0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9645
12.2.09 12:48

baby jedny…
nestíhám a ozvu se snad později…papapapapp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
12.2.09 13:13

Aduš, tolik novinek se na nás od Tebe ted sesypalo, hihi… :lol:

No, ale moc mi do smíchu není, NIkys je protiva protivná, furt kňučí a řve a piští, nevydrží ani minutu sám sedět nebo ležet, chce se jen nosit a nosit a nosit… :evil: A to při jeho více než 9ti kilech je celkem záhul, mít ho pořád na rukách, mám sice fajné bicáky, ale páteř jak důchodce… :roll: :lol: Tak nevim, jestli je to eště nějaká reakce po tom pondělním očkování, říkala Aduš, že to může i 3 dny trvat, no, mám pocit, že to teprve začíná, a to jsem si krásně libovala, jak to hezky zvládnul, že… Už budu držet fakt příště „hubu“, bo co já řeknu, tak je to hned jinak. Takže už nebudu nic chválit, jenom na všechno nadávat, tak se připravte, hihi… :lol: :lol: Ne, nebojte, nebudu pesimistická, ale nebudu radost z něčeho dávat až tak najevo..

Nic, jdu rychle vysát a povytírat podlahu, děcka nějak kýchají, že to bylo tím 4denním prachem…? :lol: :oops: Su ostuda, ale já to prostě víckrát než jednou týdně nestíhám… :oops: :oops: Holky, co máte plovoučku nebo dlažbu - taky máte hned druhý den po vytření podlahy na zemi chuchvalce prachu…?? Nebo se jen u nás tak práší??? :roll: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.2.09 13:25

Kuk,
holky nedá mi to a ještě musím napsat - jedeme až odpo - pokud budeme zamykat, nedávala bych klíče někomu, kdo bude chtít jen tak „šmírovat“, tak pokud se budou chtít holky přidat, proč ne, ale mělo by to být plnohodnotně … pak už budeme uzavřená skupina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.2.09 13:28

Anduli - budeš namakaná! :lol: … za pár dní bude zase zlatíčko, věřím tomu :wink:

plovoučky - nemáme - máme koberce - ale nedala bych si je, právě proto, že všichni, co je mají, musí denně nebo aspoň obden vytírat jinak jsou tam ty hnusný chuchvalce (který se nám pravděpodobně usazují v koberci :lol: - ale co oko nevidí … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
12.2.09 13:37

Ahoj srpnovky!

Občas si vás pročítám, hlavně proto, že u vás sídlí Ada s Noninou( známe se ze Snažilek), tak koukám, jak jim ta drobotina roste.
A teď koukám, že se chystáte taky zamykat…NO, kdyby jste ještě rozdávaly přístup šmírákům, tak bych prosila, i když pochopím, když nee. Dík za zvážení a přeju zdravá a veselá dítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
12.2.09 14:04

Ahojky

tak dnes jsem tu procházku ošidila.Malého jsem dala na terasu a sedím na PC.No ale neva, na vzduchu je pro jednou se nic nestane.Já s ním chodím každý den tak bych měla výčitky, kdybych ho aspoň na chvíli nedala na vzduch.

Aduš teda nosit Nikýska to je fakt záhul, my máme o kilo míň a záda mě bolí furt.Si připadnu jak důchodce, bolí záda, klouby no nebožka :)

Anduli taky máme dlažbu a plovoučku.Ale ta plovoučka je teda děs, to je fakt.Ty chuchvalce nemáte jen vy :D Ale dlažba je o 100% lepší, dělali jsem to před dvěma rokama, a ted jsme se rozhodli, že plovoučku vyhodíme a dáme dlažbu vsude.Ale hlavní důvod je že máme podlahové topení a ta dlažba lepší vodí teplo.Tak jsem docela ráda, že se té
plovoučky zbavím.No ale jak píše Much nejlepší je koberec. :D

