máte s prací? já bych teda chtěla pracovat,dokud to půjde. Nedokážu být jen doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
2.7.08 12:59

Holky, jsem bláznivá ženská, normálně js si teď o poledce přes mamku od jedný známý koupila těhu kalhoty po její dceři, měla je prý jen párkrát v poradně a byly za 300,–, olivově zelený, neodolala js 8O Teď jestli mi to těhu nevyjde, tak se půjdu picnout …snad js si to tím nezakřikla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
2.7.08 13:00

daisy tak pardon, uz o tom psat nebudu :oops: jeste ze jsi rikala ze ti nechutarny nevadej :lol: jo a 4-5 deti? 8O to bych asi skoncila na psycharne :lol: muj chlap by bral klidne jen jedno, ja bych rada dve, no uvidim jak to nakonec dopadne :) ale jsem ze tri deti a bylo to v pohode, ale jsme daleko od sebe takze vlastne jak tri jedinacci :) no a pracovat bych chtela az do konce, myslim ze se chodi 6 tydnu pred terminem na materskou ne?

medu bude ze me orangutan za chvilku :lol: treba se nam pak narodi mala opicka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí