září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
12.3.08 14:39

Ahoj všechny,
dnes jsem byla na KO a všechno v pořádku - mám už fotku z ultrazvuku :lol: (taková skvrna na skvrně).
Další KO mám 9.4 a 3.4 jdu na krev a 16.4 jdu na gen. screaning.
Zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
12.3.08 14:54

Ahojky,

Hani, čím mažeš. Ráda bych něco osvědčeného. Díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
13.3.08 10:17

PeťuleP,
já doporučuju ENJA balzám proti celulitidě a striím od Dermacolu. Je na tom napsáno „vhodné pro těhulky“ :-)
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
14.3.08 07:40

Ahojky holky!!!
Tak po 3 dnech jsme tady. Přepadlo nás nečekaně nachlazeníčko. Léčila jsem se homeopatikama, tak doufám, že jsem prckům nějak neublížila.

Děkuju za tip na krém, zakoupím a namažu. Díky

Jinak všechny ostatní moc zdravím a přeji pěkný den!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
14.3.08 14:55

ahoj holky, hlasim se po delsi dobe, sjme u rodicu ve zline, tak nejak nemam cas na net.
na Ko vsechno v poradku, je tam jedno´miminko, coz se mi ulevilo.
az se vratime, udelam metrik, ted nemam vubec cas.
je jeste jedna rijnova diskuse? tak tam my muzeme taky, podle UTZ ted termin vychazel na 12.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.3.08 16:51

ahoj všechny

jsem tak zhruba v 8 tydnu a čekam třeti . Mám 33 let a dosti se bojím, je to už 7 let od posledniho těhotenství. Brala jsem ruzné antibiotika a byla jsem na rengenu a za 2 tydny jsem se dozvěděla že jsem těhotná.Mám strach aby miminko nebilo nějak postižené.Pani doktorka říkala že mě pošle na genetiku .Přiští tyden si du pro prukazku a na krev.

• Citovat
  • Upravit
865
17.3.08 16:39

Ahoj anonymní, vítám tě.
Na jednu stranu chápu tvoje obavy, ale takhle to brát nesmíš. Co bych měla říkat já? To bych si rovnou předem musela hodit mašli. :lol:
Já mám od posledního těhotenství 16let a je mi 37. Synovi bude 16, až se to narodí. Samozřejmě nějaká rizika tu jsou, ale lepší je si to vůbec nepřipouštět. Dokonce zvažuju variantu, že kdyby mi vyšly všechny gen. testy dobře, tak bych odmítla amniocentézu. Ještě nejsem úplně rozhodnutá.
Všechny doktory jsem instruovala, ať se mnou zachází jak s prvorodičkou a všechno mi hezky po lopatě vysvětlí, protože jsem rodila v pravěku :-)

Jak se máte ostatní holčiny?
Já stále dobře, zatím žádné komplikace ani nevolnosti. No uvidíme.
S pozdravem Slunce v bříšku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
18.3.08 06:59

Ahoj těhulky!!!!

Tak pořád nejsem vykurýrovaná. V krku mě bolí pořád, ale už aspoň nekašlu.

Jinak anonymní--- nenervuj se, uvidíš jak ti dopadnou KO. Věřím, že všechno bude dobré. Drž se.

Ostatní moc zdravím a do té druhé diskuse se taky kouknu. Páčko všem a slunce nejen v bříšku!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.3.08 15:03

Ahojky holky,
dlouho jsem tu nebyla, nějak nebyl čas, ale ani jsem neměla problém přečíst všechny nové příspěvky :D Máme se dobře, už mi není špatně, jen ta únava mě pořád zmáhá, většinou večer zalehnu s malým tak kolem osmé a chrupkáme až do rána :wink:
Někdo se ptal, čím mažu - tak mám těhotenský olej od Welledy - už jsem s ním mazala prvně a jak jsem psala, vše bez problémů :D
Zítra nás čekají druhé odběry krve v 15t, tak snad to bude OK a pokud to dopadne dobře, spadne mi velký kámen ze srdce.
Počasí nic moc, co, už jsem se kochala rozkvetlýma kytičkama a teď jsou zase pod sněhem :cry: no snad se brzy jara dočkáme, už ho potřebuji jako sůl.
Tak se mějte sluníčkově a pozdravujte miminka :wink: Hanii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
19.3.08 13:17

Ahoj holky,taky Vás zdravím,u mě taky zatím vše v pořádku,dnes jsem byla na kontrole v 14+4,vše je Ok,za 14 dní 2.4. jdu na odběry krve,přála bych si to už mít za sebou a vědět,že je vše v pořádku…A za 3 týdny opět na kontrolu,připadá mi,že tam jsem pořád… :) Taky Vám to tak strašně utíká???Mě moc… :wink:
Mějte se pěkně a opatrujte se…Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.3.08 17:39

Ahoj holceny, omlouvam se za delsi nepritomnost bylo mi dost blbe a nemela js naladu na nic. Ale uz je to lepsi, co rikam, je to super :-). Konecne jsme vyrazili k babickam takze si lebedim. Doufam, ze ta nase diskuze neuvadne, to by me mrzelo.
Ja mazu kremem z lekarny Elasti-Q. Doma uz zacina pozvolna diskuze nad tim, jestli to bude kluk nebo holka :-).
Uz js si musela koupit tehotenske kalhoty :-). Jdeme na oslavu a nemela bych co na sebe, protoze do kostymu se nevlezu. Vahove to neni tak hrozne, ale brisko uz je dost patrne :-). Pribrala js 1kg. Ale jestli mi nebude zle a jelikoz jsme u babicky, tak to vidim blede :-).

Vsem praji prijemne velikonoce krasne prozite s rodinou pa.

• Citovat
  • Upravit
64
20.3.08 17:42

To jspsala ja, takze jeste jednou hezke svatky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
27.3.08 10:36

Ahojky po dlouhé době.

Tady je nějak mrtvo koukám. Mě ta další kontrola vždycky připadá strašně dlouhá. Jdu teď v úterý a už teď mám strach jestli bude všechno v pořádku. Bojím se aby mi neřekla to co před dvouma rokama.

Teď mi psala sestřenka že je těhotná tak mám hroznou radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
27.3.08 19:24

Mrtvo tady teda je,taky na to koukám… :) Mě zbývá do odběru krve ještě týden necelý,snad to bude o.k.A Ty jsi měla,Pájo,před dvěma lety špatné krevní testy???Nebo byl jiný problém??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
28.3.08 09:46

Ahojky.

Anelo, mě před dvouma rokama ve stejným týdnu co budu příští týden řekla že mimi nežije že se zastavilo v 10 tt a že musím na revizi. Tak toho se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí