0808 aneb srpen 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
19.12.07 09:15

Panečku, Any mi to malem ani nenechala dočíst… natož něco napsat…
Večer jsem byla s manželem v taneční - k mé radosti jsem zvládla i jive, ovšem po polce a valčíku jsem si musela na chvilku sednout. Večerní procházka mrazivou Prahou byla moc příjemná a doma čekala sestra s skorošvagrem, kteří hlídali, ale jejich houbová omáčka mě porazila skoro mezi dveřma a vsechna voda, co jsem v tanecnich vypila se v tu ranu vratila az do krku. Tak nevím, jestli to do vánoc vůbec stihnu utajit - musela jsem si jit lehnout do naší mrazivé ložnice, a tak nevím, jestli sestra neco nezacina tusit - jeste tu bude dnes, tak to asi jestli ne po vcerejšku, tak snad ani po dnesku.
Tak krasny den hraskove princezny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
19.12.07 09:41

Ahoj maminkya fazolky :D Preji krasny den vam vsem!!!!
JA asi dnesek ztravim v pelisku. Trapi me docela nepekny kasel. Obavam se, ze ho jen horkym cajem s medem neznicim a ze budu nakonec muset navstivil lekarnu, aby mi dali neco na pomoc. Nerada bych prokaslala cely svatky :? :roll:

Zuzi , tak to jste meli krasny vecer. To jste fakt dobri, takhle chodit tancit!!! A preji Ti hodne stesti pri utajovani :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
19.12.07 09:55

Tabulka srpnatek 2008

dusicka.. Jana/ 5.9.1980 / Nova Paka / 6tt+6 / 7.8.08 / - / vdana / 21.12. Lucikry Lucka/ 1.7.1979 / Ostrava / 6tt+5 / 8.8.08 / Barunka(29.9.2006) / vdana/ 27.12. zuzaluj Zuzka/ 3.3.1985 / Praha / 6tt+6 / 7.8.08 / Andulka(18.11.2006)/ vdana / 10-16.1. kren Renata/ 13.12.1979 / Olomouc / 7tt+454 / 1.8.08 / - / svobodna/ 2.1 magdi Magda/ 28.1.1979 / Svycarsko / 5tt / 28.8.08 / - / vdana / 20.12. Markysek Marketa/ 8.7.1974 / - / 4-5tt / - / Jirka(15let),andilek Kristynka/ vdana /
Elunka Elena / 8.8.1982 / Praha / 7tt+5 / - / Matyas(20.2.2004) / vdana / 4.1. Fly Marketa / 23.3.1976 / Praha / 4tt+6 / 28.8.08 / - / spratelena :D /
myska / - / - / 5tt? / - / Martin(22.3.2006) / - / 20.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
19.12.07 10:25

no tak to musis dusi nekdy prijet k nam! Ale ledovce tu nemame, jinak ale krasa, jsem rada ze fazolka bude vyrustat v krasne i kdyz priserne drahe zemi. Tak se lec a radsi hned utikej do lekarny at to zbytecne neprodluzujes, to by me zajimalo kolik je leku pro tehulky, ja bych urcite nicemu neverila :lol:

zuzu taky preju stesti, zbyva par dni tak at se povede krasny darecek!

jo a holky jak bych ted mela mit vysoke hcg jsou o tom nejake stranky? nekde jsem neco cetla ale uz nevim kde

preji krasny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
19.12.07 12:02

Holcinky jeste mi reknete jak je to s byrvenim vlasu, nekdo mi rekl ze se nesmi v tehotenstvi barvit vlasy kvuli chemikaliim, ale ja bych potrebovala nabarvit uz ted :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
19.12.07 12:23

Magdi, v dnesni dobe jsou uz barvy natolik setrene, ze to urco neva. TAky jsem na to cetla nejakou diskusi tady..Zkus se po ni mrknout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
19.12.07 12:57

Jenom rychle nakuku, dočtu za chvilku. Dělám oběd a jablečný štrudl.

Takže odpovím jenom Dušičče - na kašel si dej homeopatikum - STODAL. Je přírodní, chuťově slaďoučký a mě vždycky zabral.

