Poradna duly
Jana Čurdová
Holčeny, z nemocnice jsem zpět. Zítra mám přijet před 8 hod. kvůli krvi a tlaku a udělají mi to ambulantně, takže jedno pozitivum, jdu ten den domů
. Mají na zítra objednaných i semnou 30 zákroků, jak na běžícím páse.
andy , tak aspon, ze nemusis lezet v nemocnici. tolik pripadu? zacinam byt docela nervozni, aby bylo vsechno v poradku
Dobré ráno.
Mě je dneska konečně docela fajn.To je bezva
.A co vy?Je to krásnej pocit.Tak doufám,že vám už je také líp.
Už jste přemýšleli nad jménama?
Andy myslim na tebe.
Ahoj holky,jsou to asi tři dny,co jsem tu psala, že mám dvě čárky na těhutestu. Že jsem nejdřív strašně chtěla otěhotnět, a že teď mám strašnej strach. Úplně ze všeho.
Těhotenství jsem si nechala potvrdit i u doktora.
Včera jsem to řekla partnerovi.
Je to strašný, ale já vůbec nejsem šťastná, přitom jsem tak moc chtěla otěhotnět ![]()
Myslela jsem, že když mu to řeknu, že to bude lepší, ale není. Sice jsem byla ráda za to, jak byl šťastnej, ale já jsem úplně na dně. Když si představuju, jak zas mě čeká těhotenství (první bylo hrozný,pořád ve špitále),porod, probdělý noci, kojení.
Kéž bych tak z toho měla radost jako vy..........................
nicki , bude to lepsi, neboj. ja jsem to i nekolikrat obrecela. celou dobu, co jsem porodila, jsem vsem zavidela brisko a strasne si prala byt zase tehotna. a kdyz se stalo, tak m predstava tehotenstvi primo desila. chce to cas. uz jsem premyslela i nad tim, ze to priroda chytre zaridila, ze to male emryo ze zacatku neciti nase pocity. asi vedela, ze se s tim napred budeme muset poprat
bude to dobre, neboj
Holčeny, tak už jsem doma a mám to za sebou. Za 14 dní jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, kdy nás objedná na tu genetiku, a pak práce.
Mějte se pěkně
.
Ahoj holciny, vcera jsem byla na KO vse je OK. Hned to tukam na drevo. Ani jsem nemohla uverit co se v brisku za tech 7 tydnu vyvine. Uz jsem videla zaklad nozicek i hlavicky. Neuveritelne. Dr ma perfektni UTZ, takze to byl opravdu velky zazitek. Domu jsem donesla fotku - aspon nejaky dukaz
.
dnes me ceka patecni uklid
, jak se mi nechce snad ani nemusim psat, ale uz to nemuzu odkladat. Takze se loucim, preji prijemny vikend (urcite sem budu stejne nakukovat) a ja jdu vstric hadre a smetaku pa.
andy , taky ti preju hodne sil a v zadnem pripade to nevzdavej! nekdy hrozne touzim po tom, byt zase bezdetna, moct jet nekam sama, na lyze, k mori nebo s manzelem jen tak nekam, jit sami na veceri, spat v klidu celou noc!!!!, brouzdat si sama po obchodech, jit zase na diskoteku s kamaradama, dat si litry vina, prijit rano a prospat cely den. chybi mi to, takze si to zatim uzivej plnymi dousky. a urcite dej vedet, co na genetice
a uklizet bych taky mela, na sporaku mi uz zacina pomalu bublat zkazena gulasova polivka a ja radsi sedim tady ![]()
Holky, tak už to mám také za sebou, ve čtvrtek zákrok a dneska mě pustili, vše proběhlo OK, tak snad to bude dobrý. Příští týden jdu na kontrolu na svou gyndu.
Ještě jednou děkuji všem za podporu a přeji vám pohodové těhotenství.
Holčeny, dobré ránko, i když hodně větrné.
Na tu genetiku se čeká 2-3 měsíce, protože toho mají hodně, potom měsíc než přijdou výsledky a podle toho co zjistí, jsou další léčby. Teď jde jedna na to umělý a stojí to 20 tisíc a když se jim to nepovede na 3 pokusy, tak pak už to stojí 60 tisíc. V každém případě já už do toho půjdu naposledy, už na to nemám nervy, už to víc dělám kvůli příteli. Jinak já už bych do toho nešla. Takže poslední pokus s genetikou. Na kontrolu jdu za 14 dní, kdy už bude mít MUDr. výsledky z té nemocnice.
Rybicko, jsem ráda,že i Tobě to dopadlo dobře
.
Holčeny, mějte se pěkně
.
Ahoj holceny, ted je u nas fotbalove odpoledne
. Aspon mam misto u PC. Je tu take vetrno, takze prochazku radeji vynechame.
Katko 1110, presne si sepsala co cloveku nekdy neskutecne chybi
.
Jeste, ze existuji babicky.
Mejte se krasne doma v peliscich pa.
duchess , my mame bohuzel babicky 300 km daleko
takze vim o cem mluvim, kdyz pisu, co s detmi uz nejde ![]()
ale v lete se chystame odstehovat z prahy zpatky odkud s manzelem pochazime. ty babicky zatracene chybi
Ahoj Katko, to jsme na tom podobne, nejprve byly babicky 500km, a ted uz „jen“ 300
. Ale vikendove navstevy pak stoji za to. Taky planujeme navrat. Papa. Jdu se divat na pohadku
. Oba chlapci (velky i maly) spi HURAAAA