Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminy.
Tak konečně rozjedeme červen? Co vy na to? ![]()
gratuluju a přeji pohodové těhu a zdravé mimi. Taky mám červňátko. Už je to rok, co se objevila naše diskuze.
Tak pevné nervy.
Sice taky patrim do cervnatek ale nechci to jeste zakriknout takze budu jen potichu sledovat
Jééé to to letí,už je tu červen 2008. ![]()
Tak holky honem šupky hupky do diskutování a přeji Vám všem krásné těhotenství,lehký porod a houdňoučká miminka. Kami červen 2007
Jé,jé,jé …díky za gratulace. A holky, jaká jsou červnová miminka???
Taky mě to zaujalo-už je nový červen-přeji pohodové a bezproblémové těhu
Monika červen 2007
luckacek-my máme pohodové,vysmáté mimčo,(ale ono vždycky něco přijde)
My máme taky pohodové mimčo,moc si to užívám,je to takový smíšek kulíšek. ![]()
Ahojky,
já mám sice termín zatím 29.5. .. ale je to tak na hraně, tak já budu nakukovat do květňátek i do červňátek.. Můžu? ![]()
Ahoj holky,
mám taky červňátko sice už 2004, ale i tak je to nádhezný měsíc.
Naše holka je hodně živá, to už od malička, není pohodová, když byla miminko byla ukňouraná, ale zase na druhou stranu v noci spinkala krásně hned od narození.
Krásné těhu. Budu na vás občas koukat.
jeeee Evisko ahoj..my se uz zname
Tak jak to vypada v kvetnu?
Jenn.. ahojky.. no je to slabota.. nějak nám to tam nepřibývá.. ![]()
Teď jsme si pěkně postěžovaly, jak je nám špatně od žaludku.. ![]()
Jasně Eviško.
Květňátka už jsou pěkně rozjetá. Uvidíme co my tady.
Jennifer, ráda tě tu uvidím. Ale chápu, že to nechceš zakřiknout, takže až se na to budeš cítit, tak to rozpohybujeme.
holky ono se to rozjede pozdeji..Vzdyt jeste maloktera z nas uz byla na prvni vysetreni i s UTZ..Ale az to budou mit holky za sebou tak to prijde..Co ctu tak nas bude celkem dost ![]()
Jinak Evisko me teda vubec blbe neni,nezvracim a nic podobneho,jen mam teda cich jako vlcak ![]()
Luckacku taky te tady rada vidim
Lucko.. v květňátkách to právě až tak moc nejede.. je nás tam fakt málo..
![]()
Jenn.. to je super.. žče ti není špatně.. Taky všechno cítím nějak intenzivněji.. A ty prsa.. děsně bolej a už se fakt skoro nevejdu do podprsenky.. Jestli to tak bude pokračovat i dál, tak brzo budu padat na hubu..
![]()
Taky čekám na další kontrolu.. je to už za 14 dní.. doufám, že už uvidíme srdíčko..