JARŇÁTKA 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Collet
19.5.08 19:49

JARŇÁTKA 2007

ahoj,už několik dní zde hledám kam se přidat a bohužel,buď diskuze stojí nebo je zřejmě zamčeno.najde se ještě nějaká mamča která se ke mě a mé holčičce přidá? :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1099
19.5.08 19:58

Ahoj, nám květen 2007 stojí tak se klidně přidám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Collet
19.5.08 20:04

jé ahoj to jsem ráda,mám net teprve pár dnů a ani jsem se neregistrovala když nebylo kam,tak jsem to zkusila :wink: mám holčičku Žanetku a ty? :D no ale nemusíme povídat pořád jen o miminkách jo :wink:

• Citovat
  • Upravit
Collet
19.5.08 20:06

už to vidím že chlapečka Vítka,promin :D fakt se zorientuju slibuju :lol:

• Citovat
  • Upravit
1099
19.5.08 20:10

V poho, a kdemášcomášodkudjsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
19.5.08 20:18

COLLET,ja patrim do Cervnatek 07.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Collet
19.5.08 20:26

Loudalko ahoj!
mám holčičku narozenou 2 dubna. chodí od 10 měsíců a je to pěkný číslo, někdy jsem fakt uhoněná :lol: zrovna dnes jsem jí měřila a má 80cm, je to fakt síla jak to utíká.

Příspěvek upraven 05.05.13 v 11:36

• Citovat
  • Upravit
Collet
19.5.08 20:29

jo holky máte nějaké zvíře doma,konkrétně pejsana?Žanda je z nich odvařená a přemýšlím jí nějakého malého pořídit,abych byla uhoněná ještě víc :)

• Citovat
  • Upravit
13
19.5.08 20:34

jééé holky ahoooj.Můžu se k vám přidat???už několik dní pokukuju po podobných serverech,ale nikde jsem nenarazila na plodnou nebo nezamčenou diskuzi.
Já mám doma Patrika narodil se 21.3. na první jarní den(zrovna sněžilo :D) a jsem kousek od Českých Budějovic.
Vezmete nás k sobě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.5.08 20:35

Ahoj, můžu se taky přidat? já zatím nepatřím nikam, mám holčičku narozenou v březnu. Má ráda všechny živé tvory, já ale žádná zvířátka doma nehcci :x Tak má smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.5.08 20:38

COLLET, my doma žádný zvířátko nemáme .jsem silný alergik a manžel jakbysmet,takže u nás neee :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Collet
19.5.08 20:44

holky no jasně že jo aspon pokecáme ne :wink: akorát tu nebudu asi zas tak často protože bydlím ještě se sestrou a jejím přítelem a rvačka o počítač tu je denně :lol:
Mufinko a proč nechceš zvířátko?já byla taky proti ale když s ní jdu po vesnici tak ona se fakt ke každému zvířátku hrne,tak by nebyla zas takový úplný jedináček :)

• Citovat
  • Upravit
24
19.5.08 20:47

Collet - nechci, protože mi všechna zířata smrdí :? Nevadí mi venku, ani když si je dcerka pohladí, ale doma bych nechtěla nic, ale když mne bude moc prosit, možná na nějakého křečka kývnu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Collet
19.5.08 20:57

tak to jo,no nějakýho smradlavce teda taky nechci,myslela jsem třeba Yorkšíra..no ještě uvidíme :wink: tak dnes dobrou :wink: už musím.

• Citovat
  • Upravit
2748
19.5.08 21:13

Ahoj Všechny,všichni.
Chtěla bych se připojit také, i když nevím, jak často se zde dostanu. Máme Kristýnku malého raracha, který miluje taky kdeco živého, ale nejoblíbenější jsou skutečně psi. Zrovna tuhle neděli jsme měli u nás v parku, soutěž o nejlepšího pejska. Malá byla unešená, tolik psů pohromadě ještě neviděla. A ty zvuky, co ze sebe vyluzovala, mysleli jsme s manžou, že se potrháme smíchy.
Doma žádné zvíře nemáme,ale na chalupě psa, králíky…občas přeběhne nějaká ta srnka.
U nás zatím žádný alergik a doufám, že se u malé také nic neobjeví i když jsem si všimla, že u bodyček jsou druky a někdy mívá na kůži malá kolečka červená a drobné pupínky( že by alergie na kov),vím že něco podobného mívá moje sestra. Myslíte, že by to mohla být alergie na kov?
Všechny zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital