Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
5.4.08 16:16

Ahoj holky,
tak se k vám přidám. Těhu už mám potvrzené od dr. a mám už i fotečku :D , termín 15.11. . Je to už druhé miminko, mám doma 7 měsíční holčičku Aničku, věkovej rozdíl bude 15 měsíců, tak asi to bude pěkný záhul :D , ale už se s manžou moc těšíme.
Opatrujte se Koutecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.08 21:29

Ahojky holky,
moc Vám všem gratuluju k těhu. Já taky našla dvě čárky, dle poslední menzes bych měla mít termín na konci listopadu, začátkem prosice. Jen mám strach, už jsem o mimi přišla. Takže zatím nakukuju jen anonimně, ať to nezakřiknu. K dr. pujdu až ke konci měsíce, ještě si chic ten pocit, že je miminko v bříšku užívat. Tak doufám, že tam snad zůstane.
Pa a moc Vám všem fandím
 Lucka

• Citovat
  • Upravit
28
6.4.08 13:08

Zdravím všechny :D tak se to tady začíná pěkně rozjíždět. :-)
Už jsem viděla na ultrazvuku, jak pinďovi bije srdce - je to fakt supr pocit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.4.08 17:22

Ahoj holky,
taky se k vám přidávám, ikdyž vím, že je to hrozně brzy. Taky mám strach, že se něco stane. O jedno už jsem přišla.TP mám až 22.11., ale je to zatím orientační. Ale jsem ráda, že jsme tu všechny na stejné lodi. :wink: Všem držím palečky a pište, ať máme co číst. Já se tu budu objevovat tak dvakrát týdně.
Zatim papa. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
6.4.08 20:44

Ahoj holky, to jsem ráda, že to tu zase žije. Já jsem se zatím ještě ani u doktora neobjednala, zavolám tam zítra a uvidím, už bych to také chtěla mít potvrzené, tak dám pak vědět. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
7.4.08 14:23

Vítám všechny nově příchozí :)

Koutecko: budeš to mít fakt těžké - aspoň ten první rok, ale děti k sobě budou mít blízko s tak malým věkovým rozdílem. Budeš si kupovat nějaký sourozenecký kočárek?

marcelaT a Lucka: přeju, abyste to s mimi dotáhly do zdárného konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.4.08 16:11

Deimoska , to zhrovna taky řeším malému bude sice už rok a 11 měsíců, ale stejně mi to přijde docela málo. Zatím přemýšlím, že koupím skate ke kočárku a uvidíme, jo a taky nevím s postýlkou, může už dvouleté dítě spát na normální posteli, chtěli bychom tu vyvýšenou a to se bojím, že bude ještě padat. Ty máš skoro tak stejně starého klučíka, jak to máte s chůzí a se spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
7.4.08 22:43

valíku: s chozením jsme na tom dobře - synek se odkočárkoval asi v 19 měsících (zato se vším ostatním - mluvení, nočníkování, samostatné jezení atd. - jsme na tom bídně). Většinou chce chodit krásně za ručičku. Ale stejně taky zvažuju skate - občas synka bolí nožky, tak by mu to pomohlo.

Velká postel záleží na konkrétním dítěti. U nás by to nešlo - syna musím ještě nechat v malé postýlce - aspoň do 2,5 let. Je to totiž největší nemehlo na světě, je hrozně divoký a pořád sebou mele - pořád by z velké postele padal. Ale vím o spoustě dětí, co byly schopné přesunu do velké postele v 1,5 letech. Asi by ta vyvýšená postel musela mít zábrany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
8.4.08 10:33

:D no uvidíme ještě je trochu času, možná koupíme taky ještě postýlku asi bych byla i klidnější, náš syn se taky v noci hrozně mele, navíc se z ničehonic ze spaní po:,–(í a hledá dudlíka. Syn už chodí docela dobře, ale za ruku ho to moc nebere, spíš tam kam chce on, tak už se děsím , jak vláčím vzpurné dítě za ruku a druhé malé v kočárku až budeme muset být načas u doktorky.

A co holčiny, co je u vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
8.4.08 14:44

Ajoooj, tak koukam, ze jste radsi zustaly tady..:) No tak to je dobre… Tak ja du taky k vam… Jak Vam je holciny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
8.4.08 14:46

Jinak ja jsem v patek byla na UTZ, bylo videt srdicko a plodik je 4 mm velkej..obr :D je tam kde ma bejt …tak snad za mesic uz bude vypadat jako clobicek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
9.4.08 10:51

:) Teruško to je skvělý, gratuluji k obříkovi, já jdu na první kontrolu až v pondělí, ale na UTZ se už taky těším, tak ať dobře rostete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
9.4.08 11:24

valiku: a v kolikatym tydnu jsi? Jinak drzim palecky na pondeli…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
9.4.08 12:04

no podle data početí bych měla mít termín tak 26 - 30 .11, podle netu, jsem asi v pátém týdnu, ale doktoři to berou od počátku poslední menstruace takže už budu mít asi 7. týden, nikdy nevím, jak to mám počítat, jestli podle doktorů nebo podle skutečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
9.4.08 14:53

Tak to jsi na tom stejne jako ja…:) Je ti neco? Me je furt soufl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí