0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1782
7.12.07 13:43

Tak vidíš to, gratuluju.
Holky, co jste dneska dělaly na oběd. Už nevím co vařit, tak hledám na zítra nějakou inspiraci. Já dneska jsem dělala zapečené nudle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.12.07 16:08

Dusicko moc moc gratuluji!!!Vim jak dlouho jste na to cekali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
7.12.07 17:41

Dušičko,tak to je skvělá zpráva!Jen tak dál!

Já dnes vařím/peču zapečené brambory s brokolicí.Dělala jsem si seznámek co bych tak mohla vařit v příštích dnech(manžel jede na velký nákup) a dostala jsem chuť snad úplně na všechno.Hlavně omáčky.. :-) …ještě kdybych je tak nemusela vařit.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.12.07 19:07

Tak ať Tvá tečka krásně roste, Dušiko!
Eli, až najdeš někoho, kdo ti bude omačky vařit, pošli ho k nam na druhou směnu :D
Ja dnes nevařila a zitra taky nebudu, tatka si to s malou musi zaridit sami (jenze oni jednoduse pujdou nekam na o a ja se v nedeli zas budu kamarádit se sporákem…)
Krasný víkend princezny s hráškama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
7.12.07 22:28

Krasny pozdni vecer.
Je holky, vy mate taky zviratka. To je parada! My mame 2.5 letou yorksiri holcicku Tracy a asi 1.5 roku stareho kocourka Zrzecka.
Tak jsem taky zvedava, co budou rikat na novy prirustek do rodiny :D Zvlast nase psina ,co je zvykla spat s nami v postylce :wink:

jina kco varit, moc neporadim. |U nas by se mohli porad je nrizky a nekdy prostridat se steakem. To manzilek miluje. Oba jsme spis masovy.
Ale v tomhle tydnu jsem i neco tvorila, protoze jsem mela dovcu. Ale spis jen takove rychlovky, protoze jsem delala predvanconi uklid.

A jake mate plany na vikend? U nas bude zitra velka oslava. Strejda ma 50tiny, tak se bude juchat dokud budou sily :lol: A v nedeli snad zacnem konecne pect cukrovi. Pecu ho vzdycky s moji maminou. Uz se tesim, jak zapalime purpuru nebo frantiska a budeme si uzivat tu vanconi atmosferu.

A ted uz jdu do perin. Jsem KO a muzicek nekde slavi toho naseho kuliska. Snad najde cetu dom :roll: :D

Sladkou dobrou noc a pohodovy vikend vsem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
8.12.07 09:35

Přeji vám a fazolkám krásné sobotní ráno!
Já mám zas nervy,začala jsem zase špinit,tak akorát čekám kdy se to zase zvrtne a pojedem do nemocnice… :cry:
Snad mi v úterý neřeknou nic špatného.Pořád jen ležim a už mě to vůbec nebaví,kdybych alespoň věděla,že to bude mít nějaký výsledek.Ach jo.
Snad máte příjemnější sobotu.Hezký víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
8.12.07 09:41

Elunko, posilam Ti http://www.sirmi.ic.cz/andel/56.gif , at nad Tebou a mimiskem drzi ochrannou ruku!!!
Moc, moc, moc vam drzim pesticky, at jste v poradku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
8.12.07 11:02

Dusicko gratuluju a moc moc Ti to přeju, konečně jsi se taky dočkala!

teď to všechno bude jen dobré a krásné. nepřepínej se, odpočívej a užívej si těhu!
 http://sirmi.ic.cz/kytka/11.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
8.12.07 13:07

Ahojky holky,
tak jsem se dneska rozhodla, že uvařím rychlovku - koupila jsem jelitka. Aspoň budu mít trochu času, začínám si dělat těsta na pečení. Pak je hodím do ledničky. Něco udělám ráno a něco možná už dneska večer. Aspoň se byt provoní cukrovím.

Elunko - budeš na tom asi jako já u minulého těhu, taky jsem krvácela. A věř, že ležet 9 měsícu je šílené. Ale nakonec to stojí za to, i když se člověk může ukousat nudou. Pokud špiníš, tak se to dá, ale pokud budeš krvácet, okamžitě jeď do nemocnice. Raději poležet chvilku v nemocnici, než přijít o mimi. Vím o čem mluvím.

Doufám, že nám to těhu uteče a brzo budeme mít zdravé prcky.
Pa Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
8.12.07 21:02

Ahojky,tak vám děkuji za podporu.Zcela určitě pomohla,protože už skoro nešpiním.
Všichni mi říkají,že je to normální na začátku těhu,ale mě to vůbec neuspokojuje.
Při prvním těhu jsem žádné takové problémy neměla,při druhém těhu jsem začala špinit a dopadlo to špatně a při třetím těhu to bylo stejné jako při druhém.Tak snad to čtvrté už dopadne dobře,ale myslím si,že je hodně důležitý vnitřní pocit.Na to minulé i toto přítomné těhotenství jsme čekali rok a půl,tak jsem vždy natěšená,ale u toho minulého(i předminulého) jsem cítila,že něco v pořádku není.Teď mám dobrý pocit,tak snad mě nezklame.
Máte tady někdo narozeniny v srpnu?
Já mám 8.8. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
8.12.07 21:49

Já mám narozky 1.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.12.07 09:12

Krasnou svateční neděli

Eli, jstliže je Tobe uvnitř dobře, pak to tvá fazolka ví.
Ja jsem březnák, ale manžel je 5.8.

Rodinku jsem poslala ven, tak jdu vařit a asi si připravim nejake to testo (mam obrovskou chut na sladke…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
9.12.07 18:18

Taky jsem dneska pekla, udělala jsem linecké, rumové koule a ještě jsem stáhla recept z internetu. Byli to koule ze slivovicí. Dělal je manžel. Mělo tam patřit deci te slivovice, ale manžílek tam dal tak čtvr litra, takže kdo to ochutná v klidu nafouká. Ale chlapům to chutná, tak ať si dají do nosu. Děda se jen oblizoval, že to bude nejoblibenější cukroví :P
Už mi krásně voní celý byt. Mňam mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
9.12.07 18:29

ahoj
ráda bych se přidala
sice netuší, jestli patřím sema nebo spíše do července - ale on se kvůli špatného zařazení snad svět nezboří, že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
9.12.07 18:31

Teda holky,vy pečete a pečete! :)
Já se dnes zmohla akorát na koláč a červené zelí s kedlíkem.Cukroví zatím nedělám(i když ho jindy mám dávno hotové) nějak se na to necítím.
Berete tu někdo Utrogestan?Já jen,že ho beru perorálně a dnes jsem se v letáčku dočetla,že se má brát pouze vaginálně.Jak vám to říkali vaši gynDr.?
Hezký zbytek neděle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital