0808 aneb srpen 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
3.12.07 17:11

0808 aneb srpen 2008

Ahoj holky, tak se zda, že mé dvě čárky jsou jisté. Ve středu jdu na krev (musim to zjistit brzo, abych si nenechala u zubaře dělat rtg) a dle propočtů webových kalkulaček - dle posledni ms, se v srpnu můžeme těšit a kdyby vychazely, tak 08 08 2008 Zuzulaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
3.12.07 20:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
5.12.07 13:29

Ahojky! Tak já se taky přidávám k čerstvým srpnovým těhulkám. Termín bych měla mít podle internetového výpočtu 2.8.08 , ale u doktora jsem ještě nebyla. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
5.12.07 14:51

vítám srpnovky a určitě vás brzo přibude!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
5.12.07 17:24

Ja si sla dnes nechat nabrat krev, v pondeli jdu jeste na UTZ, jestli se tam neco ukaze a ja jsem presvedcena, ze ukaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
5.12.07 21:13

Ahoj holky,
tak se k Vám přihlašuju. Zatím to ještě nemám jisté a moc se mi nechce věřit, že bych mohla otěhotnět po 1,5 měsíci snažení (u Barunky to trvalo 3 roky).
Ale myslím, že těhulka jsem, jednak mi to ukázal testík (zítra si udělám raději další) a jednak jsem strašně unavená a je mi špatně od žaludku.
K dr. chci jít až příští čtvrtek nebo pátek.
A jak je Vám, jste v pohodě?
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.12.07 07:57

Ahoj holky, dneska jsem se objednala konečně k doktorovi, jdu v úterý 11.12., to už bych za sebou měla mít 6tt+ 5 dní. Pořád tomu nějak nemůžu uvěřit…je mi dobře, občas mě pobolívá břicho a jsem unavená, trochu bolí prsa, jinak je mi fajn, zatím žádný nevolnosti.
Nakonec mi řekne že mám jenom hormonální poruchu a tradááááá !!!! To bych ale byla docela nemile překvapená, protože test ukázal jasné // už před týdnem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
6.12.07 09:52

Ahoj holky, tak se k vam pridavam.
Po dvou letech snzeni mam tyden zpozdeni, 3 pozitivni testy a obcas bolest v podbricku a malinko citliva prsa. Jinak jsem OK.
K dr. jdu zitra, tak uvidim, co mi rekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
6.12.07 09:54

Dusicko

moc moc moc ti to preji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.12.07 10:19

Dusicko,
tak to ti teda moooc přeju, 2 roky snažení jsou docela dost, nám se to povedlo hned 3. měsíc . Nedokážu si to představit, asi je to nápor na psychiku, viď? Spousta našich známých má taky podobné potíže, proto jsem byla docela překvapená, jak to šlo u nás hladce. Tebe u doktora objednali takhle brzy? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
6.12.07 10:45

Ahojky holky,
tak jsem si taky dneska dělala druhý testík a dvě čárky byly už po minutě. Taky se mi nechce věřit, že jsem otěhotněla po 1,5 měsíci.
Dusinko - gratuluju, teď si to budeš užívat (i ostatní holky), mě se Barča podařila po 3 letech, to pak bylo radosti)
Při prvním těhu jsem se to dozvěděla až v lednu, tak jsem teď ráda, že už je mimi jakko dáreček pod stromeček.
Manžílek říkal, že už jiný dárek nechce :-) (ale kecal).
A co vy, jak to u vás brali partneři?
A kdy to řeknete v rodině?
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.12.07 11:05

No manžel má obrovskou radost, ale zatím jak tvrdí by radši ještě nejásal do ukončení 3 měsíce, ale mě to prostě nejde a zářím na celý svět, podle mě to musí okolí poznat, aspoň ti nejbližší :lol: Rozhodli jsme se to nechat jako Vánoční překvapení až se sejdeme celá rodina pohromadě ( my a oboje rodiče ) budou mít obrovskou radost. Je pravda, že tohle vyšlo nádherně, ten Vánoční čas tomu dodá tu správnou atmosféru a emoce. :D A co vy? Předpokládám, že plány máte asi podobné, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
6.12.07 11:16

No, já to do 4 měsíce nikomu říkat nebudu. Bude to vědět jen děda a můj brácha, těm to řeknu při vánočním stromku. Děda s náma bydlí, tak to se nedá schovat. A brácha bude trávit vánoce s náma, tak se to taky dozví. Chudák ho po 5 letech odkopla holka, kterou podporoval na studiich, zařídil ji karieru. A on se chtěl teď ženit a mít děti, ale ona chce pracovat. No nevadí, stejnak jsem ji neměla ráda.
Ostatním to řeknu až kolem 16 týdne, u Barunky jsem totiž začala v 11tt krvácet, skoro až do konce těhu a měla jsem kolikrát namále, takže to ještě nechcu zakřiknout. Ale Bára byla bojovnice a teď je s ní živel :P
Doufám, že druhé těhu už bude OK
 L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.12.07 11:37

Koukam, že to máme všechny stejný - čekáme co nám řekne naše zdravotnictví. Všem moc gratuluju. Je to parada. Ja už mám doma jednu dvouletou holčičku a od ledna jsem si tak říkala, že už bych chtěla druhé miminko, ale asi se tam nahoře zatím žádnému nechtělo. Tak věřím, že teď už tam na nas čeká pořádné kvítko, aby bylo doma veselo.
Doufam, že to bude lepší než poprvé - ja jsem od začátku až do sedmého měs. přemýšlela, kdo vymyslel raní nevolnost - byla celodenní - pak už jsem zas byla jako maly hroch a po sedmi měsících nečinnosti bylo všecko zmáhající. Ted už mi Anka doma ležet nenechá, takže to bude určitě lepší.
U nás to ví jen tatínek, o vánocích přemýšlím, jestli to říct či ne - že bude ještě hodně brzy-ale láká mě ta atmosféra. Ještě uvidim.
Jediný co se mi zas vrátilo je citlivostm na pachy - kuřák na druhém chodníku způsobuje vzestup všeho co jsem snědla… Bříško občas trošku zabolí, nevím, jestli se toho mam bat nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
6.12.07 11:45

Zuzulko, ja bych se toho nebála. Takové malé zabolení bříška je asi běžné. Já jsem asi divná, ale mám pocit, jako bych cítila, že mi roste čípek. On sice má rust, ale je to divnej pocit.
Jinak já u Barči nezažila zvracení, ale včera mě tak natáhlo, když jsem byla na procházce, že jsem myslela, že to v sobě neudržím. Tak doufám, že to pomine.
 L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital