Poradna duly
Jana Čurdová
magdi - za měsíc to nebude - po zákroku musíš držet šestinedělí a tedy bez sexu - takže počítej tak za dva měsíce ![]()
jinak na to nedej - já to řekla jen manželovi, mámě a ségře - s tímhle to jistě nesouvisí ![]()
já to neříkala proto, abych nemusela všem pak vysvětlovak, kdyby se stalo to, co se stalo, že už zase nejsem a že jsem se opravdu nezhroutila
ono když si člověk nastuduje trošku odborné literatury a nějaké statistiky, tak to rozchodí rychleji
ahojda, ja do tabulky zapomnela napsat ze jsem z Prahy… Hlava derava…
ZE bych to teda taky zacla roztrubovat? Uz me neba rikat, ze jsem proste jen unavena - pak bych to odpocivani mela i schvalene ![]()
Ahoooj Tak jsem dneska ráno objevila dvě čárky a podle internetu nám to vychází na srpen
.Tak bysme se k vám taky rádi přidali
.Teď bysme měli být asi ve 4-5 týdnu.
Jinak něco o mě jmenuju se Markéta jsem vdaná a narodila jsem se 8.4. 1974..Podle metříku je vidět,že mám tu čest a mám doma 15letého puberťáka
.Teď na konci prosince se nám měla narodit holčička,ale na konci srpna ve 21tt jsme o ní přišli.Přestalo jí tlouct srdíčko.Jmenovala se Kristýnka.
Tak vám všem přeju ať všechny kontroly dopadnou dobře a ať miminka krásně rostou a brzo se dočkáme nějakých foteček ![]()
Pa ![]()
Ahoj Markysku!!!
Vitej mezi nami a at jde vse v pohode. A fazolka krasne roste!!!
Holky, asi zbytecne plasim, ale dneska me poboliva brisko. Nevite jestli to muze byt tim, ze bych v tehle dnech mela normalne ovu?
Ahojky holky,tak už dnes zkouším napsat potřetí(pokaždé jsem napsala dlouhé story a nešlo mi to odeslat),tak snad TEĎ.
Elunka/8.8.1982/7+4/Praha/syn Matyáš(20.2.2004)/kontrola 4.1.08/vdaná
Dušičko,jinak už je líp.Mě dnes také dost bolí podbříšek.Je to asi normální,ale kdyby tě to nepřešlo,tak raději alespoň zavolej paní doktorce a uvidíš co ti řekne.Ať máš klid.
Vítám všechny nové a přeji bezproblémové a krásné těhotenství!!!
Tak koukám,že už to funguje.
Chtěla jsem se zeptat,máte někdo zvýšenou teplotu?Já mám skoro každou chvilku.Nevím jestli to je normální.
Jinak k těm pověrám…myslím si,že to tak horké není.Když něco má vyjít,tak to vyjde a když ne…
My jsme minulé těhotenství neřekli tchýni a už jsme jí pak jen řekli,že jsme byla těhotná a že to zase nevyšlo.Byla z toho smutná a bylo jí líto,že nám třeba nemohla víc pomoc s malym.
Možná je lepší neříkat to lidem,kterým by vám bylo nepříjemné vysvětlovat připadný nezdar.
My jsme to řekli už skoro všem.Kromě tety a babičky,protože ty hned začnou s tím,že to MUSÍ být holčička a o nic jiného se nezajímají,tak těm opravdu nemám náladu nic říkat.Ještě se mi to moc nechce říkat švagrovi a švagrové,kteří přijedou teď na vánoce ze Švýcarcka,ale asi to jinak nepůjde,protože bych jim asi nevysvětlila,že teď opravdu nemůžu nosit jejich 3měsíční miminko a že se mi chce zvracet při každém zápachu bobísků a tak
No uvidíme. Hezký večer!!!
Ahoj holky,
všechny vás zdravím. Jak ty nové, tak Vás všechny ostatní.
Dneska jsem byla nakupovat. Lidí jak mraků, ale už mám všechny dárečky. Zítra se ještě vrhnu na výzdobu, ať mám krásný byteček a je to.
Hupcza - klidně piš s náma dál. Budu ti moc držet palečky, ať se ti to v příštím možném termínu povede.
Markýsku - doufám, že už sis všechnu smůlu vybrala a že budeš konečně v ruce držet voňavé miminko. Moc moc ti to přeju.
Magdi - to je fajn, že bydlíš takovej kousek. Se pak s prckama můžem navštěvovat
![]()
Hele nemáš nějakou dobrou kamarádku. Scháním nějakou vhodnou partii pro bráchu. Bydlí v Havířově. Je to super kluk. Nevadila by mu ani mamča s dítětem. Před půl rokem se totiž rozešel s holkou (no nebyla ji žádná škoda, stejnak jsem ji neměla ráda). Podporoval ji na studiich, zajistil práci. No a nakonec si ji chtěl vzít a mít děti a ona se na něho vyprdla, že chce karieru. Teď se nemůže nabažit mojí Barči. Už jde na něm vidět, že by chtěl být taťka. Je to ten upně v pravo
A Magdi, kde tam zhruba bydlíš. Já taky vyrostla v Havířově?
Jo, ještě Vám posílám odkaz na stahnutí pohádek - zdarma.
Tady máte odkaz
http://www.spidla.cz/…-ke-stazeni/
heslo jsem měla spidla
DISK 1
DISK 2
Ahoooj Děkuju vám za přivítání
.
Dušičko tak jak ti je??
Elunko pokud nebudeš mít nějakou opravdu vysokou teplotu,tak to není zlý.Já měla s Jirkou na začátku těhu asi 37,3 a trvalo to asi týden a pak to hned přešlo.
Lucikry tak nějak v to taky doufám,že už toho neštěstí bylo dost,ale je to takový zvláštní došlo mi to až teďka večer kdy jsem seděla nad fotkama o Kristýnku jsme přišli na konci srpna a teď se nám má okolo tohodle termínu narodit další miminko.Já nevim je to takový zvláštní pocit,ale asi se to „vyročí“ bude zvládat mnohem líp s miminkem v náručí že??
Jinak ta holka s tvým bráchou pěkně zametla
..Chudák..
Jsem ráda,že jste tady začli řešit kdy to říct rodině.Tak i já přidám svoji zkušenost při první těhu jsme to řekli až okolo třetího měsíce,protože jsme nevěděli jestli si miminko necháme.Bylo mi tenkrát 18 a manželovi 20.Nikdo to nepoznal,protože na mě nebyli evidentní příznaky žádný nevolnosti,nechutenství prostě nic.Ale když jsme čekali Kristýnku,tak nejdřív to byli dvojčátka a jedno se pak přestalo vyvíjet tak to pak bylo vysvětlování.
Holky jak to máte s příznakama,pozorujete nějaký extra změny??Já jsem teda zatím jen víc unavená dneska jsem spala asi 3 hoďky v kuse a to jsem chtěla doma něco poklidit,ale nějak ta únava byla silnější
.
Zítra mi držte palce,oznámím to klukům snad to bude pěkný vánoční dárek
.
Dobrou noc
Markéta
Já to budu držet v tajnosti, dokud si toho někdo nevšimne. Jsem pověrčivá a minule těhu jsem měla hodně komplikované (od 11tt jsem krvácela, 26tt odtok plodové vody). Řeknu to jen mému bráškovi a dědovi, který s náma bydlí. Bude to dáreček pod stromeček.
Marký - budu ti držet palečky. Snad se to povede a srpen už bude pro tebe jen krásnou vzpomínkou, že se narodilo mimčo
Jinak únava, tu má snad každá. Jinak už mi celkem začalo chutnat a nevolnosti jakž takž nejsou. Tak snad to zůstane
Krásné dobré ranko!
Tak jsem si zjistila,že teplota do 37.3 je normální.Je to vlivem hormonů,ale děkuji Markýsku ![]()
Stejně mám,ale pocit,že na mě něco leze..trochu mi začíná rýma.
Myrkýsku také ti moc přeji ať vše dobře dopadne!!!Snad nám to tady dopadne všem dobře a vesele..
Krásný den!
Ahojky vsechny se vsema.
Teplota… tu mam taky, ale taky mam k tomu peknej kasel, stejne jako moje Anicka - a dokud ho bude mit jedna, tak i druha.
Spala bych porad, ale Any me nenecha a asi je to dobre - aspon si to muzu poradne uzit, ze(cichove bunky maj tolika podnetu, ze pomalu prestavaji stihat…)
Nemate napad na neco zajimaveho do wordoveho dokumentu a powerpointove prezentace k zapoctu? Me se nechce zpracovavat nejake veci ohledne pocitacu - asi jen tak z principu
Hezky den
Tabulka srpnatek 2008
dusicka.. Jana/ 5.9.1980 / Nova Paka / 6tt+5 / 7.8.08 / - / vdana / 21.12. Lucikry Lucka/ 1.7.1979 / Ostrava / 6tt+4 / 8.8.08 / Barunka(29.9.2006) / vdana/ 27.12. zuzaluj Zuzka/ 3.3.1985 / Praha / 6tt+5 / 7.8.08 / Andulka(18.11.2006)/ vdana / 10-16.1. kren Renata/ 13.12.1979 / Olomouc / 7tt+5 / 1.8.08 / - / svobodna/ 2.1 magdi Magda/ 28.1.1979 / Svycarsko / 4tt+6 / 28.8.08 / - / vdana / 20.12. Markysek Marketa/ 8.7.1974 / - / 4-5tt / - / Jirka(15let),andilek Kristynka/ vdana /
Elunka / 8.8.1982 / Praha / 7tt+5 / - / Matyas(20.2.2004) / vdana / 4.1.
Ahoj, musím zaklepat, že zatím nezvracím. Občas se mi sice navalí, ale to není nic hrozného.
Dušičko, mě taky pořád pobolívá bříško, ale beru to jako normální, pokud to není nějak hodně, tak si říkám, že se alespoň pořád tam ve vnitř něco děje a vyvíjí.
U nás to vědí naši, kdyby se něco stalo tak bych to mámě stejne určitě řekla. Tchánům to chceme říct o vánocích, já jsem chtěla sice ještě počkat, ale přítel se na to strašně těší. V práci to vědí jen 3 nejbližší kolegyně a znají i mé obavy, tak těm bych snad nic vysvětlovat nemusela.
Jinak máte pravdu, tím, že se to řekne se to určitě nepokazí, je to prostě jen souhra náhod, jde spíš o to vysvětolování, litování, apod.
Dusicko:Děkujeme za tabulku
!
Zapoměla jsem napsat jméno:Elena
Magdi posílám pozdrav do Švýcarska!Kde tam žijete?
Zuzko z jaké Prahy jste?
Zrovna jsem zabalila pár dárků a nejradši bych šla spát(ta únava je hrozná),ale musím jít zaskáknout za manžela do obchodu a pak pro malého do školky.Dnes odpoledne mají vánoční besídku,tak jsem zvědavá co mají připraveného s těma prckama… ![]()