Princezničko super, že to tak Terezka zvláda.Šikovná holka.Máš teda dobrýho manžela, že nakupuje.To ten můj úplně nesnáší.Radši dá všem peníze(vánoce, narozeniny) než aby musel něco kupovat :)A potraviny už vůbec ne. A nečekané návstěvy taky nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
12.2.09 15:03

ahoj holky

vy ste sa teda rozpisali…

uzamknuti diskusie -

1. silne zastavam nazor ako Kosticka a Much, ze nedavat kluc nikomu kdo nechce byt plnohodnotnym clenom diskusie…ak chce niekto komunikovat s niekym z nas samostatne, vzdy moze cez SZ, alebo inu diskusiu

2. jeeej a teraz neviem co som chcela napisat…ja som blbaaaaa, jak som sa rozhorcila :lol: :lol: :lol: Jo. Leni , nedalo by sa pokracovat v tejto diskusii, len ju uzavriet vcetne fotogalerky? Myslim tym aby aj minulost uz bola uzavreta..???? Skus sa nato lesiny opytat. Diky :)

Magdi, tak uz mate okruzkovanu princeznicku :lol: :lol: :lol: To je dobre. ja so si musela dat prepichovat sama ked som mala 14 a nechci vediet ako…kamoska zo zdravky (v prvom rocniku), ktoru som samozrejme povazovala uz za odbornika mi to prepichovala tajne doma. :roll: :roll: :roll:

Alo , i moj malicky spinka prave pod oknom :lol: :oops:
Anduli , u nas je to teraz nejak podobne…sice ho nenosim..ta zataz je velika, ale stale musim byt s nim a naplno sa mu venovat, inak je strasny rev ala „vrazdia ma“......ja to davam za vinu zubkom.., ale mozno to je uz o povahe?????

Ku kauze Markysek - do dnes som nastvana jak ma to vtedy vzalo a niekolko tyzdnov som namiesto cvicenia pred porodom lezala v posteli…
Navyse, vdaka tejto kauze som hodne stratila doveru a obcas potom niekoho neopravnene podozrievam…ako v pripade Dusicky som tomu uz nemala chut uverit a pritom to bola zrejme pravda.. :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
12.2.09 15:21

Já to samozřejmě takhle beru - že když chci s vámi býti, musím s vámi psáti :D Jenom doufám, že vám nebude vadit, že Jindřiška je narozená až 13. září :wink:

Magdi , jinak náušničky jsme nechali nastřelit v pondělí a je to pohoda. Já chtěla píchnout, ale naše dr. už to nedělá, tak jsem našla tohle. A fakt ani kapka krve :wink: Já vím, že v zahraničí to moc nechápou, ale zase si říkám, že stejně si je jednou nechá dát ,tak proč ne teď :wink:

Dell , my máme uzamčenou i tu původně veřejnou diskuzi, Lesina to přesunula, ale snad se jí do toho nějak moc nechtělo, nevím proč :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
12.2.09 15:39

Kosti to máš pravdu, kolikrát nejde ani o to, jestli se s dítětem doma máma nebo táta, ale jak se o něj starají.
Díky za recept, vypadá ohromně jednoduše a když říkáš, že i skvěle chutná, tak ho taky vyzkouším :)

Anduli buď v klidu u nás se taky dost práší. A vytírám taky je jednou týdně, teda spíš manžel. Já zvládnu akorát tak vyluxovat a to teď, co dáváme Terku na deku dělám skoro obden. Ale to luxuju jenom v obýváku. Celý barák pak taky jednou týdně.

Álo taky jsem nepsala, že nakupuje rád :D (ale u jídla by s o tom dalo polemizovat :lol: ) spíš je okolnostmi donucený, moc nechceme teď tahat Terezku mezi davy lidí, když řádí ty nemoce.

Jinak tchýně zatím v pohodě, teď je dole s manžou a já uprchla k PC :D Bude tu jen přes noc a ráno poputuje k dalším vnoučatům.

Taky jsem si přišla postěžovat na ty naše úřady. Už jsem tady psala, že jsme byli s manžou v prosinci na úřadě podat žádost o rodičovkou. Tam jsme se dozvěděli, že jdeme moc brzo, že jim to počítače ještě nevezmou, ale všechno nám zkontrolovali s tím, že to máme v lednu už jenom poslat. Tak jsme tak udělali. No a dneska si byl manžel na poště pro doporučený dopis s tím, že mu žádost zamítli a teď se držte…z toho důvodu, že s Terezkou nebyl doma celý leden, ale až od 13. ledna. Tak to manžel začal obvolávat a visel s tou ženskou na telefonu asi půl hodiny a dohadovali se co a jak. Takže výsledek je takový, že já si musím za leden požádat o rodičovskou, tudíž musím znovu vyplnit veškeré papíry včetně potvrzení ze zaměstnání (takže ještě zítra pojedu pro to do práce), pak musím napsat čestné prohlášení, že od února už rodičovskou pobírat nebudu. No a pak budu čekat na papír o tom, že už rodičovskou nepobírám a pak teprve si může jít manžel zažádat o rodičovskou od února. Jenže tím, že byl od 13. ledna doma, z našeho pohledu už na rodičovský, má teď v práci áčka, takže zase on musí napsat papír se žádostí o neplacené volno a vypadá to, že si za tu dobu bude muset ještě zaplatit zdravotní pojištění, protože ho v práci už odhlásili. A tohle celé vzniklo díky tomu, že je prý od 1.1.2009 nějaká novela, podle které se to celé řídí a taky tím, že máme možnost VOLBY (to že bude manžel doma tři roky, kdyby to bylo na čtyři, tak bychom se tomu SNAD mohli vyhnout). Ale je to komplikovaný hlavně proto, že na rodičovskou nastupuje chlap, kdybych žádala já, tak je to v pohodě. Už jsem uvažovala i o tom, že bych se na ten leden vykašlala a zažádal by manžel až od února, ale to prý taky nejde. No jsme jak v kocourkově. Hlavně že na nás měli telefony a maily. A když to manžel té úřednici ríkal, tak mu na to řekla, že netelefonují.
Omlouvám se za dlouhý a nudný příspěvek, ale potřebovala jsem si ulevit. Manžel se už vyřval na tu ženskou do telefonu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
12.2.09 16:58

Holky moje…jedete jak fretky :)
omluva všem…ani jsem to moc nedočetla, ale něco alespoń písnu :)
Tak…Markýsek......já kr.....jsme s ní trávila večery......no jsem dement na N- tou!!!! Mýsto toho jsem mohla čumět na pohádky !!!!

Zamčení......ja teda novou diskuzi nechci :( Tady je naše všechno i to jak jsme rodily a tak, někdy to čtu pozpátku a v srpnu na mě určo padne lítostka a budu......no asi jsem divná :) Ale pokud to jinak nejde.......tak OK

Mischni neřešte......je o super baba a Julča - Barča se jí už skoro klube, ale Mischni.......my tě s Nončou poreferujem :) Stejně už nebudeš mít čas lozit jinde :)

My ráno v 8:30h vyrazili plavat........1h jsem se tlačila závějema a s míma bolavíma zádama …no mazec!!!!
Tobša ale plavčil jak :Kanec…hihihihihi :) Všude voda a on spoko jak ryba :) Jen si malinko dělal co chtěl, naše pokusy bojkotoval úžesným úsměvem, takže jsme ho nechaly si užít, protože už skoro končíme :)

Pak cesta zpět…na nákup jsem to už nezvládla, bo záda bolela a kletr byl plnej mokrejch hader :) A pak jsem doma předělala kočárek......rozhodla jsem se vyndat tašku, protože je nám akorád a hlavně se malej v ní potí :)…no a pak jsem únavou padla vedle Tobíse na matračky a on mi předváděl jak skoro opravdu leze…pumpoval kolínka a strkal prcku až k lustru :) a já u toho malinko klimbala, takže vždycky zaječel : Amamamama :) a pak jsme se k sobě 1h tulili :)
On spal a já si jen tak odpočívala. Teď honem píšu a lump se vzbudil :)
papapapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
12.2.09 17:34

Princezničko jj úřady :-( člověk by se z toho někdy po… Hromada papírování, a když oni udělají chybu tak to odneseš ty :evil: Děs běs.

Kosti recept vypadá dobře, takové mám ráda, málo práce a skvělé jídlo :)

Anduli u nás jsou taky chuchvalce, akorát já se svým sedmi dioptriema je moc neregistruju, takže frekvence úklidu je podstatně menší :oops: :lol:
S Nikýskem vydrž, nemůže mít každý den nej, on si to vybere a pak zas bude zlatíčko :wink:

Aduš já zrovna nedávno náhodou klikla na x tou stránku zpátky - na červenec a pobavila jsem se jak´s řešila že musíš ještě týden vydržet aby byl Tobša lvíček a on je nakonec až panenka :D Ale myslím že tahle diskuze se přece nesmaže, pořád budem moct nakukovat zpátky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
12.2.09 18:38

Holky tak my dnes stejně jako Aduška hlásíme první cachtání ve velkém bazénku :wink:
Tomík se tvářil, jakoby to zažil 100× - docela se mu to líbilo - akorát podobně jak psala Aduš o jejím Tobíkovi, na cvičitelku a její pokyny úplně dlabal - když měl být ve vodě na stojáka tak splýval - dětičky to asi fakt umí od narození :lol: …když měl splývat kopal nohama…ale bylo to hezký - jen já jsem celou dobu byla trochu ve stresu aby mi nevyklouzl, nebo se nenapil - přeci jen nikdy jsem to nedělala že?- hezké bylo když jsme děti dali do kruhů a vozili je dokola…všichni koukali po okolí a kochali se a náš Tomušák si začal chroustat nožky - měl to blíž do pusy, tak se mu to náramně líbilo..
chodíme se sousedkou a je to super…máme stejně starý kluky a ona je moc fajn…oba kloučci byli stateční, zaslouží pochvalu - obzvláště proto, že 2 kolegové z plavča na střídačku celou dobu plakali…a naši bobíci ani nemukli - a v té bazénové ozvěně to znělo docela hororově :twisted: :twisted: skoro se chtělo řvát i mně :lol: :lol:

jinak holky vřele doporučuji plaváčkovské plenky od babylove - stojí polovinu peněz co huggies little swimmers a naprosto dostačují :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.09 18:53

ahojky holčiny, nestíháááám! 8)
tahle diskuze prý zůstane-otevřená a bude vytvořena nová - zamčená, takže tady můžem v srpnu nostalgicky zavzpomínat - taky jsem už 2× zalétla do „porodních časů“ chichi. :D Čekám jen, až mi Lesina napíše, že je vytvořena naše nová diskuze a pošle heslo…zatím papapa
PS: a jsem také pro vstup NETTI a Hellamy.pappaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
12.2.09 20:26

Hmmm, Kosti, tak tebe nekouse? Mas na to nejaky receptik, nebo to proste sam od sebe nedela? Farell ma proste dny, kdy kouse, treba dneska. Je to vzdycky, jak je nejaky nesvy, ted asi z toho vcerejsiho ockovani…
My do bazenu nosime normalni plavky, chteji to tam tak. Proc nevim, jeste se mi tam nepo…, ale myslim, ze by to taky dost dobre udrzely :?
Teda asi :lol:
Joo, Magdi , ja Ti prece psala, ze coop a to druhe tu nemame, tak to netestovali, tak jsem ti napsala ty nejlepsi - treba to tam mate :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
12.2.09 20:32

Anduli chomacky stesti (jak je nazyval kamarad na koleji, kde se teda moc neuklizelo) mame teda taky :wink: a na tom koberci to jde videt, az kdyz se myje - fuuuuuuuuuuuuuj............
Princeznicko tak mate take uzasnou byrokracii, ono to neni jen tady ? 8O :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí