Poradna duly
Jana Čurdová
hellenko, me zajimaly ty z coopu a migrosu, ale i tak dik. vyzkousim je a hotovo.
Ahoj holky,
Aduš, Kostičko, rozhodně to není tak, že bych vás vytrvale četla, jen občas jsem zašla podívat se na fotky miminek a tak. ![]()
Nenapsala jsem proto, že jsem vás nedočítala a chodila jen pro rady. Já taky nestíhám víc diskuzí, jak vidíte, podle počtu příspěvků za poslední rok, nejsem vášnivá přispěvatelka. Jelikož pořád pracuju (z domova), tak je období, kdy se na emimino nepodívám třeba tři týdny. ![]()
Magdičko s naušnicema jsi dobře udělala. Mně je máma píchnout nedala (abych se netrápila) a já jí to měla za zlé a všem jsem je hrozně záviděla. V šesté třídě mi je nechala píchnout v kosmeťáku a bolelo to jako čert, hnisalo a nechtělo se to hojit. Brr!
Noninko děkuju za kompliment, ale ta fotka je docela lichotivá, jediná hezká, jinak jsem dost nefotogenická.
Álo Markýsek mě samozřejmě zaskočil, „měly jsme“ stejně staré syny, takže jsme si psaly.
jeeeee to rada slysim. no hlavne jsem rada ze to zvladame i protacet bez rvani. hele to je blby tys to snad s markysem nejvic schytla a kvuli ni jsou ted zenske neduverive ze? ale ja to chapu, kdybych na tu (radsi nebudu sprosta) kravu narazila asi bych taky byla. ja tu v te dobe ale nebyla. kolikrat si rikam jestli neni mezi nami. hele a nebyl na ni vydan zatykac nebo tak neco? neco podobneho jsem slysela ale asi se pletu. fakt bych rada vedela jestli se ji nejakym zpusobem zakazal pristup ale jak asi ze?
ale chapu i tebe, jezis a ty do toho jeste pracujes? no tak to se nedivim ze nemas cas. ja jsem se sem prihlasila na zacatku kdyz dusicka zalozila diskuzi (myslim ze to byla ona) a pak me to spis nebavilo
psat nikoho jsem neznala… ale po porodu jsem zjistila ze jsem porad v tabulce
a tak jsem zacla psat a ted me to hrozne bavi, holky jsou moc fajn.
Ahojky, dnes docela zima, co?
Magdi Julince naušničky sluší dívala jsem se do galerky. ![]()
Diskuze - holky já byhc nechala stejný název, proč ho měnit.A myslím, že to co jsme dosud napsali bude veřejné a ta zamčená bude zamčená.
Si myslím že se tu Markýsek někde potuluje, nemyslím že to jsou ted holky ale určo sem zašla, když sem tak dlouho chodila.No nechci to furt řešit abyste neříkali, že to furt vytahuju, ale my jsem to tu nijak neprobraly.Já vím že nebylo co ale připadlo mě, že jsme se trochu cítily všechny trapně, že jsme tak naletěly tak jsme o tom ani už nemljvily.
Občas čtu tu diskuzi co založila Lesina a nedopadlo to nijak.Jak jinak!!!Ale s tím se musí počítat.
No nic bobík tu řve tak pa
aha a jeste teda k ni jestli to muzu ‚vytahovat‘ a ji jako vaneska mela umrit po porodu? nebo co si vymyslela? a ona taky rodila tak brzo jak ty helam? jo no taky si myslim ze se tu urcite brouzda ale je to stejne zvlastni ze ji tohle bavi. zajimala by me jeji diagnoza…
Magdi ona „jako“ rodila ve třicátém týdnu, a malá měla „jako“ umřít asi za týden.už si to přesně nepamatuju.Je tu o tom celá diskuze, jak jí holky píšou, dodávají sil atd.No a pak jak se na to došlo, ale má to asi 80 stránek.Takže to číst asi nebudeš
Jo jo to musí bavit, ale co obdivuju, tak že chodila do jiných diskuzí a vůbec se nezamotala, to musí být hlava!To se musí nechat.Trochu odlehčuju ![]()
no praaaave! to ja kdyz zalzu tak to okamzite praskne, pac si nic nepamatuju. jezis to je pitka (pardon - ne tobe ty kravo, ale holkam)
ne to cist nebudu, jsem rada ze tak tak stiham tady
dik za strucne info
Vyšetřování určitě pokračuje.
Minulý týden nás kontaktovala policie jako majitele serveru.
Bohužel další informace nemůžu sdělit.
To psala Šárka, to je z té diskuze.
Ahojda !
Tak koukám, že se tady vytáhnul Markýsek … jo,jo … to byl teda poprask … a ano, i já se přiznám, že jsem se cítila trapně, že jsem nalítla…ale ono oblbnout nás, když jsme byli těhotné a ustrašené asi nebyl moc velký problém … ale je fakt, že taky by nikoho nenapadlo, že někdo může přispívat do cca 10 diskuzi - všechno si pamatovat (juj, teď budu podezřelá i já) a hlavně se nezamotat do vlastních lží … koho by napadlo, že si někdo přisvojí cizí fotky a nechá virtuálně umřít cizí dítko … no, asi nemá cenu to už víc rozpitvávat … Magdi, pokud bys chtěla být víc v obraze, tak si fakticky přečti diskuzi o Markýskovi, nebo a Vanessce …
Akorát mne mrzí, že to zase vyplulo na povrch , ale dalo se to čekat, jak se začali hlásit šmíráci - sorry holky, ale je to tak…
Kosti … tak co, jaké neštěstí se dělo Tomíčkovi pro tentokrát? … a říkáš, že už jste natolik profíci, že zoubky jsou OK??? … to je dobře!!!! ![]()
Aduš … tak jak jste přežili cestu na plavčo? … a jak se dneska Tobíčkovi líbilo? ![]()
Magdi … chichichi mini dvojnice … jako já vůbec netuším o čem to mluvíš? chichichichi … jo a s utíkajícím dudlíkem to známe - akorát teď už si ho cíleně vytahuje a schovává, jak v kočárku, tak v postýlce - mám pocit že se zcvoknu - a už mne, přiznám se napadlo, že bych jí o přilepila
Álo … možná, je dobře, žes vypsala co ti způsobila akce Markýsek , ještě do otevřené diskuze … a pokud by tady ten dotyčný člověk náhodou šmejdil, tak jenom ať si to přečte - hyena jedna!!!
Malá se nudí - mizííííííííím…
Pampalááááááááá!!!!!!!!!!!!!!
noni nepotrebuju ani nechci byt vic v obraze, jen me zajmalo co si vymyslela, ale cist ji nehodlam, to by se ji libilo. taky me napadlo ze budu podezrela! i kdyz nevim proc. a oblbnout nas muze i kdyz nejsme tehotne, ne? jak muzem vedet ze si nekdo nevymysli?? kdyz i fotky falsuje, to je psychopat.
jo a lepici pasky po stranach dudle uz si snim davno… ted me stve s tim cajem, rve, dudlik nechce, jen caj a pokud se mi nepodari ho tam v pravou chvili vsunout rve dal, me z toho ..... ted uz v noci vypije tri flasky, jeste pred chvili to byly dve. a to ji dam vzdy jen cucnout a hned vrazim dudajs. ale ona rve za chvili zas. za chvili ji ten caj pichnu do zily
![]()
Ahoj holky,
Magdi , jj Reb je taky ve Švajcu, myslím, že se má dobře, ale často lítají do ČR
Jinak Migros znám, jsi mě pobavila, já byla 2 roky au-pair u Ženevy (ale ve Francii)
Učím tak nějak češtinu a latinu, a teď jsem měla ještě angličtinu a občanku ty poslední roky
![]()
Ado , no já jsem taková nesmělá
A já zas neměla vůbec čas jako těhu, chodila jsem do práce, vdala jsem se, svatební cesta… Takže píšu víc až teď. No a z úkrytu jsem vylezla, protože mi najednou bylo smutno, že už bych vás neměla číst ![]()
noni , přesně, já chodila sporadicky do Nově se snažících, jenže pak se to rozdělilo, ale jak říkám - máme tam děti od července do ledna, takže dost velký rozptyl… A září nebylo, tak jsem na radu chodila taky sem ![]()
Ahojky holky,
jeden den vynechám a mám zase co dočítat ![]()
Včera jsme s jezdili s Terezkou po doktorech, naštěstí jen kontrolních. Dopo jsme byli na kardioologii kvůli tomu jejímu šelístku. Tak doktorka říkala, že to vypadá dobře. Že ten jeden otvůrek už je pryč a ten druhý je ještě menší než malý
takže jsme ve všem bez omezení. Půjdeme tam ještě jednou na kontrolu, ale až prosinci. Při vyšetření byla Terezka úžasná. Měřili jí i EKG, takže jí na tělíčko dávali takový ty přísavky, tak koukala, co se to děje a ani jednou nefňukla. Pak jí ještě jezdili po bříšku ultrazvukem, tak se té hadičky hned chytla, jako že to je její hračka
no sranda.
Kolem poledne jsme se pak stavili ještě na kyčlích. Tak jadýrka už tam jsou obě, takže už tam nemusíme. Jen se jedno vyvíjí rychlejc než to druhý, tak nás doktor upozornil na to, že ke konci 5. roku se to ještě musí pohlídat, aby se nějak nekřivila páteř nebo co. Tak tam asi pak půjdeme na kontrolu, ale to je ješté dááááleko ![]()
Much tada Emi je fakt akční dítě, pěkný program jí vymýšlíš. Když to s tebou porovnám, tak to se Terka vyloženě nudí
![]()
Co se týče krmení, když budu v práci…udělala jsem si do začátku nějaké zásoby mlíčka do mrazáku. Ráno budu kojit, zbytek odstříkám a budu odstříkávat i v práci. Snad to bude stačit, ale stejně jsem pro jistotu koupila UM, kdyby náhodou. Pití z lahvičky zvládá, tak to snad nějak půjde.
Noni jak chutnala brambůrka? My ji měli včera podruhé, zase nic moc oproti mrkvi, ale už to bylo o pár lžiček víc. Díky že na mě budeš v pondělí myslet, hned se mi půjde do práce veseleji ![]()
Magdi tak to jsem ráda, že je to s těma naušničkama v pohodě. A Julče fakt moc sluší. Taky mi přišlo den dva divný, že je má, ale zvykli jsme si rychle.
Na kolegyně do práce se taky docela těším, kolektiv máme taky dobrý. Což je pro mě výhoda, že se tam aspoň nebudu nervovat s lidma ![]()
Aduš to sedátko je moc pěkný a hlavně praktický při úspoře místa a na cesty úplně ideální.
Leni snad už je to s tou trhlinkou lepší a pěkně se to hojí.
Hell super, že jste tak pohodě zvládli očkování a dokonce dvě najednou.
Kosti díky za odkaz, ty bryndáčky vypadají dobře. Stačilo mi pár lžiček mrkvičky a bylo mi jasné, že něco takového bude dobré pořídit.
Jo a s tím zamčením diskuze jsi to naspala hezky. Jsem stejného názoru, ale takhle napsat by se mi to určitě nepodařilo. ![]()
Dell taky moc děkuju za podporu. A máš pravdu, že se jí asi budu ten čas doma víc věnovat. Tak přece jen z toho něco vytěží.
Přebalování tak zatím přebalujeme na přebalováku (taky takové to korýtko), ale pak asi nejpíš na zemi na dece. Ale to už si bude muset zorganizovat manžel ![]()
Židličku už taky máme. Dostali jsme jí od sousedky. Dá se taky napolohovat, takže teď tam sedo-leží. Je to něco podobného jako ukazovala Anduli.
Kočička už dole dvě hodinky spinká, nechala mě vás v klidu dočíst. Ale právě mi volal manžel (je teď někdo po nákupech), že přiveze tchýni, teda jeho mamku. Jenže ani nevím, jak dlouho se tu zdrží, jestli tu přespí a tak… a já nemám ráda, když to nevím dopředu. Jsem v tomhle asi divná, ale od té doby co mám Terezku mi tohle neplánování vadí ještě víc než dřív.
Tak se zatím mějte, jdu ještě v rychlosti něco poklidit, aby neřekla. Znáte to ![]()
Jééé to jsem toho sesmohlila, to se omlouvám za zábor místa
![]()
Jinak pro zamčení diskuze jsem taky, ale to už je vlastně odhlasováno. Jinak souhlasím i s přístupem pro Nettie a Helamu, ale tím by to mělo skončit. Když se nám holky tak hezky představily… ![]()
Princeznicko - snad to manža v klidu zvládne…nejdůležitější je, že se máte všicjni rádi a že o Terezku bude s láskou pečováno…
ono spousta matek je sice s dítětem celý den doma, ale vůbec se jim nevěnují - v našem parku takových vidím spousty, vykuřují si kolem pískovišť a děti mají jen aby nemusely do práce…dokonce se o tom nepokrytě baví - zrovna před týdnem jsem takovou dskuzi vyslechla u nás ve čtyřlístku…
co já si pamatuju z raného dětství, bylo mi jedno, jestli jsem s tátou nebo mámou, oba rodiče jsem měla stejně ráda a když byli se mnou, cítila jsem se v bezpečí - prostě pominu-li kojení, mohou být oba rodiče úplně rovnocení
…jen Tobě se bude stýskat - ale účtařina je také celkem nárazová práce ne? jsou období, kdy je volněji a člověk může brzo domů ![]()
Noni - hrozné neštěstí spočívá v tom, když s ním nejsem na hrací dece a nedělám divadýlko…popř. nedělám asistenta podávajícího zajímavé hračky
Sám si vystačí max. půl hodiny…
a ještě se chci s Vámi o něco podělit: Tom udělal minulý víkend guláš bez míchání dle receptu z říjnového Apetitu - je tam česká kuchyně… . a lepší jsem tedy nikdy nejedla - čekala jsem, že to bude blivajz, ale výsledek byl ohromující.....je to strašně jednoduchý - maso, nakrájená cible solamyl a koření se hodí do hrnce nebo zapákací nádoby, zalije
se to vývarem, přiklopí a dá do trouby na 250 stupnu péct - peče se to hodinu a půl - po celou dobu se to neodklopuje a na guláš se nekouká!!!!…takže e to vlastně úplně bez práce a maso se rozpadá na jazyku.....akorát jsme doma neměli solamyl, tak jsme tam po dopečení dali trochu instantní tmavé jížky - …ale fakt bomba - doporučuju