září/říjen 2008

• Fotoalbum (91)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2390
30.1.08 20:35

září/říjen 2008

ahojky,
zrovna mi vyšel positivní test dvakrát za sebou,takže doufám že to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2390
30.1.08 20:38

Jste tu některá s podobným termínem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
30.1.08 21:27

Ahojky moc ti gratuluji k //. Já jsem na ně přišla vloni touhle doubou taky :D .

Pořádně si to užívej utečeto jako voda

A všem co se k tobě přidaj taky přeji krásné a bezproblémové těhu. :)

Kája s Klárkou z říjňátek 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
30.1.08 22:54

Ahoj Veru, i když jsem původně nechtěla, zkusím se přidat. Mám strach to zakřiknout. Ale taky mám // :lol: . Dle PM mi TP vychází na 6. října. :lol:

Jak ti je????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
31.1.08 07:29

Ahoj holky, tak jsem taky se slzou v oku zavzpomínala na začátky. Teď už nám princezna pěkně spinká v postýlce.

Přeji Vám, ať to těhu všechny úspěšně dotáhnete do konce a těšíte se z těch malých uzlíčků.

Monika ze Září 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
31.1.08 07:47

Ahojky Packo,jsem ráda,že ses ke mě připojila.Já bych měla mít termín 5.října.Včera jsem byla už měsíc objednaná na gindu.Zrovna to takhle pěkně vyšlo,ale bohužel na ultrazvuku ještě nebylo nic vidět.Jenom mi potvrdila,že se děloha připravuje na těhu.Tak mě objednala na příští pátek.
Jinak děkuji za blahopřání.Se svým prvním synkem jsem otěhotněla také v lednu před třemi lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
31.1.08 08:25

Veru, a kdy jsi měla PM??? Ty jsi byla už měsíc objednaná na gyndu??? A termín máš už 5. října???

No já s prvním otěhotněla někde v dubnu, narodil se na Nový rok, tak to by asi tak odpovídalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
31.1.08 08:29

PM jsem měla 26.12.Objednávala jsem se na preventivní prohlídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
31.1.08 08:43

Aha, tak to jo :lol: . Jsem si říkala, že jsi nějaká rychlá :lol: :lol:

Já měla PM 30.12. takže to tak odpovídá. Já totiž vím, kdy se TO stalo, takže podle toho mi net vypočítal předběžný datum. Na kontrolu jdu až za týden, ale to snad uteče jak voda. To budu od PM asi 5+4 tt, od početí asi tak tři týdny, tak si myslím, že toho moc vidět nebude, snad jen tečka :roll: :P

A jak ti je?? Mně je teda občas docela zle :-( , zatím to rozdýchávám, ale dnes ráno jsem měla na mále :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
31.1.08 08:55

Ja jsem psala,teď jsem tam neměla ani tu tečku :lol: .Já jsem měla ovulaci 13.1. a sex o den dříve.Takže jsem si to taky spočítala podle ovulace, zatim na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
31.1.08 16:35

ahojky tak Vám moc gratuluju :lol: Krásné těhotenství a jak tady psala,Kaja utečeto rychle tak si to užívejte!!!Lucka z říjenu 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
1.2.08 08:32

Ahojky,děkujem za přáníčka.Mužete nám sem napsat jak jste prožívali své těhotenství ať se poučíme.A máme větší představu.Bylo vám špatně?jak jste proti tomu bojovaly.
Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
1.2.08 09:20

Ahojky,

připojuji se a také Vám přeji pohodové těhotenství a pak na konci krásná a zdravá mimnka :D

Zuza ze září 2007 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 09:35

Ahojte kočičky!
Dnes jsem zjistila, že jsou tu zase nové těhulky!Přeji vám krásné těhotenství a opravdu to rychle utíká!Dávejte na sebe pozor a všem přeji hodně zdravíčka!!!
Palonka z červňátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
1.2.08 11:40

Ahojík holčiny!

Tak koukám, že někdo už konečně založil září - říjen 08…chci vám, holky popřát pohodové těhu…a je dost možné, že se k vám taky časem přidám :lol:

Zatím jsem zakotvila v Srpnu 08 - ale datum porodu mám prozatím spočítáno jenom podle PM - upřesňující UTZ proběhne 18.2. a osobně si myslím, že to bude září a nee srpen…

Vero a Packo držte se , opatrujte se a užívejte si těhu!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí