0808 aneb srpen 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2547
19.2.09 19:46

ahoj, ja mam teutoniu a som s nou mimoriadne spokojna. Mam velkeho chlapaka, narodil sa 4,2kg a hlboka korbicka mi bola do konca 4.-5.m (kvoli velkemu fusaku). Sportak sa vsak da otocit k sebe a da sa dat uplne do lahu, takze potom funguje ako hlboky…ma pomerne masivny kryt, takze je to v pohode. :lol:

pokial viem tak Quinny sa neda uplne napolohovat do vodorovna, takze ak budes mat prcka ako ja, asi ti uz takto v zime nebude stacit. Alebo uz budes musiet vozit v zaklone…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
19.2.09 21:11

Ja mam Speedi :wink:
Muj chlap je take poradne velky :D Do sportaku jsme ho dali v 5 mesicich, korbicka mu v te zimni vybave zacala byt uzka a on uz taky proste nechtel, furt se tocil, odkopaval…Sportak se da dat skoro do lehu, tech par stupnu, o ktere je to zvedle, mu umozni alespon lepe koukat ven. Nevyhoda - neda se otocit, takze pokud jedes proti vetru, tak fici. Ale on je tam tak zababuchany ve fusaku z jehnete, ze mu rozhodne zima neni.
Proc u me vyhral Quinny? Hlavne kvuli te vysce, a pak skvelemu rizeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.09 10:28

my máme obyčejný kočár za 7000Kč - Bambino, a jsme spokojení. Tomík je taky veliký a vejde se krásně - korba je obrovská. Už nám v něm i sedí, kárku vůbec nepotřebujeme. Ale nevím, esli nechceš nějaký „moderní trojkolec“ :-))
my nesázeli na módu, ale na praktičnost.Můžeš juknout do galerky, jsme tam focení - na prochajdě - je to modrý kočár, já v béžovém kožíšku papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
24.2.09 15:18

Tak já mám právě tu „moderní trojkolku“ jak zmiňovala Leňa :lol: , akorát ji nemám teda vůbec proto, že je to moderní, ale po zkušenosti s čtyřkolkou, kterou jsem měla u prvního dítěte, bych ji už nechtěla. Asi jsem měla nějaký křáp /stál mě ale taky kolem 7mi tisís/, ale strašně blbě se mi s tím jezdilo, byl hrozně těžký a když jsem chtěla mít korbu otočenou, aby malá viděla dopředu, tak jsem s tím zápasila, nešlo zatáčet a pod. Teď mám zúženou čtyřkolku V-CROSS, max. spokojenost, Niky je taky velký kluk, v půl roce má skoro 9,5kg, což je váha, kterou mají děti průměrně v 10 měsících, i v roce :lol: a pořád jsme v hluboké korbě i s fusakem - beránkem, není tam nijak stísněný… :wink: Korba, jak hluboká, tak i sportovní může být jak po, tak i proti směru jízdy a má takový jakoby kšilt nahoře, aby tam nesvítilo sluníčko. A nánožník má taky vyvýšený, aby tam nefučelo. :wink: Joo a stál nás 9500Kč i se slunečníkem a pláštěnkou…

Máme přesně tento:

http://img.mimishop.cz/…/a542775.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
25.2.09 11:10

Jé holky díky moc za tipy, já bych právě taky ráda šla do trojkolky a to z obdobných důvodů jako Andul, sice čekáme prvního prcka, ale když jsem vozila u příbuzenstva klasickou čtyřkolku nebo trojkolku či čtyřkolku s otočnými, tak kvůli manipulaci chci otočná kola a asi spíš trojku. Zaujal mě tedy quinny.

Ještě jednou díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20124
10.7.21 18:35

Ahoj, obnovuji, i když většina z nás má asi už větší děti, ale třeba se najdou maminky, kde ještě budou řešit kočárek, my měli jak na syna narozeného 10.8.2008 tak i pro druhého r.2015 kočárek Deltin žádná super moderna, ale korbička má metr dost široká a oba kluci tam vydrželi hodně dlouho, i když mladšího sem spíše nosila, ale také se rád vozil.
A jakou radost vám dělají skoro puberťáci? Náš syn je naštěstí zatím v pohodě, stále hračička, takže v pokojíku se stále povalují autíčka samozřejmě také miluje hry na pc, hry na mobilu moc nepodporujeme, naštěstí i rád čte, tak je to fajn, online výuka mu nevadila, jen mu trochu scházeli spolužáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí