Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
550
11.3.08 19:18

Listopad 2008

Ahojky holky.včera jsem našla na testíku //.ještě ta druhá byla slabá tak to skusím ještě zítra a uvidíme.
Jsem moc ráda že se nám to povedlo takhle brzy po revizi.

zatím tu jsem sama ale myslím že dlouho nebudu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2892
11.3.08 19:32

to ti preju urcite jsi tehotna.poznala jsi neco priznaky??? :D :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
11.3.08 19:32
:D :) :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
11.3.08 19:45

Notko gratuluji a držím ti pěstíky aby to vyšlo a bylo vše OK

Kája
(kdysi jsme se viděli na snažilkách :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
11.3.08 20:11

holky děkuji.já si taky moc přeju aby to teď konečně vyšlo.příznaky žádný,aspoň ne stejný jako poprvé až na to že mě bolijou záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
11.3.08 21:35

notko, gratuluji! :) U nás to taky vypadá na listopad - ještě jsem nebyla u dr., tam se dostanu asi za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
11.3.08 22:19

ahoj deimosko-já jsem taky u doktora nebyla a plánuju to tak až ta 14 dní minimálně.
co jsem si to nechala počítat ze zvědavosti na netu tak mě TP vyšel na 15.11 a to jsem se narodila já :lol: takže by to byla sranda.

máš nějaký těhu příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
11.3.08 22:20

a gratuluju k těhu :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
11.3.08 23:44

Těhu příznaky mám - cítila jsem skoro hned uhnizďování vajíčka (což bylo už asi týden po oplodnění - bodání v podbříšku) - celou dobu jsem měla jakoby menstruační bolesti a teď v 7tt mi konečně přestaly. Od 6tt mě bolí prsa a občas se mi točí hlava a je mi trochu mdlo. O neustálé únavě ani nemluvím :? Termín porodu jsem si podle PM spočítala na 2.11. Podle UZ to možná bude o pár dní později, ale to se dozvím až kolem 12tt u dr. K dr. moc nepospíchám. Nejradši bych tam šla poprvé rovnou na screening v 12tt.

To by bylo super, kdyby ti ten termín vyšel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
12.3.08 16:59

Holčiny - držíme vám se Sophinkou palečky,ať máte pohodová těhu, rychlý a co nejméně bolestivý porod ,samozřejmě úžasná,krásná a sladká miminka! Vzpomínky jsou ještě tak intenzivní,strašně to utíká,tak si užívejte každého dne s bříškem!
Hodně štěstíčka :-)

Mína a Sophi z Listopadu 2.0.0.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
12.3.08 17:35

Notko - byli jsme spolu chvíli v červenci a teď jsem si všimla, žes založila listopad.Moooooc blahopřeju a hlavně doufám, že to tentokrát dobře dopadne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
12.3.08 17:57

Ahoj holky, taky zdravím z listopadu 2007, i když my jsme malinenko předběhli a jsme 27. října. Hrooozně rychle to uteklo. Všem novým těhulkám přeju, aby měly takové těhotenství, jako já - zdravé, pohodové, bezproblémové, zakončené narozením nádherného miminka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
12.3.08 18:37

ahojky holky.asi jsem se s tím listopadem nějak unáhlila.dneska nad ránem jsem dostala mrchu a vůbec tomu nerozumím.buď test ukazoval falešnej výsledek a nebo to nebylo dobrý a odešloto. :cry: no nic asi příště nebudu dělat žádnej test dřív než min. 14 dní od vynechání a už vůbec nebudu zakládat nějakou diskusi.

Aknelko-pamatuju si na tebe ještě s července a docela často na tebe myslím jak se máš.koukla bych se na tebe v diskusi ale nedělá mi to dobře se tam vracet i když vám to moc přeju.

zase slzím :cry:

mějte se tu krásně a všem co tu jsou a příjdou tak přeju hodně štěstíčka a zdravíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
12.3.08 20:33

Míno a zuzajdiku: děkuju za přání. Ještě před sebou máme dlouhou cestu, snad se nám podaří to zdárně dotáhnout až do konce.

notko: to je mi moc líto. Právě proto si test dělám až 7 dní po očekávané MS. Už 3× se mi stalo, že jsem cítila uhnizďování, ale k těhu nedošlo - asi se něco nepovedlo a skončilo to akorát tím, že se mi MS zpozdila přesně o týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.3.08 07:54

Ahoj holky,
i já vás jdu pozdravit z listopadu 2007 a s nostalgií vzpomínám jak jsme diskuzi zakládaly. Hrozně rychle to uteklo… Všem vám moc přeju pohodová těhu a hlavně zdravá a hodná miminka :D Užijte si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí