Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky,
zrovna mi vyšel positivní test dvakrát za sebou,takže doufám že to vyjde.
Ahojky moc ti gratuluji k //. Já jsem na ně přišla vloni touhle doubou taky
.
Pořádně si to užívej utečeto jako voda
A všem co se k tobě přidaj taky přeji krásné a bezproblémové těhu. ![]()
Kája s Klárkou z říjňátek 2007
Ahoj Veru, i když jsem původně nechtěla, zkusím se přidat. Mám strach to zakřiknout. Ale taky mám //
. Dle PM mi TP vychází na 6. října. ![]()
Jak ti je????
Ahoj holky, tak jsem taky se slzou v oku zavzpomínala na začátky. Teď už nám princezna pěkně spinká v postýlce.
Přeji Vám, ať to těhu všechny úspěšně dotáhnete do konce a těšíte se z těch malých uzlíčků.
Monika ze Září 2007
Ahojky Packo,jsem ráda,že ses ke mě připojila.Já bych měla mít termín 5.října.Včera jsem byla už měsíc objednaná na gindu.Zrovna to takhle pěkně vyšlo,ale bohužel na ultrazvuku ještě nebylo nic vidět.Jenom mi potvrdila,že se děloha připravuje na těhu.Tak mě objednala na příští pátek.
Jinak děkuji za blahopřání.Se svým prvním synkem jsem otěhotněla také v lednu před třemi lety.
Veru, a kdy jsi měla PM??? Ty jsi byla už měsíc objednaná na gyndu??? A termín máš už 5. října???
No já s prvním otěhotněla někde v dubnu, narodil se na Nový rok, tak to by asi tak odpovídalo.
PM jsem měla 26.12.Objednávala jsem se na preventivní prohlídku.
Aha, tak to jo
. Jsem si říkala, že jsi nějaká rychlá
![]()
Já měla PM 30.12. takže to tak odpovídá. Já totiž vím, kdy se TO stalo, takže podle toho mi net vypočítal předběžný datum. Na kontrolu jdu až za týden, ale to snad uteče jak voda. To budu od PM asi 5+4 tt, od početí asi tak tři týdny, tak si myslím, že toho moc vidět nebude, snad jen tečka
![]()
A jak ti je?? Mně je teda občas docela zle
, zatím to rozdýchávám, ale dnes ráno jsem měla na mále ![]()
Ja jsem psala,teď jsem tam neměla ani tu tečku
.Já jsem měla ovulaci 13.1. a sex o den dříve.Takže jsem si to taky spočítala podle ovulace, zatim na internetu.
ahojky tak Vám moc gratuluju
Krásné těhotenství a jak tady psala,Kaja utečeto rychle tak si to užívejte!!!Lucka z říjenu 2007
Ahojky,děkujem za přáníčka.Mužete nám sem napsat jak jste prožívali své těhotenství ať se poučíme.A máme větší představu.Bylo vám špatně?jak jste proti tomu bojovaly.
Díky za info.
Ahojky,
připojuji se a také Vám přeji pohodové těhotenství a pak na konci krásná a zdravá mimnka ![]()
Zuza ze září 2007 ![]()
Ahojte kočičky!
Dnes jsem zjistila, že jsou tu zase nové těhulky!Přeji vám krásné těhotenství a opravdu to rychle utíká!Dávejte na sebe pozor a všem přeji hodně zdravíčka!!!
Palonka z červňátek
Ahojík holčiny!
Tak koukám, že někdo už konečně založil září - říjen 08…chci vám, holky popřát pohodové těhu…a je dost možné, že se k vám taky časem přidám ![]()
Zatím jsem zakotvila v Srpnu 08 - ale datum porodu mám prozatím spočítáno jenom podle PM - upřesňující UTZ proběhne 18.2. a osobně si myslím, že to bude září a nee srpen…
Vero a Packo držte se , opatrujte se a užívejte si těhu!!!!!