Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky.včera jsem našla na testíku //.ještě ta druhá byla slabá tak to skusím ještě zítra a uvidíme.
Jsem moc ráda že se nám to povedlo takhle brzy po revizi.
zatím tu jsem sama ale myslím že dlouho nebudu. ![]()
Notko gratuluji a držím ti pěstíky aby to vyšlo a bylo vše OK
Kája
(kdysi jsme se viděli na snažilkách
)
holky děkuji.já si taky moc přeju aby to teď konečně vyšlo.příznaky žádný,aspoň ne stejný jako poprvé až na to že mě bolijou záda.
notko, gratuluji!
U nás to taky vypadá na listopad - ještě jsem nebyla u dr., tam se dostanu asi za měsíc.
ahoj deimosko-já jsem taky u doktora nebyla a plánuju to tak až ta 14 dní minimálně.
co jsem si to nechala počítat ze zvědavosti na netu tak mě TP vyšel na 15.11 a to jsem se narodila já
takže by to byla sranda.
máš nějaký těhu příznaky?
Těhu příznaky mám - cítila jsem skoro hned uhnizďování vajíčka (což bylo už asi týden po oplodnění - bodání v podbříšku) - celou dobu jsem měla jakoby menstruační bolesti a teď v 7tt mi konečně přestaly. Od 6tt mě bolí prsa a občas se mi točí hlava a je mi trochu mdlo. O neustálé únavě ani nemluvím
Termín porodu jsem si podle PM spočítala na 2.11. Podle UZ to možná bude o pár dní později, ale to se dozvím až kolem 12tt u dr. K dr. moc nepospíchám. Nejradši bych tam šla poprvé rovnou na screening v 12tt.
To by bylo super, kdyby ti ten termín vyšel ![]()
Holčiny - držíme vám se Sophinkou palečky,ať máte pohodová těhu, rychlý a co nejméně bolestivý porod ,samozřejmě úžasná,krásná a sladká miminka! Vzpomínky jsou ještě tak intenzivní,strašně to utíká,tak si užívejte každého dne s bříškem!
Hodně štěstíčka ![]()
Mína a Sophi z Listopadu 2.0.0.7.
Notko - byli jsme spolu chvíli v červenci a teď jsem si všimla, žes založila listopad.Moooooc blahopřeju a hlavně doufám, že to tentokrát dobře dopadne. ![]()
Ahoj holky, taky zdravím z listopadu 2007, i když my jsme malinenko předběhli a jsme 27. října. Hrooozně rychle to uteklo. Všem novým těhulkám přeju, aby měly takové těhotenství, jako já - zdravé, pohodové, bezproblémové, zakončené narozením nádherného miminka ![]()
ahojky holky.asi jsem se s tím listopadem nějak unáhlila.dneska nad ránem jsem dostala mrchu a vůbec tomu nerozumím.buď test ukazoval falešnej výsledek a nebo to nebylo dobrý a odešloto.
no nic asi příště nebudu dělat žádnej test dřív než min. 14 dní od vynechání a už vůbec nebudu zakládat nějakou diskusi.
Aknelko-pamatuju si na tebe ještě s července a docela často na tebe myslím jak se máš.koukla bych se na tebe v diskusi ale nedělá mi to dobře se tam vracet i když vám to moc přeju.
zase slzím ![]()
mějte se tu krásně a všem co tu jsou a příjdou tak přeju hodně štěstíčka a zdravíčka.
Míno a zuzajdiku: děkuju za přání. Ještě před sebou máme dlouhou cestu, snad se nám podaří to zdárně dotáhnout až do konce.
notko: to je mi moc líto. Právě proto si test dělám až 7 dní po očekávané MS. Už 3× se mi stalo, že jsem cítila uhnizďování, ale k těhu nedošlo - asi se něco nepovedlo a skončilo to akorát tím, že se mi MS zpozdila přesně o týden.
Ahoj holky,
i já vás jdu pozdravit z listopadu 2007 a s nostalgií vzpomínám jak jsme diskuzi zakládaly. Hrozně rychle to uteklo… Všem vám moc přeju pohodová těhu a hlavně zdravá a hodná miminka
Užijte si to