Poradna duly
Jana Čurdová
jé ahoj to jsem ráda,mám net teprve pár dnů a ani jsem se neregistrovala když nebylo kam,tak jsem to zkusila
mám holčičku Žanetku a ty?
no ale nemusíme povídat pořád jen o miminkách jo ![]()
už to vidím že chlapečka Vítka,promin
fakt se zorientuju slibuju ![]()
Loudalko ahoj!
mám holčičku narozenou 2 dubna. chodí od 10 měsíců a je to pěkný číslo, někdy jsem fakt uhoněná
zrovna dnes jsem jí měřila a má 80cm, je to fakt síla jak to utíká.
Příspěvek upraven 05.05.13 v 11:36
jo holky máte nějaké zvíře doma,konkrétně pejsana?Žanda je z nich odvařená a přemýšlím jí nějakého malého pořídit,abych byla uhoněná ještě víc ![]()
jééé holky ahoooj.Můžu se k vám přidat???už několik dní pokukuju po podobných serverech,ale nikde jsem nenarazila na plodnou nebo nezamčenou diskuzi.
Já mám doma Patrika narodil se 21.3. na první jarní den(zrovna sněžilo
) a jsem kousek od Českých Budějovic.
Vezmete nás k sobě???
Ahoj, můžu se taky přidat? já zatím nepatřím nikam, mám holčičku narozenou v březnu. Má ráda všechny živé tvory, já ale žádná zvířátka doma nehcci
Tak má smůlu.
COLLET, my doma žádný zvířátko nemáme .jsem silný alergik a manžel jakbysmet,takže u nás neee ![]()
holky no jasně že jo aspon pokecáme ne
akorát tu nebudu asi zas tak často protože bydlím ještě se sestrou a jejím přítelem a rvačka o počítač tu je denně ![]()
Mufinko a proč nechceš zvířátko?já byla taky proti ale když s ní jdu po vesnici tak ona se fakt ke každému zvířátku hrne,tak by nebyla zas takový úplný jedináček ![]()
Collet - nechci, protože mi všechna zířata smrdí
Nevadí mi venku, ani když si je dcerka pohladí, ale doma bych nechtěla nic, ale když mne bude moc prosit, možná na nějakého křečka kývnu ![]()
tak to jo,no nějakýho smradlavce teda taky nechci,myslela jsem třeba Yorkšíra..no ještě uvidíme
tak dnes dobrou
už musím.
Ahoj Všechny,všichni.
Chtěla bych se připojit také, i když nevím, jak často se zde dostanu. Máme Kristýnku malého raracha, který miluje taky kdeco živého, ale nejoblíbenější jsou skutečně psi. Zrovna tuhle neděli jsme měli u nás v parku, soutěž o nejlepšího pejska. Malá byla unešená, tolik psů pohromadě ještě neviděla. A ty zvuky, co ze sebe vyluzovala, mysleli jsme s manžou, že se potrháme smíchy.
Doma žádné zvíře nemáme,ale na chalupě psa, králíky…občas přeběhne nějaká ta srnka.
U nás zatím žádný alergik a doufám, že se u malé také nic neobjeví i když jsem si všimla, že u bodyček jsou druky a někdy mívá na kůži malá kolečka červená a drobné pupínky( že by alergie na kov),vím že něco podobného mívá moje sestra. Myslíte, že by to mohla být alergie na kov?
Všechny zdravím
ahoj,už několik dní zde hledám kam se přidat a bohužel,buď diskuze stojí nebo je zřejmě zamčeno.najde se ještě nějaká mamča která se ke mě a mé holčičce přidá?