Jinak já jsem těhu a kojím, takže co se tíče léku, které by nemělo ublížit mimi, tak mám zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
19.12.07 13:08

Ahojda, Stodal se da urcite doporucit, i pro chut.
Tanecni - chteli jsme jit v breznu do pokracovacich a ty asi dame zas az za rok, jen doufam, ze za rok jeste tatka bude chtit jit :)
K barveni - zkus henu, ktera ti udela prijemny teply zabal, ale mozna nedocilis „chemickych“ odstinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
19.12.07 13:39

Holky diky,
asi za chvili vyrazime do mesta, tak se ten Stodal zkusim nekde sehnat. JE to fakt neprijemny. A hlavne mam pocit, ze ten caj s medem vubec nezabira. Spis naopak…
Ale dost skuhrani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
19.12.07 14:43

Tak jsem nakonec vyslala muze. Jsme zvedava s cim prijde. Ma za ukol koupit bastu pro zviratka a neco pro mne na ten kasel.
Naposledy kdyz jsme ho vyslala nakupovat samotneho, tak misto toaletaku prinesl kuchynske uterky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
19.12.07 18:52

Hmmm…Tak to vypada, ze si tu dneska budu psat jen sama se sebou :roll:
No manzilek dorazil z nakupu a pomerne uspesne. Tak snad uz bude lip.

Jinak holky, konkretne mysko a magdi , at vam zitra UTZ dopadne na vybornou a prinesete si jen same skvele zpravicky. Uz ted se na ne tesim!!!

magdi , kdyby to bylo tak jednoduchy, tak jsme u vas hned. Ale treba se jendou zadari :wink: Kazdopadne dekuju za pozvani :D

Zuzi , s tema tanecnima Te fakt obdivuju. Ja jsme ted vecer vzdycky totalne nepouzitelna. Nedokazu si predstavit, ze bych jeste nekde trsala :lol:
A co tajemstvi, podarilo se zachovat nebo to prasklo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
19.12.07 20:52

dusi treba to jednou vyjde!

ja mam prave holicku takovou osmnactiletou zabicku tak v ni nemam moc duveru, kdyby to byla naka zkusena mamina ta by vedela, ale zitra se zeptam na vsechno dr. holky a mate uz chute? ja teda nevim kdy maji zacit ale ja bych sezrala na co prijdu, hlavne slane. normalne jsem na sladke. jezis ja budu vypadat. prave jsem sezrala pytel bramburek, budu mit celulitidu i na usich.

tak mysko taky ti preju zitra uspech, drzim palce

dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
19.12.07 21:04

Jeeee Magdi, hlavne, ze chutna. To ja se spis musim do jidla nutit. Jako kdyby mi nekrucelo v brisku, tak asi ani nejim. Jinak ale ted radsi taky slany a hlavne maso :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
19.12.07 21:08

Ahojky, já jsem se teď taky nějak rozežrala. Mám pořád chuť na sladké. Dneska jsem si upekla jablečný závin, mňam mňam. Jsem uplně přežraná, ale je mi fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
19.12.07 21:08

Zdravím těhulky!
Dneska byl tedy den…hned ráno se mi udělalo špatně,takže jsem asi půl hodiny prodřepěla nad záchodem,pak mě bolel podbříšek(asi jak se ty svaly napínali-nebo já nevím) a pak se mi zhoršilo nastydnutí a mám i teplotu.Tak mě to štve,protože je to to už po třetí za těhotenství co mám teplotu.
Jinak čaj s medem je dobrý,ale med ztrácí své účinky v teplém nápoji.Prý je daleko účinější lžička medu před spaním-na kašel.
Moje doktorka mi nedoporučovala ani paralen.Kdyby teplota šla výš jak 38,tak se mají namáčet lokty do studené vody-nebo dělat studené zábaly předloktí.Je to dost síla,ale pomáhá to.A Stodal je taky moc dobrý,jak už tu bylo řečeno.
A můj gynekolog mi zase řekl,že paralen můžu bez obav,že je to menší zlo pro mimi než ta horečka.Dokonce mi řekl,že můžu i ibalgin-v nejhorším(kdo má třeba migrény a tak,ale samozřejmě bez léků je to lepší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí