Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak se k vám přidám. Těhu už mám potvrzené od dr. a mám už i fotečku
, termín 15.11. . Je to už druhé miminko, mám doma 7 měsíční holčičku Aničku, věkovej rozdíl bude 15 měsíců, tak asi to bude pěkný záhul
, ale už se s manžou moc těšíme.
Opatrujte se Koutecka
Ahojky holky,
moc Vám všem gratuluju k těhu. Já taky našla dvě čárky, dle poslední menzes bych měla mít termín na konci listopadu, začátkem prosice. Jen mám strach, už jsem o mimi přišla. Takže zatím nakukuju jen anonimně, ať to nezakřiknu. K dr. pujdu až ke konci měsíce, ještě si chic ten pocit, že je miminko v bříšku užívat. Tak doufám, že tam snad zůstane.
Pa a moc Vám všem fandím
Lucka
Zdravím všechny
tak se to tady začíná pěkně rozjíždět. ![]()
Už jsem viděla na ultrazvuku, jak pinďovi bije srdce - je to fakt supr pocit..
Ahoj holky,
taky se k vám přidávám, ikdyž vím, že je to hrozně brzy. Taky mám strach, že se něco stane. O jedno už jsem přišla.TP mám až 22.11., ale je to zatím orientační. Ale jsem ráda, že jsme tu všechny na stejné lodi.
Všem držím palečky a pište, ať máme co číst. Já se tu budu objevovat tak dvakrát týdně.
Zatim papa. ![]()
Ahoj holky, to jsem ráda, že to tu zase žije. Já jsem se zatím ještě ani u doktora neobjednala, zavolám tam zítra a uvidím, už bych to také chtěla mít potvrzené, tak dám pak vědět. ![]()
Vítám všechny nově příchozí ![]()
Koutecko: budeš to mít fakt těžké - aspoň ten první rok, ale děti k sobě budou mít blízko s tak malým věkovým rozdílem. Budeš si kupovat nějaký sourozenecký kočárek?
marcelaT a Lucka: přeju, abyste to s mimi dotáhly do zdárného konce.
Deimoska , to zhrovna taky řeším malému bude sice už rok a 11 měsíců, ale stejně mi to přijde docela málo. Zatím přemýšlím, že koupím skate ke kočárku a uvidíme, jo a taky nevím s postýlkou, může už dvouleté dítě spát na normální posteli, chtěli bychom tu vyvýšenou a to se bojím, že bude ještě padat. Ty máš skoro tak stejně starého klučíka, jak to máte s chůzí a se spaním.
valíku: s chozením jsme na tom dobře - synek se odkočárkoval asi v 19 měsících (zato se vším ostatním - mluvení, nočníkování, samostatné jezení atd. - jsme na tom bídně). Většinou chce chodit krásně za ručičku. Ale stejně taky zvažuju skate - občas synka bolí nožky, tak by mu to pomohlo.
Velká postel záleží na konkrétním dítěti. U nás by to nešlo - syna musím ještě nechat v malé postýlce - aspoň do 2,5 let. Je to totiž největší nemehlo na světě, je hrozně divoký a pořád sebou mele - pořád by z velké postele padal. Ale vím o spoustě dětí, co byly schopné přesunu do velké postele v 1,5 letech. Asi by ta vyvýšená postel musela mít zábrany.
no uvidíme ještě je trochu času, možná koupíme taky ještě postýlku asi bych byla i klidnější, náš syn se taky v noci hrozně mele, navíc se z ničehonic ze spaní po:,–(í a hledá dudlíka. Syn už chodí docela dobře, ale za ruku ho to moc nebere, spíš tam kam chce on, tak už se děsím , jak vláčím vzpurné dítě za ruku a druhé malé v kočárku až budeme muset být načas u doktorky.
A co holčiny, co je u vás nového?
Ajoooj, tak koukam, ze jste radsi zustaly tady..:) No tak to je dobre… Tak ja du taky k vam… Jak Vam je holciny?
Jinak ja jsem v patek byla na UTZ, bylo videt srdicko a plodik je 4 mm velkej..obr
je tam kde ma bejt …tak snad za mesic uz bude vypadat jako clobicek ![]()
Teruško to je skvělý, gratuluji k obříkovi, já jdu na první kontrolu až v pondělí, ale na UTZ se už taky těším, tak ať dobře rostete.
valiku: a v kolikatym tydnu jsi? Jinak drzim palecky na pondeli…:)
no podle data početí bych měla mít termín tak 26 - 30 .11, podle netu, jsem asi v pátém týdnu, ale doktoři to berou od počátku poslední menstruace takže už budu mít asi 7. týden, nikdy nevím, jak to mám počítat, jestli podle doktorů nebo podle skutečnosti.
Tak to jsi na tom stejne jako ja…:) Je ti neco? Me je furt soufl…