září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
15.5.08 12:32

ahoj holky… dufam, ze sa k vam mozem pridat.. mame termin 29.9 je to nase prve dietatko tak sa na nho velmi tesime… hoc musim uznat, ze tie pocity su skor zmiesane nez jednoznacne… dufam, ze vam nevadi ze som slovenka ale zijem v prahe… a hladam niekoho na pokec kedze tu vela kamosiek nemam :-(
tak snad vas tu velmi nebudem otravovat… krasny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
19.5.08 10:14

Ahoj holky,konečně se po dlouhé době dostávám k počítači,nějak na to teď vůbec nebyl čas…Já mám za sebou 9.5. kontrolu a 12.5.ultrazvuk,vše je v pořádku,ale miminko tam bylo tak zkroucené,že se vůbec neukázalo,tak ani nevím co to bude,tak si to už asi nechám jako překvápko,hlavně aby bylo zdraví,je mi jedno co to bude… :wink:
Teď nás čeká kontrola 4.6.
Jinak do práce pořád chodím,do půlky července bych chtěla dělat určitě,pokud to půjde,zatím je vše bez problému…Mám svoje kadeřnictví,takže prac.dobu si přizpůsobím sama sobě,to je velká výhoda…
Doufám,že u Vás je vše v pořádku,tak se opatrujte… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
19.5.08 10:16

Pájo,jak Ti dopadly testy?Určitě vše v pořádku viď??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
20.5.08 14:20

Ahoj holky občas k vám nahlížím jsem ze září 2006,a ted mám opět termín na září na 6.9. :wink: ,vypadá to na druhého chlapečka,ve čtvrtek jdeme na 3D UTZ,tak ráda podam info jaké to bylo.Mějte se hezky a at pupíky pěkně rostou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
21.5.08 09:47

Ahojky všem.

Anelo ahoj já už se bála že se něco děje když jsi tady tak dlouho nebyla. Ale čtu že jsi měla asi hodně práce. Jsem ráda že jste v pořádku.
Testy dopadly dobře. Teď v pondělí jsem byla na srdíčku v nemocnici a taky je to v pořádku. Ještě jdu 29.5 na 3D ultrazvuk. Taky nevím pořád co to bude. Snad se to dovím příští týden. Ale doktorka se přiklání k holce.

Ahoj Didi jasně podej info jaký to tam bylo. Já jdu na něj příští týden. Tak ať vím co mě čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
1.6.08 19:09

Ahojda holky,jakpak se Vám daří??Nějak třeď nemám čas se dostat k počítači a koukám,že tady teda nikdo nic nepíše… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
10.6.08 16:10

Ahojky

Až nyní jsem si všimla, že je založená diskuze září/říjen 08 :oops:

Chtěla bych vám,pořát hodně štestíčka,bezbolestné porody,a krásné zdravé miminka,opatrujte pupíčky a dávejte na sebe pozor

mějte se pááá.....petra.lovosice.září 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.6.08 16:11

Ahoj holky.jak je?Já mám termín mezi 26 a 29 říjnem.Čekám své první miminko.Jsem pořád sama doma.Mám rizikové těhotenství a manžel jezdí s kamionem,tak moc doma není.Mějte se pěkně papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
30.7.08 09:58

Ahoj holky, čekáme mimčo v 2.půlce října, takže už je na mně těhotenství dost znát.
Jelikož mám tříletýho synka, tak s ním jezdím na koupaliště. Musím s ním chodit do vody, sám je na to ještě malej.
A teď ten problém - přijde mi, že na mě každej čumí. Jak mám velký břicho, tak to nějak přitahuje pozornost, a fakt lidi čuměj. Je mi to hodně hodně nepříjemný. Říkám si, že kolem mě jsou samý tlustý lidi, já jsem těhotná, tak z čeho mít mindráky, ale mně přijde, že fakt čuměj jenom na mě. Setkala jste se s tím některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
12.9.08 18:08

Narodil se nám Daneček 26.8.2008 v 22:50,měl 2990 g a 47 cm…Narodil se o 3 týdny dříve…Teď už máme naše zlatíčko doma:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.2.09 20:31

Ahoj holky!Máme doma zářijátko, které mělo být říjňátko. Jmenuje se Radimek a narodil se o 14 dní dříve. Doma má skoro 4 letého Adámka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.2.09 11:07

Kdepak všechny jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
11.3.09 01:49

Teda tady je to mrtvý… :(
To jsme jediní, co se v září narodili? Anebo tak hodní, že máme čas na PC… :D

Bylo by fajn, probírat tu naše dítka, co jsou zhruba stejně stará, tak se případní zájemci ozvěte, ať to tu trochu ožije. Je to první server, kde jsem se zaregistrovala a trochu mě to chytlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
11.3.09 16:05

Ahojky.Já se ráda přidám,jestli tedy můžu.Já mám říjňátko…Doufám,že se to tady rozjede jako v jiných diskuzích.Ráda pokecám s maminkami co mají stejně stará mimča..Zatím papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
11.3.09 17:56

No vida, už jsme aspoň dvě. A koukám i dost podobné děti (metříky :D )
Jste taky tak hodní jako my? Co už umíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí